Şimdi Ara

Splinter Cell Hd Serisi Kardeşlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala teklifiniz geçerli ise beni yazabilirsiniz. IBAN'ı herkese yollarım yarın herkes parayı yatırırsa akşam alırım iftardan sonra hepimiz Sam'le takılmaya başlarız.
  • Kardeşlik bozuldu mu?
  • Kredi kartlı biri olunca üye bulunur sorun değil :) ekledim sizi diğer arkadaşlara soruyorum hemen hala katılmak istiyorlar mı istiyorlarsa hesap no yu veririm siz bana pm le bildirin.
  • ben varım hala
  • Diğer 2 kişide onaylarsa yarın halledelim şu işi :)
  • IBAN no yollanmıştır. Yarın herkes yatırdığı takdirde iftar vakitlerinde falan işten gelince alımı tamamlar bilgileri yollarım.
  • Diğer 2 arkadaşda onay verirse paylaşıcam karışıklık olmasın
  • şanışer arkadaşımız grupdan çıkmış bulunuyor son 1 kişi kredi kartı önemli değil o sorun çözüldü
  • ben varım kredi kartım da var yazabilirsiniz beni de
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

ben varım kredi kartım da var yazabilirsiniz beni de

Gruba eklendiniz. paypay88 de hala grupda olduğunu onaylarsa hesap no dağıtılacak.
  • Biri ayrılırsa gruba ben girebilirim.
  • İyi en azından yarın Sam'e kavuşuyoruz gibi duruyor
  • nooldu bi anda millet akın etti 3 gündür can çekişiyoduk adam bulmak için
  • Aynen valla tam ümidi kesmiştim :) paypay da sabaha karşı cevaplarsa çok güzel olucak :)
  • beni silin yav okadar istek var ben kutulu almaya karar verdim(özür dilerim kirlettiysem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 15 Ağustos 2011; 11:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Biri ayrılırsa gruba ben girebilirim.

hala gruba girmek istiyorsan hocam paypay vazgeçti. seni ekleyip bugün halledelim şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eribanez

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Biri ayrılırsa gruba ben girebilirim.

hala gruba girmek istiyorsan hocam paypay vazgeçti. seni ekleyip bugün halledelim şu işi

Tamam dostum alabiliriz,havaleyi yaparım.
  • sallatoko arkadaşımız dün karışıklık olmasın diye 5 tamamlanınca herkese ben yollarım demişti hesap no'yu ama sabahtan beri ulaşamadığım için kendisine ben şimdi herkese hesap bilgisini gönderiyorum. Akşama kadar yatırırsanız, 9 gibi evde olucam hemen alımı gerçekleştirebilirim.
  • Grup tamamdır bilgiler gönderildi lütfen bugün yatıralım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallatoko -- 15 Ağustos 2011; 13:33:05 >
  • Hesaba EFT'yi gerçekleştirdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.