Şimdi Ara

Speedtest vs Netflix'in (Fast) Hız Testi Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 4K60Fps izleyebildiğim internetimle nedense Netflix üzerinden izlediğim yayınlarda hep bir kalite düşüklüğü fark ediyordum, bir arkadaşım sayesinde fast.com sitesinden haberim oldu, Netflix hizmetinden faydalanırken aldığımız internet hızını göstermekteymiş. Şimdi aşağıda görselleri ekliyorum, ya sorun Netflix'te yada bunlar hep DIJ güçlerin oyunu...

Farka bakın ya resmen rezalet!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 16 Temmuz 2019; 12:17:31 >

• Speed test hız testi yapar iken otomatik olarak size en yakın sunucuyu baz alır yani türkiye içindeki sunucudan hız testi yapar,
    Fast.com ise yurt dışında Netflix sunucularının bulunduğu yerden test yapar yani internet servis sağlayıcanız yurt dışı çıkış hızı yurt içi kadar iyi olmadığını gösteriyor.
  • Hızlıresim ben de açılmıyor. Forumun kendi resim ekleme sistemine yükler misiniz? Ekran görüntülerine bir bakayım. Bildiğim kadarıyla TurkNet hariç, @atek59'un dediği doğru.
  • atek59 A kullanıcısına yanıt
    ya da bahsettiğim dıj güçlerin oyunu burada ortaya çıkıyor... VANAYI onlar kısıyor olabilr mi? Zira yutuptan veya başka bir playerden izlediğimiz video servislerinde de genelde yurtdışındaki sunuculara bağlanıyor ama NEDENSE netflix hep yavaş..
  • Netflix'te 4K için 7.2mpbs yeterli diye biliyorum zira benim (vestel ud9200) tv 7mbps ve üzeri bağlantıda 4k çözünürlüğe ulaşıyor. Netflix'te film izlerken kumandanızdan info tuşuna bastığınızda sol üst köşede tv'nin internet hızına göre yayını hangi kalitede izlediğinizi görebilirsiniz.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan izliyorum ben ctrl alt shift q tuşlarına basınca infoda 1080p çözünürlük haricinde düşük ne varsa o çözünürlük yazıyor bende haliyle eklentiyle çözmek zorunda kalıyorum, yani demem o ki internet hızım yetmesine rağmen bunu kim kısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

Bilgisayardan izliyorum ben ctrl alt shift q tuşlarına basınca infoda 1080p çözünürlük haricinde düşük ne varsa o çözünürlük yazıyor bende haliyle eklentiyle çözmek zorunda kalıyorum, yani demem o ki internet hızım yetmesine rağmen bunu kim kısıyor
    Hocam Netgalaksi ilk geçtiğimde benzer bir sorun yaşamıştım bir türlü 1080 üzerine çıkamıyordu, görüştüğüm m.temsilcisi güncelleme yapıyorum dedi ve ekledi pc ile 720p üzeri izleyemezsiniz dedi, sadece tarayıcı olarak chrome için netflix eklentisi ile 720p üzeri yayın alma şansınız var demişti.
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Hocam eklenti derken nasıl bir eklenti?
  • Şurada var hocam:

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Ne kadar saçma ya neyse giderim illegal izlerim 1080p pc de, parasını verip hd de izleyemiyorum arkadaş olaya bak ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.