Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

Tobey mesajı atanları direk blokluyorum artık yeter be her sayfada Tobey'de Tobey sıktı artık boş muhabbet.

Umrumuzda mı onu da sorsaydın?
  • Başlığın adı: Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

Tabi ki karşılaştırmalar olacak ama Tobey için ölen bi kitle var hadi sevin ben de severim Tobey'i ancak anlamadığım konu sürekli Tobey paylaşımları var, yani bu kadar seviyorsanız size bir spiderman nostalji konusu açalım orada devam edin :)

Ek olarak bu film iyi veya kötü olabilir ama bu film ile ilgisi olmayan Tobey hayranlığınızı kanıtlama çabanız için neyi hedefliyorsunuz? Tasdik ise bravo Tobey severler Tobey'i gerçekten seviyorsunuz inandık...
  • Film iyiydi, ama milletin övdüğü kadar acayip birşey değildi bence. İlk yarı acayip eğlenceli gitti, ikinci yarı bazı şeyler eksik kaldı. Diğer süper kahraman filmlerine benzemiyor film, bu açıdan orjinal diyebilirsiniz ama değil. En iyi Spiderman filmi, bu doğru. Ama çok çok daha iyi olabilirdi. Robert Downey Jr ve Jon Favreau'yu görmek çok güzeldi.
    Pepper'ı gördük ya la
    Tom Holland müthişti, role cuk oturmuş. Liz'i de sevdim ama diğerleri kötü be. Flash ne öyle lan? Michael Keaton kesinlikle en iyi MCU villain'ı. Motivasyonu falan da iyiydi, hak verebiliyorsunuz bazı yerlerde.

Film bana çok büyük darbe vurdu. Zendaya Mary Jane'miş Lan kızın tipi de bozuk, ilk üçleme diyenlere ayar olurum durmadan, ama bu konuda hak veriyorum be abi. Bir ilk üçlemedeki MJ'e bak, bide buna. Bu ne lan? Ayrıca film süper kahraman filmlerden farklı noktalara sahip olması niye kötü? Filmde final fight yok lan. Bir süper kahraman filminde final fight yok. O gömdüğümüz Thor filmlerinde bile iyi kötü bir final fight vardı. Bunda hiç koymamışlar. Kesilen bazı sahneler de çok büyük reklam stratejisi. Her fragman sonunda Spiderman ve Iron Man'in beraber uçtuğu sahne de yok filmde. Hayır arkadaş, o sahneyi niye her fragmana koydunuz? May Hala iyiydi, ancak çok iyi bir ilişkilerini de hissedemedim ben. Peter 'Söyleme de öğrenmesin' modunda gitti film boyunca. Kesilen bir sahnede bu ilişkiyle alakalı çok güzel bir sahne varmış. Ayrıca filmde Shocker gören var mı?
    Yani resmen sokakta hırsızlık yapan bir adam gibi gitti Shocker. Ben böyle birşey görmedim. Komedi basitti, Karen'ın bazı sahneleri ve After-Credits sahnesi komikti. Tony dozunda gözükmüş. Lise güzeldi de, kadro biraz soğuttu bu konuda. Flash bozuk zaten. 'Büyük güç, büyük sorumluluk getirir' sözünün olmaması da bir fiyasko. Spiderman Tony'den motivasyon almaz, o sözden alırdı.
    Kostümü çok beğendim.
    Filmin sonundaki kostümü kesinlikle Infinity War'da acil durum olarak kullanacaktır. Zaten IW'da Spiderman'in kavga sahnesi varmış. Bunla savaşacaktır. İyi ki de origins vermemişler, çok güzel bir hareket olmuş.

Sonuç olarak film bu. 2.Film umarım daha iyi olur. Bu kadar gaza gelmeyin abi, sonra eksik ayrılmış hissediyorsunuz filmden, benim gibi olmayın.
    7.5 gibi bir puan hakediyor film. Ama ben GoTG 2'de daha çok eğlendim sanki. Hatta GoTG 2 daha iyiydi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: delpieroalk

Başlığın adı: Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

Tabi ki karşılaştırmalar olacak ama Tobey için ölen bi kitle var hadi sevin ben de severim Tobey'i ancak anlamadığım konu sürekli Tobey paylaşımları var, yani bu kadar seviyorsanız size bir spiderman nostalji konusu açalım orada devam edin :)

Ek olarak bu film iyi veya kötü olabilir ama bu film ile ilgisi olmayan Tobey hayranlığınızı kanıtlama çabanız için neyi hedefliyorsunuz? Tasdik ise bravo Tobey severler Tobey'i gerçekten seviyorsunuz inandık...

/>

• Retro posterler

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom HollandSpider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom HollandSpider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 12 Temmuz 2017; 19:32:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Efsaneler efsanesi ilk üçleme, hala senin gibi bir efsanenin doğma ihtimalini düşünenler var. Hiçbir konuda yanına yaklaşılamayacak.

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

Efsane... 0 cıvıklık full dram Epiklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu film ile süper kahramanların halka açılma ve mantığa oturtulma dönemine giriş yaptıklarını düşünüyorum en azından örümcek adam bazında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel kardeş tadında bıraksan artık?
  • Ehh iyi aslında..Herkes çok eğlenceli diye yazınca ben de eğlenmeyi bekledim ama çok da eğlenmedim hani.Ama Marvel kardeş ; sana laflarım var..İkidir filmler ile Avengers Infinity bağlantısını yapmıyorsun bu çok sinir bozucu ona göre.Galaxy bir bu film iki etti yani.Tom çok iyi Spider olmuş bu iyi.Kostüm değişik geldi bayağı.Ama arkadaşları falan baydı yani.Flash Ned falan bıkkınlık geldi.Stark ile sahnelerini daha fazla yapsalardı daha güzel olurdu.

*Spider sevdiği kız Liz'in babası Vulture çıkması bu filme özgü mü yoksa çizgi romanda da var mı ?
    *Spider şimdi bir sonraki filmlerde gösterilen kostümü mü giyecek ? Takıma katılmayı kabul etmediyse nasıl öbür filmlere dahil olacak merak ediyorum.Ama Infinity sonrası Stark ve Steve artık olmayacak iken oluşacak yeni takımda olacaktır Spider.Bunu hafiften gösterdiler artık.Yeni ekip üyeleri arasında Spider olacak.Zaten öncesinde de 2.filmi geliyor.
    *Bizim Tony ile Pepper ile barıştılar sanırım ?

• Hee bu arada evet çoğu sahne kesilmiş "saçmalık".
    MJ olayı daha büyük saçmalık. Shocker falan yazılıyordu yabancı forumlarda kim idi len bu Shocker ?

Herkes Andrew Garfield'ın Peter Parker' versiyonu yerden yere vurur ama o seride daha iyi sahneler vardı.Mesela Tom Holland Andrew yerine geçsin ,sonra Tony Stark'ı o seriye koy.Off..Oldu işte 10 numara 5 yıldız film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 12 Temmuz 2017; 21:29:57 >
  • 4DX izleyen var mi ? nasil

• Orijinal şarkıyı koymaları iyi olmuş. Bitiş güzeldi WTF Michelle MJ olmamış orası. Onun haricinde gerçekten güzel filmdi. Tony Stark filmde çok yok ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 13 Temmuz 2017; 0:40:28 >
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Film sırf iyi kötü kapışması olmuş.

Spidrr manin Dallas olan karmakarışık olaylar zinciri yok

-eksi

Bir nevi görevimiz tehlikenin süper kahraman versiyonuvolmuş eksi

Hintli kara oyuncuların mantığını boyle ciddi bı kahraman hikayesinde olmasını çözemedim eksi

Kostüm spider mani resmen demir adam yapmış. Güçlendirmiş. Kötüye karşı üstünlüğü bı hayli fazla bu da filmin heyecanını alıyor Eksi

Spider boy eksi

OSpoiler Göster

gizemli Michaalle denilen kız mj derler dedi bana ben mı yanlış anladım. Spoiler Göster

Düşmanlara harbi ilgi gösterilmiyor. Devamlı beklenilen shocker i bile basit bı sokak serserisi yapıp oldu bittiye getirmişler. Eksi .

Akbabanın da o gergedan gibi kostüm takmışlar . Herşeyin bı demir kostümünü yapıyorlar . Bunların orijinal kötü hali yok mu eksi. Ayriyeten akbabanın ucmaktan başka bı özelliği yok. Kendine has bir hikâyesi bile yok.

Eksi.

Bu eğer üçleme ise çok şey sigdirabilirdi bu filme ama film konu bakımından sığ kalmış. Bu şey üçlü bı serisyse çok şey oldu bittiye gelecek. Ayriyeten ikinci filmden sonra anlaşma yi iptal edebilirler mj kizildir guzeldir onu bile sokak çocuklarından birine rol vermişler gibi.

Eksi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlangıç için mükemmel eski seri tadını arayanlar sonraki filmlerinde istediklerini alırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercek ve en iyi Spidey

• Michelle'i Mary Jane yapmazlar. O kadarını göze alamazlar Sırf izleyicinin kafasında "acaba?" dedirtmek için yapıldığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ehh iyi aslında..Herkes çok eğlenceli diye yazınca ben de eğlenmeyi bekledim ama çok da eğlenmedim hani.Ama Marvel kardeş ; sana laflarım var..İkidir filmler ile Avengers Infinity bağlantısını yapmıyorsun bu çok sinir bozucu ona göre.Galaxy bir bu film iki etti yani.Tom çok iyi Spider olmuş bu iyi.Kostüm değişik geldi bayağı.Ama arkadaşları falan baydı yani.Flash Ned falan bıkkınlık geldi.Stark ile sahnelerini daha fazla yapsalardı daha güzel olurdu.

*Spider sevdiği kız Liz'in babası Vulture çıkması bu filme özgü mü yoksa çizgi romanda da var mı ?
    *Spider şimdi bir sonraki filmlerde gösterilen kostümü mü giyecek ? Takıma katılmayı kabul etmediyse nasıl öbür filmlere dahil olacak merak ediyorum.Ama Infinity sonrası Stark ve Steve artık olmayacak iken oluşacak yeni takımda olacaktır Spider.Bunu hafiften gösterdiler artık.Yeni ekip üyeleri arasında Spider olacak.Zaten öncesinde de 2.filmi geliyor.
    *Bizim Tony ile Pepper ile barıştılar sanırım ?

Abisi veya babası düşmandı filmde de Vulture'ın kızı yapmışlar ki Vulture ile Peter arasında biraz muhabbet olsun diye.
    Spidey, Avengers'a katıldı sayılır ama onlarla kalmayacak ben şehrimi kurtarırım modundu şu an. Tabi Dünya tehlike altında olunca bana ne ya ben sokakları kurtarırım demeyip yardıma gider o yüzden sondaki reddetme aslında sadece erteleme
    Tony, Pepper ne diye küstü ne diye barıştı anlamadım zaten

• After credits'te sövenler artılasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

After credits'te sövenler artılasın

Ben Youtube'dan izlemiştim hiç beklemedim
  • şu spiderman filmlerinde wilson fisk ve alistair smythe ne zaman göstercekler yav tüm villainler bir yana bu ikisi tamamen farklı benim için :) şöyle saçma saçma villain ekleyeceklerine ne biliyim bukalemun morbius mysterio kraven carnage gibi villainler olsa ne olurdu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Temmuz 2017; 20:48:19 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.