Şimdi Ara

Splinter Cell Hd Serisi Kardeşlik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sallatoko

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Böyle bir şeyi tahmin etmiştim.Madem alamayacaksın ne diye gruba giriyorsun millete kendini rezil ediyorsun kardeşim? Madem o kadar ekstre yaptın 11 lirayı vermek de senin için bu kadar zor olmamalı.

Ya boşver uzatma olan olmuş :) ben , sen , eribanez ödemeyi yaptı berry yaptı mı yapmadı mı onu öğrensek güzel olucak son arkadaşda kolay bulunur ya dert olmaz

yok daha yapmadım birazdan çıkacam da eğer bugün almayacaksak oyunu bugün çıkmayayım yarın çıkmak daha kolay olacak çünkü
  • Yok oyun alındı yatıranlara dağıtılıyor hesap çık çabuk çık :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallatoko

Yok oyun alındı yatıranlara dağıtılıyor hesap çık çabuk çık :D:D

sen kredi kartı no suyla yatırdın di mi?
  • Hayır ibanla yatırdım ben ama atmden ibanla yatıramazsın sen bir kart no yu dene
  • Sırf o arkadaşın artisliği için geri dönüyorum, sizin pek ilgilendiğinizi zannetmiyorum ama, 240 lira harcıma 220 lira kredi kartı ekstresi geldi, evet 10 lira çok etkiler beni, şuan dışarıya parayı yatırmaya çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

Sırf o arkadaşın artisliği için geri dönüyorum, sizin pek ilgilendiğinizi zannetmiyorum ama, 240 lira harcıma 220 lira kredi kartı ekstresi geldi, evet 10 lira çok etkiler beni, şuan dışarıya parayı yatırmaya çıkıyorum.

Hocam zorunda değilsin bulunur alıcak gerçekten zor duruma düşme
    pm: sallatoko
    not: bunla yazma sebebim ötekinin saçma bir nick olması :) konuyu mesaj sayısından dolayı onunla açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 16 Ağustos 2011; 14:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HystriaL

quote:

Sırf o arkadaşın artisliği için geri dönüyorum, sizin pek ilgilendiğinizi zannetmiyorum ama, 240 lira harcıma 220 lira kredi kartı ekstresi geldi, evet 10 lira çok etkiler beni, şuan dışarıya parayı yatırmaya çıkıyorum.

hayır cidden, şuan ortalıkta psn kardeşlikleri cirit atıyor ama 2.5 sene önce biz ilk psn kardeşliğini kuranlardandık, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaz umarım arkadaşım da bundan sonra. Şimdi çıkıyorum, aksilik olmazsa yatıracağım parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engwashere -- 16 Ağustos 2011; 14:17:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HystriaL

quote:

hayır cidden, şuan ortalıkta psn kardeşlikleri cirit atıyor ama 2.5 sene önce biz ilk psn kardeşliğini kuranlardandık, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaz umarım arkadaşım da bundan sonra. Şimdi çıkıyorum, aksilik olmazsa yatıracağım parayı.

Peki siz bilirsiniz yatıramazsanız bir şey olursa bildirirseniz sevinirim.

• yer vr mi
  • Parayi yatirdim 11 lira simdi arkadasa pm atiyorum adres ve sifre icin
  • Ben d ytrdm parayi ama 11 yatirabildim ben 3 alio saniodum da 4 aldi yapikredi o 40 kurusu da helal et
  • Herkes yatırmış oldu akşama arkadaş kontrol edip bilgileri paylaşıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

Ben d ytrdm parayi ama 11 yatirabildim ben 3 alio saniodum da 4 aldi yapikredi o 40 kurusu da helal et

Evet arkadaşım 40 kuruşu helal et
  • Kardeşim psn kardeşliğini kuranlardan olup olmaman neyi değiştirir?Evet alkışlıyorum seni.Tebrikler.
    Söz verdiysen tutacaksın,gelirlerini hesaplayamıyorsan,endişen varsa da girmeyeceksin.Benimki artistlik falan değil,ister alır ister almazsın,ama senin grubun olsa;oyunu satın aldığını,insanların vazgeçtiklerini bir düşün.Anlayışla karşılardım falan deme lütfen birbirimizi kandırmayalım.Ben oyunu alan değilim bir şey değilim.Tamamiyle eribanez nickli arkadaşımızı düşünerek konuştum.Gerçi parayı da yatırmışsın.Fakat oyun alındıktan sonra ne olursa olsun benim bildiğim almaktan vazgeçilmez.Hayırlı olsun oyunun.
  • Arkadaş ne zaman psn adresini ve şifreleri verecek, daha bekleyecekmiyiz.
  • Mesaj attım şimdi bende bekliyorum.
  • hocam nooldu hesap şifresi falan?
  • Mikael Âkerfeldt biliyordur heralde hesap ve şifreyi, ona sorabilirmiyiz?
  • Arkadaşa ulaşamıyorum muhtemelen dışarıda gelince verir id şifre çünkü bende indiremedim dün yatıranlar indirdi bir tek :(
  • arkadaşlar kusura bakmayın eve yeni gelebildim. sallatoko no'yu alamadım özelden o yüzden sana göndermede yapamadım.Bi 5dk verin bana eve girer girmez foruma girdim karışıklık olmasın diye. berry'nin ödemeyi de kontrol edip yollamayı yapacam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.