2 yi bilmiyorumda ben birincisini oynamıştım biraz valla bana yavan geldi spiderman fanatiği olsaydım belkide hoşuma giderdi
quote:
Orijinalden alıntı: Lord
2 yi bilmiyorumda ben birincisini oynamıştım biraz valla bana yavan geldi spiderman fanatiği olsaydım belkide hoşuma giderdi
eğer filmini izlediysen oynamını tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: soldier
eğer filmini izlediysen oynamını tavsiye ederim
Alıntıları Göster
bence her açıdan berbat bir oyun.nedense şunu anlamıyorum sinema filmleri güzel oluyor ama oyunlar felaket örn:matrix v spider-man2
quote:
Orijinalden alıntı: Kuzen®
bence her açıdan berbat bir oyun.nedense şunu anlamıyorum sinema filmleri güzel oluyor ama oyunlar felaket örn:matrix v spider-man2
Alıntıları Göster
guzel diyen birine rastlamadım ben de
quote:
Orijinalden alıntı: Kuzen®
Alıntıları Göster
kardeş sen spiderman i oynamımışın herhalde yoksa böle cevap vermezdin filmle bire bir ses olsun oynanabilirlik olsun grafik olsun bence gayet iyi Bu arada özür dilerim bu senin düşüncen umarım senden daha iyi düşünenler vardır bu oyun hakkında
quote:
Orijinalden alıntı: soldier
kardeş sen spiderman i oynamımışın herhalde yoksa böle cevap vermezdin filmle bire bir ses olsun oynanabilirlik olsun grafik olsun bence gayet iyi Bu arada özür dilerim bu senin düşüncen umarım senden daha iyi düşünenler vardır bu oyun hakkında
Alıntıları Göster
arkadaşım hem insanların düşüncesini soruyosun hem de eleştiriyorsun ben bu işi anlamadım
arkadaşım hem insanların düşüncesini soruyosun hem de eleştiriyorsun ben bu işi anlamadım
Alıntıları Göster
bedne oynamadım ama herkez kötü diyo kötüdür herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: s!LenTium
bedne oynamadım ama herkez kötü diyo kötüdür herhalde
Alıntıları Göster
beeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşş parrrrrrrrrrrrrrrrrra etmez sipidiyi rezil ettiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
the movie oyunundan daha güzel olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
Bence kötü olmamış, Spiderman: The Movie hem grafik olarak daha güzel hem de konu olarak. Zorluk derecesi olarak ise haklı olabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: Amore
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
Bence kötü olmamış, Spiderman: The Movie hem grafik olarak daha güzel hem de konu olarak. Zorluk derecesi olarak ise haklı olabilirsin...
Alıntıları Göster
ya bu spider2nin nocd sini nerden bulabilirim acaba bilen varmi
quote:
Orijinalden alıntı: aksarif
ya bu spider2nin nocd sini nerden bulabilirim acaba bilen varmi
Alıntıları Göster
kötü olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: puser
kötü olmuş.
Alıntıları Göster
pc de çok kötü ama ps2 de manyak olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
ewt ps2 niz varsa ps2 de oynayın yoksa movie game mi oynayın su son oyun yaklasılcak gibi degil
quote:
Orijinalden alıntı: poison
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
ewt ps2 niz varsa ps2 de oynayın yoksa movie game mi oynayın su son oyun yaklasılcak gibi degil
Alıntıları Göster
rezalet bir oyun rezalet oynanırmı o oyun yav
quote:
Orijinalden alıntı: Koray08
rezalet bir oyun rezalet oynanırmı o oyun yav
Alıntıları Göster
evde oynanabilicek bir oyun acayip zevkli
quote:
Orijinalden alıntı: Hover_Craft
evde oynanabilicek bir oyun acayip zevkli
Alıntıları Göster
bence zevkli deyil 1. de 2. de zaten bun o oyunun başında 2 saat durım midem bulanmaya başlar dön dön aynıyer
quote:
Orijinalden alıntı: Sph
bence zevkli deyil 1. de 2. de zaten bun o oyunun başında 2 saat durım midem bulanmaya başlar dön dön aynıyer
Alıntıları Göster
valla arkadaşlar ben bir spiderman fanatiği olarak ve gelmiş geçmiş bütünb spiderman oyunlarını oynamış biri olarak nacizane bir yorum yapmak istiyorum.spiderman the movie oyunu grafik olarak harika bir oyndu fakat bildiğiniz gibi zorluk sviyesi baya fazlaydı.ancak bu yeni oyun olan spiderman 2 oyunu,spiderman 2 filminin çıkış tarihine yetiştirilebilmek için baya bi uyduruk yapılmış.yani oyunu oynuyorsunuz ve hiç ölmeden 5 saat gibi bir sürede bitiriyorsunuz.karakterlerin detayları falan da iğrenç.adamların elleri bile belli değil.yani hani telefonlarda oynarız ya bazı oyunları o tadı veriyor.tabi bu ir tatsa.yani arkadaşlar zaten firma yaptıkaları ayıbı inkar etmiyor ve şu an bu oynua alternatif olsun diye yeni bir spiderman oyunu girişimlerine balşlamış durumdalar.umarım bu oyun olsun iyi olur....
ne dıyeyım benım gıbı bır spıder hastasına yapılırmı lan bu yoldakı ınsanları fıfa 99 dakı gıbı cızmısler