< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (48. sayfa)
-
-
Bende aynı şeyi düşündüm . Tam joker karakterini oynayacak adammış aslında ama çok yaşlandı malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tom ve Zendaye sonunda Tobey ve Andrew in filmdeki halleri hakkında konuşmuş, umarım üçü bir programa çıkarlar artık güzel olur :)
marvel entertainment‘Spider-Man: No Way Home’: Tom Holland and Zendaya on New and Returning Surprise Charactershttps://www.marvel.com/articles/movies/spider-man-no-way-home-tom-holland-zendaya-surprise-characters -
imdb 9.0 (231k oylamış ) , bende dün izledim , bana göre de en iyi spider man filmi olmuş , yalnız film 3d izledim ve çok karanlıktı , hepsi mi öyle yoksa 3d mi bilemedim , 3d izlemenin de çok bir espirisi kalmamış artık , izlemenizi tavsiye ederim , puanım 9/10.
-
Artık önümüzdeki spiderman filmlerini konuşmak gerekirse net şekilde TASM 3 geleceğini düşünüyorum baya bi yolunu yaptılar Andrew daha önce hiç bir uzaylıyla savaşmadım demesi, Tom Hardy'nin Venom'unu bir şekilde Tom Holland'ın evreninde tutmak yerine geldiği gibi kendi evrenine geri göndermeleri, fanların deli gibi TASM 3 istemesi 2-3 yıl içinde Andrew ve Tom Hardy'nin yer alacağı The Amazing Spiderman 3 filmini izleriz diyorum
-
filmin en sevdiğim yeri;
Söylentiler bunu doğrular nitelikte, umarım da öyle olur. Keza Tom Hardy'nin Venom filmleri Andrew'in Amazing serisi ile her anlamda daha uyumlu bana göre. Onun dışında Andrew'de yeni bir filmi hakediyor. Karakterin hakkını fazlasıyla veren bir oyuncu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.No way Home'da Gwen'in ölümünden sonra nasıl sert bir karaktere dönüştüğünü, yumruklarını hiç sakınmadığını zor zamanlardan geçtiğini belirtmişti. Karakterin o hallerini de görmek mükemmel olabilir iyi bir şekilde yansıtırsalar görmek isterim. -
Kırmadığı rekor zaten kalmadı filmin şu virüs ortamında 45 gün Disney+ kuralından nefret ediyorum Marvel'ın. Yayınlayın sinemaya gitmeyenler de izlesinler yahu, boşu boşuna 45 gün bekliyoruz home release için...
-
İzleme şansım oldu. Bir oturmamışlık hissi vardı; sanki biraz daha üzerinde çalışılıp karşılıklı ikili dövüş tarzında daha dikkat çekici aksiyon sahneleri ekleyebilirlermiş. Oradan oraya koşturmalı kovalamacalı aksiyon ve pratik efektlerle desteklenmeyen nispeten zayıf ve aceleye gelmiş bir CGI o kadar kalıcı iz bırakmıyor. Yine de onca karakterin (birazcık sulanmış ve cıvımış olsalar da) altından kalkabilmişler. Beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim ama dediğim gibi bir hamlık vardı. Ve sonu keyifsizdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıkçası filmi çok fazla beğenemedim çok çok daha iyisi yapılabilirdi herşey oldu bittiye geliyor film tam olmamış maalesef.
Into the Spider-Verse ve Spider Man 2 nin yanından geçmez.
Willem Dafoe de show yapmış adam 66 yaşında ama hala mükemmel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 24 Aralık 2021; 2:3:18 >
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Tobey'in karakterinin yaşlandığı bu yüzden hislerinin yeşil cini fark edemediği yazılmış ama bana yeterli gelmedi. Sadece seyircilerde heyecan ve korku yaratmak için çekilmiş bir sahne ve bende işe yaradı bir an 'neler oluyor' dedim -
bu buyuk gise basarisindan sonra Sony kesinlikle Andrew'li Amazing Spider-man 3 filmini cekecektir. Tobey'in ahi gitmis vahi kalmis. No Way Home filminde de gordugumuz gibi en iyi Spider-man : ANDREW GARFIELD ! Tom ve Tobey'e oyunculuk dersi verdi resmen
nadiayoutubeNone of the content shown in this video belongs to me. All rights reserved go to Sony Pictures, Columbia Pictures and Marvel Studios. This trailer is made for entertainment purposes only. #fanmade #fanart #spiderman #venom #marvel #theamazingspiderman #andrewgarfield #tomhardy #tasm3 #Maketasm3 If you enjoy this content, please make sure to leave a like and subscribe. You can also find me on Twitter and Instagram! twitter.com/nadia_gfx Instagram.com/nadia_gfx Thanks :)https://www.youtube.com/watch?v=IRCFBcKMrgc -
-
No Way Home'un başarısından sonra Andrew Garfield'lı The Amazing Spider-Man 3 filmi gelmeli. Filmde bir şekilde Tom Holland'ın Spider-man'ı da olmalı.
-
1 hafta geçti etkisinden hala çıkamadım ciddi ciddi yaşandı bu ya
-
Spoiler...
Tobey bildiğimiz peter parker dı, o herzaman sakin ve ağır başlıydı, sevdiği kıza evlenme teklif etmeye çalışırken yada ev sahibine kira için ezilirken hatırlayın şimdi dahada olgunlaşmış Spidy olmayı yalayıp yutmuş bir karekter olarak geldi... Yani Spider Man olarakta hepsinden daha güçlü olduğunu gördük bence organik ağ avantajı, Andrew le atılan kısa vs yi kazanması, Tom ile green goblin arasına girip onu rahatca durdurması vs. Örümcek hislerine gelince yine değişen bişey yok Green goblin son sahneye gelirkende önce o fark etti ama bazen ani olaylar olabilir Spider Man bıçak yemez diye bir kaide yok ki Tobey dedi zaten daha öncede bıcaklandım diye orda Spider Man 3 bir gönderme yapılmak için çekimiş bir sahneydi vurucuda olmuş bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Aralık 2021; 16:21:8 >
hayatımda hiç spiderman filmi izlemedim desem şunu merak ettim: tahmin ettiğim gibi ergen filmi mi ?
-
Ben de 3D karanlık diye 2D izledim. Böyle karanlık bir film izlemedim. Projeksiyonların ışık ayarını kısıyorlar deniyordu, bence doğru. Bu kadar karanlık görüntünün olması imkansız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X