Ben gittim fakat iban no ile para yatırma seçeneği yoktu, diğer arkadaşlarda yapamamış sanırsam :) arkadaş gelsinde bir konuşalım olmadı son giren arkadaşdada k.k var eribanez 2 nizinkinide yatırır öle bir şeyler yaparız herkes bir gelsinde.
Benim iş bankası ve ziraat bankasında hesaplarım var, bugün dışarıya çıkamadığım için ibanla yatırılıyor mu yatırlımıyor mu bilmiyorum ama, yatırlımıyorsa haberiniz olsun diye yazıyorum
IBAN'la atm'den para yatırılmıyor diye biliyorum.eribanez hesap numarası ve şube numarasını verirse sizin olay çözülür.Bugün oynarım diye düşünüyordum oyunu.Bu kötü oldu :)
eve yeni geldim arkadaşlar kusura bakmayın. ben yatırılıyor sanıyordum. garantiden en azından %100 eminim yatırıldığına kartsız şekilde geçen kardeşlikte öyle yatırdım. birazdan hesap noyu göndericem. zahmet verdiğim için de ayrıca tekrar tekrar özür diliyorum
Herkese kart noyu yolladım bu yeterli olacaktır sanırım tekrar özür diliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eribanez
Herkese kart noyu yolladım bu yeterli olacaktır sanırım tekrar özür diliyorum.
Kart no derken dostum? Yine olmayabilir,hesap numarası ve şube numarasını göndermelisin.
berry nickli arkadaş bir demo yolladı yapıkredi üzerinden bankamatik pratiği için orada yeterli gösteriyor özel fw liyim sana bir bak istersen
quote:
berry nickli arkadaş bir demo yolladı yapıkredi üzerinden bankamatik pratiği için orada yeterli gösteriyor özel fw liyim sana bir bak istersen
Tamam dostum baktım onayladım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
quote:
Tamam dostum baktım onayladım :)
En sonunda da daha fazla pratik istermisiniz diyor ben ona bittim
Bu arada mikael bende zaten ekli psn de diğer arkadaşların ki yazmıyor. onlarda eklerse kontaktta kalalım hem ortak oyunlarda işe yarar
bu arada ortalama 3ü 10.5gb yapıyor haberiniz olsun. Yer açın sıkıntınız varsa
Yer sıkıntısı var mı yok mu birazdan öğreneceğim,çabuk oldu,inşallah sorunsuz olur :)
Bende yolladım fakat bugün göndermiyor yarın ulaşıcak para bendede eklisin zaten mesaj atarım anlarsın birazdan :D
Arkadaslar kusura bakmayin ama kredi kartimin ekstresi felaket geldigi icin gruptan cikmak zorundayim. Sizi beklettiysem ozur dilerim
Peki sağlık olsun :(
Böyle bir şeyi tahmin etmiştim.Madem alamayacaksın ne diye gruba giriyorsun millete kendini rezil ediyorsun kardeşim? Madem o kadar ekstre yaptın 11 lirayı vermek de senin için bu kadar zor olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
Böyle bir şeyi tahmin etmiştim.Madem alamayacaksın ne diye gruba giriyorsun millete kendini rezil ediyorsun kardeşim? Madem o kadar ekstre yaptın 11 lirayı vermek de senin için bu kadar zor olmamalı.
Ya boşver uzatma olan olmuş :) ben , sen , eribanez ödemeyi yaptı berry yaptı mı yapmadı mı onu öğrensek güzel olucak son arkadaşda kolay bulunur ya dert olmaz