Bildirim
SPLİNTER CELL YARDIMM
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: yukoer78
Arkadaşlar bu banka bölümünde alarmlar nasıl devre dışı bırakılıyor lütfen yardım orijinal aldım bi türlü geçemiyorum iple bankanın içine giriyorum ama lazerlere değdiğim nada alarm çalıyo 1 tuşuna basıyorum scan ediyo gibi ama alrm çalıyo kafayı yiyecem
Dostum Bak uras gecersin ben bitireli baya oluyor galiba ordan alarm dan gecip saklaniyordun ole bisey dei vallah unutdum
Haaa simdi hatirladim oraya girmeden alarmi devre disi birakiyordun sonra giriyordun ...ama ben alarm li gecmistim
-
O lazerlerin arasına in.Sonra kapı tarafına git.Orda kapıya paralel geçen lazerin çıktığı yere ışıkları bozabilen silahı tut (susturuculu olan) ve sağ tuşa basarak lazeri boz.Sonra kapıdan çık.
-
Çokkkkkkkkkk sağollll harikasın ya bu muhteşem oyuna devam edebilirim artık -
quote:
Orjinalden alıntı: yukoer78
Çokkkkkkkkkk sağollll harikasın ya bu muhteşem oyuna devam edebilirim artık
Bir sorun olursa buralardayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X