Şimdi Ara

Split program için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 aydır gidiyorum Gogus biceps ve kanat triceps olarak çalşıyordum ama göğüs ve sırt tek çalışsam daha mı iyi olur?

Söyle bir program nasil? 5-6 gün gidebilirim tavsiyeniz var mi?

Pzt
    Gogus

Sali
    Kanat

Carsamba
    Off

Persembe
    Biceps triceps

Cuma
    Omuz bacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 25 Kasım 2019; 9:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanat?? İlk defa duyuyorum. Sırt demek istediniz galiba.

Göğüs Triceps beraber çalışın. Nedeni Göğüs hareketlerinde Triceps in beraber kasilmasi.

Sırt ve Biceps beraber çalışın. Sebebi Sırt hareketlerinde çoğunda Biceps in beraber kasilmasi. Eğer sırt çalıştığınız günün ertesi gün Göğüs ile Biceps çalışıyor iseniz o zaman Biceps e dinlenme imkanı olmaz.

Ayrıca 4 aydır yapıyorsunuz. Profesyonel sporcular 5 Günlük Split programı yapıyor. Çok ağırlık girmediginizi düşünürsek ve yeni başlamış sayıldığınız için 5 Günlük tavsiye etmem.

Benim açımdan ve en çok verim aldığım.

Göğüs Triceps Abs
    Sırt Biceps Omuz
    Bacak Abs
    Off

Göğüs Triceps Abs
    Sırt Biceps Omuz
    Off.

7 Günde 2 kez göğüs 2 kez sırt Ana kaslar çalışmış oluyor. Tavsiye edilen haftada 2 kez çalıştırma ve 48 Saatlik dinlenme süresi uyuyor.

Bacak son gün olmalı ki Üst Bölge iyice dinlensin. Bacaktan sonra bir gün off. Bacak ağır olur dinlenme şart. Böylelikle bir sonraki Göğüs çalıştığınız zaman 3 gün dinlenmiş oluyor Göğüs ve Triceps.

• Göğüs arka kol karın

Omuz bacak karın

Sırt ön kol karın

Al sana üç günlük program.

• Bacak kol ve karin 1 haftada 2 kez olucak sekilde ayarla ozellikle bnlari. Ben oyle yapiyorum harika karin 3 kez ve 2 hareketi bilesik set yaparim genelde.

Omuz zaten kucuk kas 1 kere yeter haftada. Sirt ise 1 kez calis iyi calis yeterli.

Ben bakista ilk buralar dikkkat edildignden daha ozen veriyorum 1.5 yildir yapiyorum zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.