Şimdi Ara

SPIGEN GLASS.TR UYGULAMA HATALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. note 3 için o kadar para vererek "monofe" adlı siteden aldığım spigen sgp glass tr yi uygularken arada birkaç toz parçacığı kaldı ve biraz kaldırıp temizleyeyim derken daha kötü oldu. ürünü aldığım yere yapılabilecek birşey var mı diye mesaj attım. gelen cevap ilginçti. cevapta "ürünü sıcak su altında yapışkanı ve tozlar çıkacak şekilde yıkayıp tekrar uygulayabilirsiniz. statik olarak tekrar sorunsuzca yapışacaktır." yazıyordu. ben yapmadım çünkü daha kötü de olabilir diye düşündüm. spigen türkiyeye mesaj attım doğrulatmak için ama cevap gelmedi henüz. konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurti1905 -- 5 Mart 2014; 3:38:58 >

• Mika ekran koruyucuları yıkayıp sorunsuz yapıştırabilirsiniz diye biliyorum ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 5 Mart 2014; 7:00:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Mika ekran koruyucuları yıkayıp sorunsuz yapıştırabilirsiniz diye biliyorum ben de

Sgp glass mika mıdır ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurti1905

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Mika ekran koruyucuları yıkayıp sorunsuz yapıştırabilirsiniz diye biliyorum ben de

Sgp glass mika mıdır ki?

Jelatin mi cam mi? Cam ise mika deniyor onlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapışkanı temizleyince sonra neyle yapışacak telefonun camına..

spigen Türkiye'den cevap beklemeyin dönüş yapmıyorlar. direkt olarak support@spigen.com adresine mail atın yada twitter'dan @spigensupport hesabından derdinizi anlatın ingilizce olarak. gayet nazik ve yapıcı şekilde ilgileniyorlar sorununuzla.
  • sawgent kullanıcısına yanıt
    Evet cevap gelmedi spigen Türkiye'den. Yapışkanı temizleyince statik olarak yapışıyormuş...Ama gerek kalmadı monofe firması ürünü değiştirmek için geri yollamamı istedi. yolladım yenisini bekliyorum. monofeyi tavsiye ederim. hem uygun fiyat hem de ürünün arkasında duran bir firma.

www.monofe.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.