Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaptılar işte. zaten spıdermane daha çok ucleme yapılacak gıbı 10 senede bır başa alıp ucleme yaparlar . daha cok serı seyrederız merak etme. gun gelır dc bıle uclemesını yapar.
  • Yeterrrrrrrrrrrrrr. bilip bilmeden yorum yapmayin. Yok Spiderman liseliymis yok bilmem ne

SIZ BILIYOR MUSUNUZ ? MARVEL (DISNEY) 3-LEME FILM CEKECEK. SPIDERMAN AVENGERS FILMLERINDE GORUNECEK

SONRA SONY KENDI 3-LEMESINI CEKECEK.

YANI BILEREK BOYLE GENC OYUNCU SECTILER. TOM HOLLAND UZUN YILLAR SPIDERMAN OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 13 Temmuz 2017; 22:20:39 >
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Eski spiderman gazetecilikte orumcek oldu buda lisede oldu dememiz normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezeldendir film ve oyunlardan batmanciyimdir.ama spidermanlerinde belli bir düzeyi olduğundan - bilhassa sinema sektöründe - filmlerini severim.lakin homecoming i biraz sönük ve yetersiz buldum.ilginçtir ki filmde eksi yön pek göremiyorum.normalde iyi yapımlarda bile 1-2 tane büyük eksi bulunur.fakat bu filmde pek görmedim.bilakis sivrilen iyi bir yönü de yok.aksiyon,eğlence,müzik,görsellik hepsi tek çizgide.birbirlerinin önüne geçmeden ilerlemişler.

dolayısıyla 8.1 neye istinaden verilmiş çözemedim.benim nezdimde çok yüksek bir derecedir.bu tarz filme göre oldukça başarılı sayılan 7-7.5 makuldur.devam filmlerinde de kendini aşması yüksek ihtimal.
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Yaw gözünü seveyim SpiderMan olduğunu düşünme . Al sana spy kids serisi. Ne farkı var. Aynı spy kids şerefsizim.

Bunu begenenler hep yeni nesil gençler çocuklar. Eski nesiller hep filmleri kaliteli izlemiştir. Bunlar basit gelir eski nesil filmcilere . Yeni yeni film izleyenler sever bunları. Çünkü eski filmlerin kalitesini bilmezler.

Hiç benim yorumlara cevap verip alıntı yapmıyonus. Ayıp oluyor. En çok beni okuyacaksınız. En çok beni alintilayacaksinix . En çok beni . Saksı değilim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt

Zendaya Mary Jane değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendaya'nın açıklaması varmış zaten yeni gördüm.
    Canlandırdığım karakter kesinlikle Mary Jane değl diyor. Tabii Marvel hiç Mary Jane'i sinemaya da taşımayabilir. Sıfırdan orijinal bir karakter yaratmak istemiş olabilirler. Rezillik olur gene de.
  • Bu filmle anlaşılıyor ki kimse Morbius gibi düşman veya The Six Arms Saga gibi bir hikaye falan beklemesin.
  • sam raimi'nin spider-man tadı yok. 2002 de heyecan yaratmıştı kamuoyunda.

• Film gayet güzel,izlerken baya keyif aldım.Özellikle Spidey nin Stark la olan sahneleri cok hoşuma gitti.Görseller de oldukça kaliteliydi,Cgi cok gözüme batmadı.Genel olarak iyiydi film.Ancak birkac nokta var,gerçekten rahatsiz olduğum.Öncelikle M.J rezalet casting bana göre,hiç olmamış.İkinci olarak,filmin 2.yarısı bana çok yavan geldi,ilk yarısı daha keyifliydi bana göre.Ayrica Liz karakteride çok boş geldi bana,bi anda hoslanip bi anda cikmalari cok hizli gerçekleşti.Birde Vulture in elemanlarini ve kendisini cok zayif buldum.Daha güçlü olmalarını beklerdim.Sonladiracak olursam,film gayet keyifli,gidip izlenir ve zaman harcanabilir.Cok detaycı değilseniz,verdiğiniz paranın hakkini alırsınız diye düşünüyorum.Bu arada after credit te baya küfür ettim Cap e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Paisley -- 15 Temmuz 2017; 18:19:46 >

• Film çıkınca burası coşar dedim hatta popüler konular arasına girer demiştim.

Çok hayalperest davranmışım. Niye kimse gelmedi

İzlemedik mi? Yoruma değer mi görmedik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı yemeği ısıtıp önümüze koyuyorlar
  • Cap ile olan after sahnesini altyazılı ingilizce de olabilir nereden izleyebilirm Youtube da bulamadım hep kaldırmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım ne kadar kötü bir filmdi bu böyle ya. Yemin ediyorum ilk kez Spiderman'i izlerken sıkıldım bildiğiniz sıkıldım.

Sam Raimi üçlemesinde deli gibi heyecanlanırdım bunda ise arkadaşlarla koca bir hayal kırıklığı yaşadık çok kötüydü. Tam bir ergen filmiydi.

Zorlama espriler mi desem imajı yerle bir olan Spiderman'in verdiği üzüntü mü desem bilemedim.

Klişe olacak ama Tobey reisi çok özledik.
  • ilk defa bir spider man filmini sinemada izleyecem, bakalım.

• Bende dün izledim, civil war filminden sonra bu filmi beklemeye başladım gerçekten çok beğenmiştim tom holland'ı.
    Filmi beğendim, spidermani de beğendim özellikle teknoloji ile birleşince gerçekten ilginç şeyler çıkabiliyor örümcek adamın içinden :D
    Bide keşke 2002 yapımı filmdeki gibi ağ atmayı bir cihaza bağlı olarak değil de kendi vücudu üretseydi böylesi daha hoş bence

Açık alana çıkıp ağ attıktan sonra tutanabilecek bi yer bulamayıp o yolu koşmasına baya bi güldüm harbiden

Bide bi sorum olacak
    Avengers infinity war'da örümcek adam olacak mı?

• fena değildi.

gittikçe örümcek adamın yaşını küçültüyorlar

eski filmlere göre en güzel tarafı aunt may(kalp kalp kalp)

• Beyler 2.film ne zaman gelecek bir haber var mi? Yoksa da tahmin edebilecek birileri var mi?

• 5 Temmuz 2019.

Spider-Man Infinity War'da aşağı yukarı Civil War'da gözüktüğü kadar bir süreye sahip olacak bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 17 Temmuz 2017; 12:46:14 >
  • İlk yarı bitti de sıkıldım ben yav.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.