Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
9
Favori
48.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyin mutlaka filmi izlemeyen izlemesin ama

https://fb.watch/a6Q_ZODOPN/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu filmleri saçmasapan kategorilere sokup durmayın

Her filmin hedef kitlesi vardır.
    Şu anda tüketimi en kolay yapan yaş aralığı sizin tabirinizle *ergen" kesim

Filmi o kadar kalabalık bir salonda o kadar bana garip gelen davranışlar sözler çığırtılar alkışlar ağlamalar içinde izledim ki yinede bir an o yaşlara döndüğümü hissettim onlar hiçbir zaman 90 ve 2000'lerin sinemasını zamanında yaşamayacağı gibi bizde şuan onların çoşkusunu anlayamayız ama ortak oluruz bende bazı şeyleri saçma buluyorum çoğunun sinema bilgisi zayıf olduğu aşikar...

Günümüz dünyası anlık heyecanları yoğun yaşama dünyası

Benim için MARVEL filmleri izle çoşkuyu yaşa festival havasını hisset keyfini al filmleridir.

Bu filmden bir Apocalypse Now, The Tree of Life, Elephant Man, The Master gibi birşey beklediğimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Aralık 2021; 16:57:51 >
  • Intruder kullanıcısına yanıt

anlaşıldı liseli filmi yapmışlar yine  

• Bence hiçte liseli filmi değildi. Ama diğer 2 filmi direkt liseli filmi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    3 spiderman + bütün spiderman filmlerindeki kötüler + dr. strange. Kötü bir yapım olamaz zaten. Ayrıca bence bu filmin sonunda peter gerçek mânâda spiderman oldu. Okuldan bile mezun oldu 
  • End Game ve Infinity War aday olmuslarmiydi ?

Alıntı

metni:
    Marvel, No Way Home’u Oscar’da ‘En İyi Film’ dalında aday gösterebilmek için kampanya çalışmaları yürütmeyi düşünüyor.
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Bu filme en iyi film Oscarı çıkmaz...
    Oscarın standartları çok farklı...

MTV'den ödülleri toplar onlarda gereksiz ödüller zaten.

• Keyifli bir film ama.

• Aslında şu filmi birazdaha ciddi çekselerdi senaryo kurgu ve oyuncular için oskara yol yapılabilirdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 spiderman birbiri ile öpüşseydi oscar'a aday olurdu

• Bütün çizgi romanlarına ergen filmi demek yanlış olur.Ergen filmi olmayımp çok iyi yazılıp,çekilip oynanan çizgi roman filmleri de var.Mesela logan,days of future past,spider-man 2(sam raimi),winter soldier vs

Bu filme gelecek olursak, ben filmi sevdim ama ergen filmi yorumuna katılırım.Filmde saçma sapan yerler.Çocuksu yerler var.Zaten bu filmin bu kadar sevilmesinin altındaki tek sebep eski oyuncuların gelmesiydi.Bu filmde tobey ve andrew olmasaydı bu filmi öyle bir gömerlerdi ki bugün filme ayılıp bayılanlar filmi paso kötülerdi.

• Şu filmlere kimler 8-9 puanlar veriyor anlamıyorum. Keanu reeves sanırım biletlerin örümcek ağı atıp bir kaç portaldan geçebilseydi matrix4 7-8 puan alırdı.

• Celikpena kullanıcısına yanıt

Valla bunlar Örümcek Adam olduğu için yaptıkları yine makul, Keanu amcanın John Wick de yaptıklarına ne demeli, Cüneyt Arkın ı beğenmiyorduk bide :) Zaten Matrix de Spider-Man den az fantastik bir film değil sanırım :)

• marvel filmlerini severim 2 istisnası var spiderman ve ironman. spiderman 2'ye bi bakayım

• Dün itibariyle 1 milyar gişeye ulaştı bunu sadece 12 günde yaparak tüm zamanların 1 milyar gişeye en hızlı ulaşan 3.filmi oldu

Çinde vizyona girmediğinin de altını çizelim Endgame'in çin hasılatı 629 milyon dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 27 Aralık 2021; 11:20:30 >
  • Filmi beğendim, diğer filmleri izlediğim o eski zamanlar geldi aklıma çok güzel işlenmiş bence. Endgame de bile isteye geçmişi anarak tüm oyuncularla veda etmeye çalışmışlardı ve filmi batırmışlardı. Bu filmin böyle bir amacı olmadığı için güzel bir film çıkmış ortaya
    you're amazing kısmı da çok iyiydi
    bu arada 3d önermem arkadaşlar çok karanlık kalıyor ya da benim gözler bozuk artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celikpena kullanıcısına yanıt
    Matrixle dalga geçen saçma sapan bir filmi izlemek yerine Keanu reeves reisin ağ atıp portal açtığı bir filmi izlemeyi tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 30 Aralık 2021; 12:11:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık bi üçünün yer aldığı resmi poster ve full hd fotolar yayınlansın

• Andrew Garfield diger spider lardan daha oynamis gibi geldi bu filmde nedense bana.

• dewe34 kullanıcısına yanıt

aynen ya film sinemalarda 2 haftayı devirdi adamları tanıtmıyorlar halen ayıp artık, kamera arkası görüntüler ile bir interview çekmeleri gerekir onlarla... geçen gün zendaye ve tom bahsettiler tobey ve andrew ile sette inanılmaz zevkli ve epic anlar olmuş ...

not: film spider-man far from home un hasılat rekorunu geçti bile ve tüm zamanların en çok hasılat elde eden spider man filmi oldu genel listede 21. şuan ...

https://www.boxofficemojo.com/chart/ww_top_lifetime_gross/?ref_=bo_lnav_hm_shrt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Aralık 2021; 19:25:45 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.