Yalnız filmin hala sinema çekimi olmayan versiyonları torrente düşmemiş. Yapımcılar iyi iyi becermiş bu işi. |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (50. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesinlikle imdb'den 8.8 alacak bir film değil. Filmde büyük saçmalıklar vardı. İzlerken sıktı mı ? hayır sıkmadı ama öyle efsane, müthiş vs bir film değil maalesef...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Arkadaş bu tom holland gördüğümüz en salak spider-man olabilir. Ne demek kötüleri iyileştirmek ? koskoca kurgu bunun üzerine kurulmuş ya vallahi helal olsun. Arkadaş multiverse için o kadar bağlayacağınız konu varken gidip en saçma olanı seçmişler. Sonra 3 spider'in kafa kafaya verip 1 saatte aşıyı bulması falan çok saçmaydı . Dövüş sahneleri çok kötü değildi ama daha iyi olabilirdi. Doctor strange'i geometriyle yenmek mi ? sonra ned'in strange'in açmak için haftalarını harcadığı portalı tak diye açabilmesi falan offf saçmalıklar say say bitmez yeminle. Çokta nostaljik duygularla gitmediğimden bittiğinde tipik marvel filmi izlemişim hissiyle çıktım sinemadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 1 Ocak 2022; 22:39:37 >
-
Filmi beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 2 Ocak 2022; 21:18:10 > -
Ankara'daki IMAX'te izledim. Parlaklik rezaletti, inanilmaz kismislar. Karanlik sahneleri izlemek cok zordu. Altyazisinda bir kac yerde yazim yanlisi ve ceviri hatasi vardi. Gift'i armagan, fresh water'i taze su diye cevirmisler. Bu kadar kaliteli bir filmde daha iyi bir altyazi beklerdim acikcasi. Onun disinda film izlemesi cok keyifli bir film olmus. Eksikleri var kesinlikle ama butune baktigimizda goz ardi edilebilir bence. Bluray'i cikar cikmaz bir kezde evde izlemeyi dusunuyorum.
-
Dibine kadar ergen filmi hocam.
-
Ekleme yapayim cunku benimde kafama yatmayan senaryo eksiklikleri vardi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Orumcek adamin gercek kimligini bilenler bu evrene geliyordu peki mj niye gelmedi ? Ya hary osborn ? Veya ilk 3lemedeki venom ? Inanilmaz orumcek adamin sevgilisi gwen ? Gwenin babasi ? Vs vs . Yani orumcek adamin gercek kimligini bilenler geliyordu da bublar niye gelmedi ? Pekii aktif olarak izledigimiz venom niye geldi ? Orumcek adamin kimligini filan bilmiyordu hatta orumcek adam diye bisey yok onun evreninde hic bahsedilmedi. Hadi geri buyuyle gitti kendi evrenine venomun parcasi niye kaldi ? Bazi seyler biraz sacma ve eksik kalmis ama genel anlamda 3 orumcek adami gormek guzeldi. Keske bu 3lunun 2 filmi olsa isterdim ben . Ve evet bana gore filmin en sacma yeri ned in portali tak diye acmasi . Birde size en salak orumcek adamin tom olmasi konusunda sonuna kadar katiliyorum 3 filmde de hic bi zeka piriltisini goremedik. Ayrica o siyah kostumun olayi neydi onu hic anlayamadim , iron kostumununde bu denli sacma ve kolay sekilde parcalanmasida asiri sacma geldi AYRICA ARTIK TURKIYEDE SINEMAYA FILAN GIDILMEZ. PROJEKTORUN AMPULLERININ OMRUNU UZATMAK ICIN PARLAKLIGI KISTIKCA KISIYORLAR. KARANLIKTAKI SAHNELERI GORMENIN IMKANI YOK. RESMEN KORSANIN EKMEGINE YAG SURUYORLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 6 Ocak 2022; 3:41:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne örümcek adammış be. Az kaldı ben de ağ atacam bileğimle.
Bir Örümcek adam filminin imdb puanının 8.8 olduğunu da gördük.
Oy verenler çocuk mu?
-
Ne alakası var, çoluk çocuk bu filmde gerçekten neler anlatıldığını ima edildiğin anlayamaz bile, 2002 de çekilen Spider-Man ve 2012 de çekilen The Amazing Spider-Man serilerine bir çok atıf ve onun da oyuncuları aynı rolleri ile var çünkü, bu kadar oyuncu ve eski Spider-Man senaryoları ile yeniyi bir evreni birleştirdikleri için bile alkışı sonuna kadar hak eden bir yapımdır ... Çoluk çocuk zirve yaptırıyor olsaydı, Tom Holland ın ilk Spider Man liseli filmini yaptırırdı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Ocak 2022; 19:52:49 > -
Spiderman Marvel'in amiral gemisi. Her hafta çıkan çizgi romanların 3'de 1'i spiderman ve içinden çıkan kahramanların çizgi romanları. İnsanlar çok seviyor. 3 spiderman'i gören koşup yaşıştırmış 10 puanı.
-
Andrew '' i love you guys'' sahnesinin doğaçlama olduğunu açıklamış
Eğer hikaye içime sinerse spiderman rolüne geri dönmeyi çok isterim de demiş
TASM3 yükleniyor...
-
-
MakeRaimiSpiderman4 etiketi giderek yayıldı talep çok fazla ve dünde sağlam bir kaynak mytimetoshehello Tobey geri dönüyor yazmış, harika bir haber gerçekten... Tahmin ettiğimi gibi aile teması işlenen Legendary olmuş bir Spider Man filmi gelicek sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Ocak 2022; 21:50:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Andrew bekliyorduk Tobey mi geliyor.
Hangi evrende geçecek acaba.
Tobey Tomla yaşadıklarını hatırlar mi ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kendi evreninde geçeceğini düşünüyorum, geçen aylarda Kristen Dunst da "olgun MJ oynamak harika bir deneyim olacaktır" diye konuşmuştu
Sam Raimi ile şöyle gerilim li aile kurmaya çalışan Spider Man filmi harika olur, düşmanda Kraven diye düşünüyorum ve Tom la yaptıklarını hatırlaması lazım bence yoksa çok anlamsız gelebilir bazı şeyler
Önümüzdeki 3 senede 3 farklı Spider Man ide tekrar izleyeceğimiz kesin gibi, bir ihtimal Tobey i Andrew e Spider Gwen için yardım ederkende görebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Ocak 2022; 22:1:53 >
The Avengers'ı geçerek tarihin en fazla hasılat yapan 8.filmi oldu
Marvel'ın da en fazla hasılat yapan 3.filmi
Aynı zamanda IMDB top 250 listesinde 19.sırada yer alarak en yüksek imdb puanına sahip marvel filmi oldu
-
Tobey'nin filmi gelmez diyordum ama o da gelirse ilginç olur
Eminim planlama çoktan hazırdır sıra sıra 3 farklı spiderman filmi sonrasında da tekrar bu sefer daha ciddi bir spiderverse filmi ile andrew ve tobey'e veda edebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 10 Ocak 2022; 12:46:43 > -
-
Gelmiş gecmis en iyi Spiderman kesinlikle Andrew. Tobey in serisi aşırı çocukça , Tom'un ise ezik ve Hint ile Pakistan karması.
extended version sinemalara gelmez,Disney+ da verirler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X