Ben biliyordum arkadaşlar hesabı ve şifreyi ama eribanez'den habersiz vermek istemedim,ne olur yanlış anlamayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
Ben biliyordum arkadaşlar hesabı ve şifreyi ama eribanez'den habersiz vermek istemedim,ne olur yanlış anlamayın.
ok ii yaptın sorun yok
şifreler yollandı arkadaşlar bu ara yoğun olduğum için yaşanan aksaklıktan özür diliyorum. iş güç pek pc başına oturamadım. şimdiden hayırlı olsun. indirmeyi başlattıktan sonra hesaptan çıkmayı unutmayın diğer arkadaşlar madur olmasın
Teşekkürler güzel bir kardeşlik oldu :) oyunlar iniyor şuan
evet benimki de iniyo herkese teşekkürler bu arada limbo trine shank braid veya sizin önerdiğiniz bi oyunun kardeşliğini de yapabilirz
Ben hepsini indirdim de oynamak kısmet olmadı :)
quote:
Orijinalden alıntı: berry11fl2
evet benimki de iniyo herkese teşekkürler bu arada limbo trine shank braid veya sizin önerdiğiniz bi oyunun kardeşliğini de yapabilirz
Katılıyorum, limbo-braid-shank'ı çok merak ediyorum
braid-shank bu iki oyunu bilmiyorum fakat Limbo kesinlikle denenmeli bulmacaları çok hoşuma gitti. Başka bir psn oyunu olarak Outlandıda tavsiye ederim fakat bunları başka bir kardeşlikte almıştım :(
bende de limbo var ama diğerlerine ben de ok derim hatta assassin's creed brotherhood ta hoş olabilr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme