Bildirim
Spigen SGP GLAS.t Ekran Koruyucu kullanan arkadaşlar var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben Glas.TR Nano Slim kullaniyorum ve cok memnunum, simdiye kadar kullandigim koruyucu filmlerden ne cekmisim dedim ilk andan itibaren. uzun omurlu olduklari icin mumkunse almisken cok ince olan nano slim olanini almanizi oneririm -
ben bu ürünü almayı düşünüyorum da yanında bedava veriyorlar yanı yarı fiyatına geliyor Glas.Thttp://www.spigen.com.tr/Spigen-SGP-iPhone-5-Full-Armor-GLASt-Ekran-Koruyucu-Hediye-Gunmetal,PR-290.html -
Glas.t slim kullandim ama bence kalinlastiriyor ve agirlastiryor. Ama hissiyat super. Alinacaksa iloome flex bence hem daha ucuz hem daha ince hem de daha hafif. Flex camdan yapilmis. Ben siparis verdim gelince inceleme yapacam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden aldınız link atarmısınız bende inceleyeyim ürünü. -
quote:
Orijinalden alıntı: 4ConseQui
ben bu ürünü almayı düşünüyorum da yanında bedava veriyorlar yanı yarı fiyatına geliyor Glas.Thttp://www.spigen.com.tr/Spigen-SGP-iPhone-5-Full-Armor-GLASt-Ekran-Koruyucu-Hediye-Gunmetal,PR-290.html
Verdikleri Glas. T ilk versiyon olanı. Onun daha ince Slim ve en ince Nano modeli çıktı. Mümkünse Nano al. yoksa kalınlaştırmasından çok rahatsız olursun
-
anladım. 100Tl de fazla geldi bana nanolar için :( -
Www.iloome.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4ConseQui
anladım. 100Tl de fazla geldi bana nanolar için :(
Anladım ama bunu alırsanız bayağa sorun oluşturma olsasılığı var kalınlık yüzünden. Hatta home tuşu çok içerde kalıyor üzerine içinden çıkan home tuş çıkartmasından yapıştırmanız gerekiyor. -
evet haklısınız o butonlar onun için demek ki. 30 tl'likte ekran koruyuları mevcut onlar nasıl bilğiniz var mı onlar hakkında da efendim -
Bende senin dediğin şekilde aldım. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Koruma olarak son derece başarılı. Fakat arkadaşlarında dediği gibi çok ağırlaştırıyo telefonu ( hem ekran koruyucu hem kılıf ). Biraz kalın olduğu için home tuşu biraz içeride kalıyor.
http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-5-5s-screen-protector-glastr-nano-slim-premium-tempered-glass/productDetails.aspx?productId=telkilsgpglstrnip5&categoryId=16102&SKU=TELKILSGPGLSTRNIP5&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelkilsgpglstrnip5%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dspigen%252f217722%253e%257biphone2052f5s%257d%252f851_dp%253d%257bekran20koruyucu%257d%26fh_refview%3dsearch
Bende bu linktekini almayı düşünüyorum. Eğer kullanan varsa burda yorumları paylaşırlarsa sevinirim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple değişim belgesi
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- dizipal ios
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X