Şimdi Ara

Splinter Cell Double Agent Ses sorununa çözüm buldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam . Bende sesler çıkmıyordu ( Şu 5 küsür Gb DVD olayı ) . Sonra oyunun demosunu indirdim . Demonun program dosyaları içerisinde" Sounds " klasöründe "Int" klasörü var unun içindede (MAPS.LM0 ve STREAM.LS0 ) adında 2 dosya var . Bu dosyaları kopya oyunun içerisindeki Sounds/Int içine kopyaladım ; ve bingo bazı sesler geldi ama ambians ve müzik sesleri yok haliyle demo için yeterli veri içeren dosyaları koymuşlar. DC++ dan (MAPS.LM0 ve STREAM.LS0 ) dosyalarını arattım ve buldum MAPS.LM0 - 290 Mb
    STREAM.LS0 - 90 Mb bu dosyaları bulun ve "Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\Sounds\Int" klasörüne kopyalayın .Oyun sorunsuz çalışıyo ...
    Ayrıca installerli kurulumu olmayan yani rar dan çıkarılıp direk oyuna girilen DVD versiyonu (ses dosyaları eksik olan ) kopya sürüm için 1.01 patch ini yüklemeninde yolunu buldum . aşağıda "InstallDir = " dan sonraki yere oyunu kurduğunuz dizini yazın
    sonra verdiğim değerleri kopyalayıp notepad e yapıştırın ve SCDA.reg adında kaydedin . Kayıt türünü" tüm dosyalar" seçmeyi unutmayın . Dosyayı çift tıklayın sonrada patchi yükleyin

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent]
    "Executable"="system\\splintercell4.exe"
    "InstallDir"="OYUNU YÜKLEDİĞİM DİZİN "
    "Language"="englishemea"

• Azimle neler başarılmadı ki!
    Bravo arkadaşım , ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Azimle neler başarılmadı ki!
    Bravo arkadaşım , ellerine sağlık.
    arkadaş bu patch i bir türlü yapamadım lütfen daha ayrıntılı anlat be uğraş uğraş kafamda saç kalmadı patch var oyun var ama bir türlü yüklenmiyor.bir de bu patch oyundaki takılmalara etki ediyor mu?yardım edersen sevinirim

"InstallDir"="C:\ "
    "Language"="englishemea"

yazdım dediğin gibi kaydettim.oyunu cd den C:\ ye çıkardım.

• Windows Registry Editor Version 5.00

"InstallDir"="C:\\SP-DA\\Splinter Cell Double Agent"
    "Language"="englishemea"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\1.00.000]
    "Product_Executable"="system\\splintercell4.exe"
    "Product_Path"="C:\\Program Files\\Ubisoft\\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\\"
    "System_Path"="C:\\Program Files\\Ubisoft\\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\\System\\"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\1.00.0000]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\URLs]
    "URL0"="http://patches.ubi.com/all_products_cab_files/splinter_cell_double_agent.cab"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\Versions]
    "SCDA-Online"="1.00"
    "SplinterCell4"="1.00.000"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\Versions\Online]
    "SplinterCell4"="1.00"

Hepsini seç notepad e yapıştır . Mesela oyunu C:\SCDA ya açtın !
    "InstallDir"="C:\\SPDA\\Splinter Cell Double Agent" ekle notepad e yapışdırdığın aynı satıra , sonra bilmemne.reg adında kaydet sonrada kaydettiğin bu dosyayı çift tıkla , sana registry e eklemek istediniz sorulduğundada evet de okadar sonra patch ı kur

• quote:

Orijinalden alıntı: duskanddown

"InstallDir"="C:\\SP-DA\\Splinter Cell Double Agent"
    "Language"="englishemea"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\1.00.000]
    "Product_Executable"="system\\splintercell4.exe"
    "Product_Path"="C:\\Program Files\\Ubisoft\\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\\"
    "System_Path"="C:\\Program Files\\Ubisoft\\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\\System\\"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\1.00.0000]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\URLs]
    "URL0"="http://patches.ubi.com/all_products_cab_files/splinter_cell_double_agent.cab"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\Versions]
    "SCDA-Online"="1.00"
    "SplinterCell4"="1.00.000"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\Versions\Online]
    "SplinterCell4"="1.00"

"InstallDir"="C:\\SPDA\\Splinter Cell Double Agent" ekle notepad e yapışdırdığın aynı satıra , sonra bilmemne.reg adında kaydet sonrada kaydettiğin bu dosyayı çift tıkla , sana registry e eklemek istediniz sorulduğundada evet de okadar sonra patch ı kur
    Sağol yükledim.de bu oyun çok takılıyor.çözünürlük herşey minimumda hala takılıyor.bunun bir çözümü yok mu2.8 ghz x1600pro agp8x 256mb 1 gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: canskru

Sağol yükledim.de bu oyun çok takılıyor.çözünürlük herşey minimumda hala takılıyor.bunun bir çözümü yok mu2.8 ghz x1600pro agp8x 256mb 1 gb ram

Alıntıları Göster

bir de takıla takıla da olsa 1.tur(karlı-denizli)u geçtim 2.tura girmedi.en az on kez denedim ama dolma ekranı bitmiyor.sürekli aynı vidyo dönüp dönüp oynuyor.Oyunun kopyasını oynuyorum!
    Patchi de yükledim biri yardımcı olursa sevinirim

2.8 GHz x1600pro 256 1GB ram

• quote:

bir de takıla takıla da olsa 1.tur(karlı-denizli)u geçtim 2.tura girmedi.en az on kez denedim ama dolma ekranı bitmiyor.sürekli aynı vidyo dönüp dönüp oynuyor.Oyunun kopyasını oynuyorum!
    Patchi de yükledim biri yardımcı olursa sevinirim

2.8 GHz x1600pro 256 1GB ram

Alıntıları Göster
    oyunun kasmasının sebebi ubisoft firmasının, oyunu xbox360 versiyonundan direk emule etmesidir. stabilize için uğraş vermemişlerdir ve dolayısıla oyun, core 2 duo 3ghz işlemciniz olup, geforce 8800 ekran kartınız olsa bile kasıcaktır... farklı bir kopya verisyonu olur, update olur, orjinali olur, artık bi şekilde çözümünü beklemek lazımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: devotee

oyunun kasmasının sebebi ubisoft firmasının, oyunu xbox360 versiyonundan direk emule etmesidir. stabilize için uğraş vermemişlerdir ve dolayısıla oyun, core 2 duo 3ghz işlemciniz olup, geforce 8800 ekran kartınız olsa bile kasıcaktır... farklı bir kopya verisyonu olur, update olur, orjinali olur, artık bi şekilde çözümünü beklemek lazımdır

Alıntıları Göster
    Bu oyunun ses sorunu olmayan dvd si yok mu yaww.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

Bu oyunun ses sorunu olmayan dvd si yok mu yaww.

Alıntıları Göster
    şunun eksik ses dosyalarını biri upload etse çok memnun olcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gökdelenli bölümü geçen biri varsa save dosyalarını gönderebilir mi?helikopteri kontrol altına alıyorum gökdelenin tepesine iniş yapıyoruz.sonra patron gidiyor ve
    benim adam kitleniyor ama herşey hareket ediyor.Biri save dosyalarını gönderirse bu turu oynamak zorunda kalmam.yardımlarınızı bekliyorum.

not:böyle biraz(2-3 dk.) beklediğimde bellek dosyasına başvurdu bilmem ne olmadı gibi bir mesaj geliyor.

• quote:

arkadaşlar gökdelenli bölümü geçen biri varsa save dosyalarını gönderebilir mi?helikopteri kontrol altına alıyorum gökdelenin tepesine iniş yapıyoruz.sonra patron gidiyor ve
    benim adam kitleniyor ama herşey hareket ediyor.Biri save dosyalarını gönderirse bu turu oynamak zorunda kalmam.yardımlarınızı bekliyorum.

not:böyle biraz(2-3 dk.) beklediğimde bellek dosyasına başvurdu bilmem ne olmadı gibi bir mesaj geliyor.

Alıntıları Göster
    harbi arkadaşlar şu eksik ses dosyalarını bi upload etsenizde bizde hemn indirsek:D

• quote:

Orijinalden alıntı: İntercontinental

harbi arkadaşlar şu eksik ses dosyalarını bi upload etsenizde bizde hemn indirsek:D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar upload yapmayacakmısız??dc++ dan bi şey anlamadım.Haliylede indiremedim lütfen biriniz upload yapsın.yada duskanddown kardeşimiz emailini versinde msn yoluyla alalım dosyaları
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

sonrada cezayı ye değil mi. yasak bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

sonrada cezayı ye değil mi. yasak bunlar.

Alıntıları Göster
    niye yasak?ne zararı var uploadın ben anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

adamın parayla sattığı dosyaları buraya koymanın yasal olduğunu düşünmüyorsun değil mi?
  • quote:

quote:

adamın parayla sattığı dosyaları buraya koymanın yasal olduğunu düşünmüyorsun değil mi?

Alıntıları Göster
    hmm doğru söylüyosun

• quote:

hmm doğru söylüyosun

Alıntıları Göster
    ozm arkadaş emalini versin msn yoluyla alayim dosyaları
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

demonun içindeki ses dosyaları nie yasak olsun bence gayet legalboşuna bütün dosyaları indirmeyelim die

• quote:

ozm arkadaş emalini versin msn yoluyla alayim dosyaları

Alıntıları Göster
    Selamlar .Ya millet güzel düşünmüşünüzde hatta bende düşünmüştüm 2 dosya toplam 380 mb 256k kablonet var upload hızı 64 k varın siz hesaplayın nekadar sürede upload edeceğimi O nedenle , DC++ adında bir dosya paylaşım programı var biliyo olmanız lazım oradan kesin bulursunuz heriflerin çoğunda T3 - T1 bağlantı filan var sağlam bi hızlan çekersiniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

demonun içindeki ses dosyaları nie yasak olsun bence gayet legalboşuna bütün dosyaları indirmeyelim die

Alıntıları Göster
    abi ya şunu biraz daha açık anlatabilirmisin anlamadım da. o uzun text i metin belgesine yapıştırıp ne yapıyoruz bide şurası bir daha anlatırmsısn?:::;

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.