speedtouch 580 modem kullanıyorum. şu anki firmware 4.3.2.6. bunu upgrade yapacağım. bulabildiğim tek firmwarehttp://www.speedtouch.co.uk/580.asp sitesinden. daha önce bu işlemi yapan var mı aranızda? bu sitedeki WDS olanı yükleyeceğim. o da 4.3.2.9'a çıkartıyor ama WDS ve UK farkını bilmediğim için size sormak istedim. daha doğrusu UK olayını biliyorum da WDS nedir? biz onu mu kullanıyoruz. şimdiden teşekkürler...
Selam kamak, WDS'yi tanımlayacak olursak senin modemin için iki tanım ortaya çıkmaktadır. Birincisi : Wireless Distibution System (Kablosuz Dağıtım Sistemi) İkincisi : Wireless Debug Stats (Kablosuz Hata Ayıklama İstasyonu) Büyük ihtimalle upgrade file için ikinci anlam daha mantıklı gelmektedir.Modeminin bu bölümünde anlık internet trafiğindeki istatistiki bilgiler tayin edilir.Örnek vermek gerekirse alınan ve gönderilen paketlerin anlık durum bilgileri de burada kontrol edilip gönderilmeyen ya da alınamayan paketler için hata tespiti ve oluşan hatanın giderilmesi için çabalanır. UK'yi bildiğini söylemişsin onun için onu anlatmıyorum.Tavsiyem WDS'yi yüklemendir.
Selam Ayni Modemden bendede bulunmaktadır Surumu Software Release: 4.3.2.9.0 daha ust sürümleri mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme