Şimdi Ara

Splinter Cell Double Agent Ses sorununa çözüm buldum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

niye yasak?ne zararı var uploadın ben anlamadım??

adamın parayla sattığı dosyaları buraya koymanın yasal olduğunu düşünmüyorsun değil mi?

demonun içindeki ses dosyaları nie yasak olsun bence gayet legalboşuna bütün dosyaları indirmeyelim die

sence bence değil, yasak. adamın parayla sattığı dosyalar.

neyse deneyin siz upload etmeyi. 1 hafta tatile çıkın şöyle

• ben o programı indirimde çok garip bişey anlamsdım hub falan filan var programı kullanmayı biraz açarsananız sevirim.Sinir oldum bu ses olayına.
  • bu verisonda bazı videolarda eksik gibi beyler haberiniz olsun
  • Arkadaşlar başka biryerde okuduğum yöntemi söyleyeyim ses sorunu için:
    Sounds klasörü altında "Int" diye bir klasör oluşturuluyor. Sonra bu klasöre MAPS.SMO ve STREAM.SSO dosyalarını kopyalıyorsunuz. Int klasörü altında bunların adını MAPS.LMO ve STREAM.LSO olarak değiştirilyor.
    Denedim ortam sesleri geldi ama diyaloglar hala yok. İsteyen bir denesin sonucu yazsın. Belki ben birşeyi eksik yaptım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

niye yasak?ne zararı var uploadın ben anlamadım??

adamın parayla sattığı dosyaları buraya koymanın yasal olduğunu düşünmüyorsun değil mi?

demonun içindeki ses dosyaları nie yasak olsun bence gayet legalboşuna bütün dosyaları indirmeyelim die

sence bence değil, yasak. adamın parayla sattığı dosyalar.

neyse deneyin siz upload etmeyi. 1 hafta tatile çıkın şöyle

bi oyun oynucaz işkence.commecbur 2 dvd sini arıcaz

• canskru arkadaşım bu 2. bölüme girme sorununu nasıl hallettin bende aynı sorunu yaşıyorum yardım olursan sevinirim.hakkettende tam bir işkence yaw
  • evt dostum cevap yazmıyacakmısın?kafayı yiyecem burda
  • Batuchan arkadaşım şurayı bi incelehttp://www.turkuazsohbet.com/rehber/ burda aradığın cevaplar var
  • tamam teşekkürler dediğin siteyi inceledim ve dcyi sapasağlam kurdum fakat MAPS.LM0 ve STREAM.LS0 dosyalarını arattım ve bulamadım filtrelenmiş falan filan diyo yanında anlamadımamannn neyse gidip cdyi iade ediyim beşiktaştan babalar gibi cd alayim başka yolu yok bi oyun oynayacaz dedik tam bir işkence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 19 Kasım 2006; 10:33:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: molmehmet

Arkadaşlar başka biryerde okuduğum yöntemi söyleyeyim ses sorunu için:
    Sounds klasörü altında "Int" diye bir klasör oluşturuluyor. Sonra bu klasöre MAPS.SMO ve STREAM.SSO dosyalarını kopyalıyorsunuz. Int klasörü altında bunların adını MAPS.LMO ve STREAM.LSO olarak değiştirilyor.
    Denedim ortam sesleri geldi ama diyaloglar hala yok. İsteyen bir denesin sonucu yazsın. Belki ben birşeyi eksik yaptım.

saol abi denedim oldu senin dediğin heralde bu kurulumu olmayanlar içindi diğer arkadaş o yüzden yapamadı. eet dialoglarda yine çıkmıyor ses ama böle idare edicez başka çözüm çıkana kadar. saol ben denedim oldu.
  • slm beyler
    molmehmet senin yöntemi denedim bendede sesler geldi ama oyunda bir sorun daha var 1. bölümü tamamladıktan sonra 2. bölüme geçerken sürekli aynı video dönüyor ve bölüm hiç başlamıyor.Ses sorununun çözümüyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ama yinede eski haline getirip bi deniycem.Bunun neden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan varmı?
  • ses problemi içün biri update yapsın ağlıcam yav
    acaba dvd yi değiştirmeyemi gitsem
  • batucan arkadaş kusura bakma mesajı şimdi gördüm.

splintercell4.exe dosyası var ya onun olduğu yerde aynı isimli ancan faklı uzantılı defter gibi bir dosya var.onun üzerine sağ tıkla birlikte aç deyip wordpadi seç.karşına açılan pencerede yukardan aşağıya doğru bir sürü yazı göreceksin-onlardan oyunun içindeki ses, grafik gibi özellikleri değiştirebiliyorsun-önerim grafikle ilgili hiçbir şeye elleme oyun hata verebiliyor.neyse yukardan kelime bul de sound yaz.karşısında true yazan yeri sil false yaz.bir tane daha böyle sound yazan yer var buraya da aynı işlemi uygula ve seslere elveda.artık ikinci turu oynayabilirsin.Ben böyle yaptım çıktı.

not:tamamen kendi buluşumdur.iyi oyunlar tabi bilgisayarın iyiyse.

• canskru teşekkürler bende 2. bölüme geçemiyordum ama oldu şimdi.Bişe sorucam 2. bölümü açtıktan sonra tekrar true yapsak sesli oynayabilirmiyiz?Cevap bekliyeceğime denesem dsaha iyi sanırım:)
  • Saol Arkadaşım işime yaradı gerçekten ama arkadaşımın ekran kartını aldıktan sonra(6600gt). benim x800 gto da çalışmıyo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 19 Kasım 2006; 21:52:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arizen

canskru teşekkürler bende 2. bölüme geçemiyordum ama oldu şimdi.Bişe sorucam 2. bölümü açtıktan sonra tekrar true yapsak sesli oynayabilirmiyiz?Cevap bekliyeceğime denesem dsaha iyi sanırım:)

olmuyormuş :( bunun bir yolu bulunabilirmi?
  • ses problemi hala duzelemedi şunu upload edin lutfen
  • arkadaşlar size bir strateji oyunu veriim bazılarınız biliyorsunuzdur ama belki bilmeyenlerde var dırhttp://s1.metaldamage.net/c.php?uid=145301 bu link den dediğim oyuna gire bilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaq35

ses problemi hala duzelemedi şunu upload edin lutfen
    Ses problemi yok ki düzelsin

Elinizdeki oyun kırpılmış versiyon piyasada 2 DVD ya da DVD9 olan versiyonu var onu alırsanız ses problemi yaşamazsınız.
  • Arkadaşlar cahilliğime verin ama birisi şu dc++ programını nasıl kullanacağımızı anlatsın,programı indirdim,arkadaşın verdiği dosyaları (MAPS.LM0 ve STREAM.LS0 ) ara diyorum ama bişey olduğu yok,limewire'den denedim virüs girdi bilgisayarıma,yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.