Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yıllarda en çok Örümcek Adam filmi çıkıyor. Yeniden yapılıyor ve yeni yeni oyuncuları görüyoruz. Son çıkan film kendisinden önce çıkan filmlerin sonuncusu mu yoksa ilki mi.
  • Quard kullanıcısına yanıt
    Avengers ve diğerleriyle iç içe olması için baştan başlatılan bir örümcek adam serisinin ilk filmi. Kendisi ilk olarak Captain America: Civil War filmiyle Marvel Sinematik Evrenine dahil oldu. Uzun bir süre aynı yüz ile devam edebilmek için genç bir aktör ile anlaşıp, liseli bir Örümcek Adam yapmak istediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Hocam o değilde tom holland'ın spiderman'ına venom çok güzel gitmez mi? Acaba nasıl olur o karekter zıtlaşması? Ayrıyeten geçmiş örümcek adamlara göre aralarında güçlü olan bir örümcek adam gördük bence. Venom ile birlikte gücünün zirvesine çıkması çok güzel işlenebilir. Hadi be sony inatçılık yapmada venom'uda görelim be.
  • Dün sıfır beklentiyle gittim ama salondan tebessümle çıktım. Öncelikle çok keyifli bir filmdi. Güzel güldürdü, Tom Holland iyi bir Spiderman olmuş diyebiliriz. Sağ kolu olan nerd eleman da iyiydi. Flash harcanmış tabii ki ama çok önemsemedim orayı. Liz çok arka planda kalmış, zayıf bir karakter. Peter- Liz sahneleri baydı. Michael Keaton gene döktürmüş. May hala bu kadar ateşli olmamalıydı bana göre, hele ki Marisa Tomei'nin malum sahnelerini gördükten sonra hiç yakıştıramıyorum bu role Gel gelelim kostüm çok ama çok göze batıyor, ileride değiştirilir muhtemelen ama çok yapay gözüküyordu. Diğer çekilen serilerdekine göre kalite epey altta o konuda. Efektlerde bir eksiklik var, sanki bir oyunda ara sahne izliyormuşum hissi verdi hep. Gerçi Marvel'ın çoğu filminde var bu.

Sonuç olarak film güzeldi ama tabii ki bir Tobey Maguire'li olan değildi Sam Raimi'nin serisinde duygusallık, dram, Peter'ın kimliğini gizlemek için verdiği mücadele daha ön plandaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 11 Temmuz 2017; 10:29:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bu ne ya

Köşede logo eksik

• başlangıç filminden büyük fightlar bekleyen mi dersin çırak diyenler mi dersin kafalar pırıl pırıl xd
  • Liseli orumcek cocuk serisinin ilk filmi he

• Dostum sal gitsin böyle her seferinde sinirini zıplatmasın Peter, Spider-Man olduğunda kaç yaşındaydı bilip bilmeden burada millete ahkam kesip, kendince Marvel filmlerini aşağılıyor arkadaş

• Liseye odaklanmislar tercih edecegim bir konu kesinlikle degil ama en azindan bunu eglenceli bir anlatimla kotarmislar.devam filmleri icin muthis bir potansiyel var ama su cast olmasa.flash'a bak hizaya gel.

En buyuk elestirim peter'in kimligini yoldan gecen bile ogrenecek bi gidisle.spidey gundelik sorunlariyla bizden biridir.maskeyi takti mi bambaska biri olur.o maskedir kahramani kahraman yapan bizleri arasindki bagi kuran.buna sadik kalmalari lazimdi.bir de umarim spidey buyudukce gucleri gelisir ironman'in akil hocaligindan kurtulur.15 yasindaki birisine akil hocaligini anlarim ama marvel'in yuzu olan yetiskin bir spidey icin buna katlanamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 11 Temmuz 2017; 21:20:9 >
  • Tahminimce 3. ve ya 4.filmde Sinister Six'i görebiliriz.

Bence ilk üçleme Sinister Six üzerine kurulmalı.İkinci yapılacak üçlemede Symbiote üzerine kurulabilir.
  • Elbette ama Venom gibi bir düşman yolun başındaki ve tecrübesiz, güçlerinin sınırlarını bile tam manasıyla keşfedememiş bir Spider-Man için erken. Tom Holland'ın Spider-Man'inin devam filmi ve sonrasında yapacağı en iyi şey çıtayı git gide yükseltmek olacağı için düşman anlamında da böyle gitmek yerinde olacaktır. Önümüzdeki birkaç devam filmi için Scorpion kesin dersek yanına Mysterio, Kraven veya Hobgoblin gibi daha önce görmediğimiz ama görmemizin hayli ilginç olacağı, ilgi çekici karakterler tercih edilebilir. Oradan da yavaş yavaş Sinister Six'e doğru yol alınır, bu arada Spider-Man'in de yaşı ilerler ve tecrübelenir. Göreceği ve üstesinden gelebileceği zorlukların seviyesi de artmış olur böylece.

Aslında Venom filmi için en ideal olan fikir ne yapıp edip MCU'ya dahil etmek, ardından da Infinity War ve Spider-Man 2 sonrasına ertelemek olurdu. (Ki bir şekilde MCU'ya dahil olsalar bile bu Symbiote konuları MCU havasına gitmeyecek veya o filmlerde tarz değiştirmek zorunda bırakacak kadar zıt ve karanlık hikayeler. Belki bir şekilde Venom olurdu da Carnage araya bir başka hikayeli film koyacak kadar beklemeye alınır ya da Rated R olmadığı müddetçe hiç yapılamazdı.) Infinity War sırasında uzaydan symbiote gelir, Peter ile birleşir, solo devam filminde bunlar işlenir ve Peter ondan ayrıldıktan kurtulduktan sonra Venom filmine geçilirdi. Ancak bunu da mümkün kılamayacak olan şey ise symbiote hikayesi için Peter'ın çok genç olması ya da Tom Hardy'nin Eddie Brock'unun onu tanıyıp kişisel nefret besleyemeyecek kadar yaşlı olması. E, Peter'ı tanıyıp sonrasında ondan nefret etmedikten sonra da Venom ha yoldan geçen biri olmuş ha Brock olmuş fark etmiyor zaten, tüm bu fikir ancak ve ancak elimizde Brock'u tanıyabilecek kadar yetişkin bir Peter olsa işe yarardı. Brock'u tanımamak bir yana symbiote konusu da 15 yaş Spider-Man'i için yersiz duracak kadar erken aslında.

Symbiote mevzularının her ne kadar seveni ve görmek isteyeni çok olsa da Venom filmi Spider-Man içermemesi ve MCU dışı olmasından 1-0 geride başlıyor. E sonrasında da Sony faktörüyle skor 2-0'a geliyor zaten. Açıkçası bu noktada Sony çıkıp filmi iptal ettim dese ciddi ciddi böyle bir işe kalkıp risk almalarını görmektense bu karardan dolayı daha memnun olurdum; sıfırdan alıp tek filmde o kadar şeyi işlemenin altından nasıl kalkamayacaklar merak ediyorum.

• Peter'ın telefon melodisini bilen var mı? her çaldığın da gülesim geldi resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu evren bozuntularında -Genel- şu epiklikte bir sahne görebilecek miyiz acaba? 2004'te bunlar yapılabiliyorlarken bugün "yapmıyorlar"
    "Çocuklara da hitap edelim, ailecek gelip izlesinler, daha fazla hasılat yapalım" uğruna giderek çizgi filme benzer şeyler izlemeye başladık.

Hasılatınız batsın

Sony kendi başına filmi yapsaydı görürdün ama marvel ile ortak yapıldığı için göremessin.Çünkü marvel bu filmden para alamayacak ama sattığı frenchaise den alacak ne gibi oyuncaklar vs.. O yüzden 6-18 yaş ağırlıklı bir film yapılıyor.. Lise sahneleri vs bu yüzden.

O yüzden mesela homecoming in yönetmeninin adını kimse bilmez.Jon Watts duydun mu daha önce.. Duymadın.. Neden filmi yok çünkü adamın 2. sinema filmi çektiği.. Yönetmen değil çünkü sony ve marvel'in "kuklası" .. Senin verdiğin sahnenin yönetmeni kim.. Sam Raimi.. Şimdi sen Sam Ramiye bu senaryoyu versen çöpe atar.. Çünkü bu tarz usta yönetmenler filme kendi tatlarını katarlar.Nolan gibi..

Artık sinema para üstüne kurulu.. Neredeyse bütün filmlerin pg-13 çekilmesinin sebebide budur.Film kritik sitelerininde bu filmlerden para yediğini düşünüyorum.Spiderman homecoming imdb top 250 den giriş yaptı.. Düşün.. Hiçbirşekilde imdb ye bakmıyorum zaten artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 12 Temmuz 2017; 7:7:27 >

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam doğru söylüyorsun. Peter'ın, eddie ile tanışıp bir geçmişi olması lazım. Yani eddie'nin peter'dan nefret etmesi gerekiyor. Ama spidey'nin olmadığı bir venom filmi ilginç olur. Dediğin gibi keşke sony iptal etse venom filmini.Sil baştan mcu ile başlasalar. Ayrıyeten amy pascal dedi ki venom mcu ile aynı gerçeklikte geçecekmiş. Yani Netflix's daredevil ile Avengers gibi. Birbirinden habersiz gibiler.

• quote:

Bu evren bozuntularında -Genel- şu epiklikte bir sahne görebilecek miyiz acaba? 2004'te bunlar yapılabiliyorlarken bugün "yapmıyorlar"
    "Çocuklara da hitap edelim, ailecek gelip izlesinler, daha fazla hasılat yapalım" uğruna giderek çizgi filme benzer şeyler izlemeye başladık.

Hasılatınız batsın

Yaw süper bir film sahne de şimdim bu filmi bu sahneleri yapanlar 3.film gibisini çekti hani ? Sanki Sony her zaman müthiş yapmış gibi anlatılmasın olaylar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsaneler efsanesi ilk üçleme, hala senin gibi bir efsanenin doğma ihtimalini düşünenler var. Hiçbir konuda yanına yaklaşılamayacak.

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 12 Temmuz 2017; 14:15:6 >

• Film sırf iyi kötü kapışması olmuş.

Spidrr manin Dallas olan karmakarışık olaylar zinciri yok

-eksi

Bir nevi görevimiz tehlikenin süper kahraman versiyonuvolmuş eksi

Hintli kara oyuncuların mantığını boyle ciddi bı kahraman hikayesinde olmasını çözemedim eksi

Kostüm spider mani resmen demir adam yapmış. Güçlendirmiş. Kötüye karşı üstünlüğü bı hayli fazla bu da filmin heyecanını alıyor Eksi

Spider boy eksi

O
    gizemli Michaalle denilen kız mj derler dedi bana ben mı yanlış anladım.

Düşmanlara harbi ilgi gösterilmiyor. Devamlı beklenilen shocker i bile basit bı sokak serserisi yapıp oldu bittiye getirmişler. Eksi .
    Akbabanın da o gergedan gibi kostüm takmışlar . Herşeyin bı demir kostümünü yapıyorlar . Bunların orijinal kötü hali yok mu eksi. Ayriyeten akbabanın ucmaktan başka bı özelliği yok. Kendine has bir hikâyesi bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 12 Temmuz 2017; 22:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Efsaneler efsanesi ilk üçleme, hala senin gibi bir efsanenin doğma ihtimalini düşünenler var. Hiçbir konuda yanına yaklaşılamayacak.

Kapaklar muhteşem resimler harika.

4Ever Tobey

May Halası olsun, kostümü olsun, filmlerdeki duygu olsun
    Böylesi gelmez...

"Büyük güç büyük sorumluluk getirir.. Şaklabanlık değil"
    ~Uncle Ben
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Only one Spiderman

Kim ne derse desin. Ciddi ve oturaklı Spiderman'i seviyorum ben. Iron Man'in bakıcısı olduğu ergeni değil. Bakıcı olacak olan biri varsa, o da Spiderman'dir. Ne hale getirdiler güzelim karakteri.
  • Tobey mesajı atanları direk blokluyorum artık yeter be her sayfada Tobey'de Tobey sıktı artık boş muhabbet.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.