Şimdi Ara

Splinter Cell Hd Serisi Kardeşlik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden başka havale eft yapan olmadı herhalde :)
  • Ben gittim fakat iban no ile para yatırma seçeneği yoktu, diğer arkadaşlarda yapamamış sanırsam :) arkadaş gelsinde bir konuşalım olmadı son giren arkadaşdada k.k var eribanez 2 nizinkinide yatırır öle bir şeyler yaparız herkes bir gelsinde.
  • Benim iş bankası ve ziraat bankasında hesaplarım var, bugün dışarıya çıkamadığım için ibanla yatırılıyor mu yatırlımıyor mu bilmiyorum ama, yatırlımıyorsa haberiniz olsun diye yazıyorum
  • Bencede engwashere'in hesapları kullanalım iban işi karışık :D eribanez gelsin birde
  • IBAN'la atm'den para yatırılmıyor diye biliyorum.eribanez hesap numarası ve şube numarasını verirse sizin olay çözülür.Bugün oynarım diye düşünüyordum oyunu.Bu kötü oldu :)
  • eve yeni geldim arkadaşlar kusura bakmayın. ben yatırılıyor sanıyordum. garantiden en azından %100 eminim yatırıldığına kartsız şekilde geçen kardeşlikte öyle yatırdım. birazdan hesap noyu göndericem. zahmet verdiğim için de ayrıca tekrar tekrar özür diliyorum
  • Herkese kart noyu yolladım bu yeterli olacaktır sanırım tekrar özür diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eribanez

Herkese kart noyu yolladım bu yeterli olacaktır sanırım tekrar özür diliyorum.

Kart no derken dostum? Yine olmayabilir,hesap numarası ve şube numarasını göndermelisin.
  • berry nickli arkadaş bir demo yolladı yapıkredi üzerinden bankamatik pratiği için orada yeterli gösteriyor özel fw liyim sana bir bak istersen
  • quote:

berry nickli arkadaş bir demo yolladı yapıkredi üzerinden bankamatik pratiği için orada yeterli gösteriyor özel fw liyim sana bir bak istersen

Tamam dostum baktım onayladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

berry nickli arkadaş bir demo yolladı yapıkredi üzerinden bankamatik pratiği için orada yeterli gösteriyor özel fw liyim sana bir bak istersen

Tamam dostum baktım onayladım :)

En sonunda da daha fazla pratik istermisiniz diyor ben ona bittim
  • Bu arada mikael bende zaten ekli psn de diğer arkadaşların ki yazmıyor. onlarda eklerse kontaktta kalalım hem ortak oyunlarda işe yarar
  • bu arada ortalama 3ü 10.5gb yapıyor haberiniz olsun. Yer açın sıkıntınız varsa
  • Yer sıkıntısı var mı yok mu birazdan öğreneceğim,çabuk oldu,inşallah sorunsuz olur :)
  • Bende yolladım fakat bugün göndermiyor yarın ulaşıcak para bendede eklisin zaten mesaj atarım anlarsın birazdan :D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51728154/tm.htm PSN Kardeşliği grubu açtım arkadaşlar isterseniz bir uğrayın
  • Arkadaslar kusura bakmayin ama kredi kartimin ekstresi felaket geldigi icin gruptan cikmak zorundayim. Sizi beklettiysem ozur dilerim
  • Peki sağlık olsun :(
  • Böyle bir şeyi tahmin etmiştim.Madem alamayacaksın ne diye gruba giriyorsun millete kendini rezil ediyorsun kardeşim? Madem o kadar ekstre yaptın 11 lirayı vermek de senin için bu kadar zor olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Böyle bir şeyi tahmin etmiştim.Madem alamayacaksın ne diye gruba giriyorsun millete kendini rezil ediyorsun kardeşim? Madem o kadar ekstre yaptın 11 lirayı vermek de senin için bu kadar zor olmamalı.

Ya boşver uzatma olan olmuş :) ben , sen , eribanez ödemeyi yaptı berry yaptı mı yapmadı mı onu öğrensek güzel olucak son arkadaşda kolay bulunur ya dert olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.