Şimdi Ara

Spoiler yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitaba daha yeni başlamıştım, ekşide kitap hakkinda yazilan yorumlara üstünkörü bakiyordum, bir hergele spoiler ibaresi kullanmadan başkarakterin intihar edeceğini söyledi. Şimdi okuma hevesim kaçtı lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 14 Aralık 2016; 0:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben düzenli olarak yiyorum hocam berbat bir şey. Bazen kendiliğinden unutuyorum güzel oluyor. Bazıları da hiç gitmiyor. Hele polisiye bir.romanın katilini öğrendiyseniz geçmiş olsun. Kitap yorumlarını fazla kurcalamamak lazım. Bittikten sonra bakmalı.

• Hangi kitapmis o

• Ben Taht Oyunlarını okumaya başlamadan dizinin 9. bölümünü izledim ve baya bir şey gördüm ama bu benim okuma zevkimi baltalamadı. Kitabın sonu için mi okuyorsunuz? O sona giderken yaşanan şeyleri, o sona nasıl gittiğini hiç merak etmiyor musunuz? Tabi ki sonunu öğrenmek güzel bir şey değil ama kitap yalnızca sonu için okunmaz.
  • Böyle iş mi olur mesaj çok kısa olduğu için bir bakışta o 3 kelimeyi de görebiliyoruz zaten.
    Neyse Martin Eden hakkında aynı spoiler ı önce de yemiştim ve unutmak için baya bi beklemiştim. Şimdi bu mesajı görünce hatırladım 2-3 aya yine unuturum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spoiler yemek diye bir başlık açıyorsunuz serzenişte filan bulunuyorsunuz ama siz de şu an bize spoiler yedirdiniz .belki ben o kitabı okuyacaktım ama tüm olay bitti burada .zaten üç kelime yazmışsınız mesajın başına spoiler yazmış olsanız bile kalan iki kelime direk gözüküyor zaten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

spoiler yemek diye bir başlık açıyorsunuz serzenişte filan bulunuyorsunuz ama siz de şu an bize spoiler yedirdiniz .belki ben o kitabı okuyacaktım ama tüm olay bitti burada .zaten üç kelime yazmışsınız mesajın başına spoiler yazmış olsanız bile kalan iki kelime direk gözüküyor zaten ...

Kusura bakmayin yav mesajimi degistirecegim zaten jack landon bile spoiler veriyor kitap hakkinda.http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=11522 aciklamayi oku zaten ancak bu spoiler sizi yildirmasin cok guzel kitap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    13 yıl önce açıldı
    Bugünkü yemek ssli
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse hocam sağlık olsun artık .en iyisi kitap ve filmler hakkında bitirmeden önce hiç yorumlara bakmamak ben öyle yapıyorum.örneğin mesela bir film vardı İspanyol gizem filmi fragmanında her şeyi anlatıyordu tüm gizemi gösteriyordu.Allahtan ben fragmanı izlemeden direk filmi izlemiştim de o filmden zevki almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.