Bildirim
Split Scren Tps oyun bileniniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tps?mortal kombaT?
Gears of war .. -
Army of Two : The 40th Day. -
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
Tps?mortal kombaT?
Gears of war ..
Mortal kombat'ın bir oyunu vardı tps barakaları döverek ilerliyordun 2 kişilik kung lao birde başka bi adam vardı onu hatırlamıyorum ondan örnek gösterdim başka aklımda yoktu araştırırsan bulabilirisin öneri için teşekkürler :D -
hocam army of two harikaymış yahu bunu deneyeceğim hemen -
Tps değilde blackops zombi modu splitscreen harika
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gaming54
Tps değilde blackops zombi modu splitscreen harika
Aynen onu oynuyorum hem 1 hemde 2. oyunda harika -
quote:
Orijinalden alıntı: Erhannylmz
Beyler Split Screen Tps lazım arkadaşla abiyle kuzenle oynamak için bilen varmı? Bi ara mortal kombatın vardı sanırım ama xbox sürümü yokmuş galiba öneri lütfen
res 6 yı SAKIN DENEME
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidoksan -- 29 Ocak 2013; 23:45:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: antidoksan
quote:
Beyler Split Screen Tps lazım arkadaşla abiyle kuzenle oynamak için bilen varmı? Bi ara mortal kombatın vardı sanırım ama xbox sürümü yokmuş galiba öneri lütfen
res 6 yı SAKIN DENEME
allah korusun :D:D -
XBLA olur mu? -
Arkadaşın bahsettiği Mortal Kombat: Shaolin Monks'tur. Günümüz CO-OP oyunları gibi ekranı ikiye bölerek değil tek bir ekrandan iki kişi oynanır. Bence çok iyi bir oyundu beklenen ilgiyi göremedi.
Bu nesilde CO-OP dedin mi, Gears of War'dur. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdy232
XBLA olur mu?
atari oyunu kısmı mı o ? cahilliğimi maruz görün :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Arkadaşın bahsettiği Mortal Kombat: Shaolin Monks'tur. Günümüz CO-OP oyunları gibi ekranı ikiye bölerek değil tek bir ekrandan iki kişi oynanır. Bence çok iyi bir oyundu beklenen ilgiyi göremedi.
Bu nesilde CO-OP dedin mi, Gears of War'dur.
Oyunun adını bilmiyorum ama dediğiniz gibi ekran bölmeden oynanıyordu ps'de oynamıştım. Gears of war 3 var onu denedim idare eder :D -
quote:
quote:
XBLA olur mu?
atari oyunu kısmı mı o ? cahilliğimi maruz görün :D
Ne cahilliği :D
Xbox Live Arcade
Atari tipi oyunlar da var, iyi oyunlar da var, detaylı oyunlar da var (I am alive vs.) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Bu nesilde CO-OP dedin mi, Gears of War'dur.
Oyunun adını bilmiyorum ama dediğiniz gibi ekran bölmeden oynanıyordu ps'de oynamıştım. Gears of war 3 var onu denedim idare eder :D
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2'yi deneyin, co-op baya zevkli. -
quote:
quote:
quote:
XBLA olur mu?
atari oyunu kısmı mı o ? cahilliğimi maruz görün :D
Ne cahilliği :D
Xbox Live Arcade
Atari tipi oyunlar da var, iyi oyunlar da var, detaylı oyunlar da var (I am alive vs.)
heee açılımını söyleyince jeton düştü :D:D -
en oynamak istediklerimden :D deneyeceğim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X