spor camiası, kürek çekerken kalkıp rakiplerine cinsel organını gösteren sporcuyu konuşuyor Haber Tarihi : 17.01.2005 13:45 Cinsel organını Fenerbahçeli rakiplerine gösteren Kocaeli Şişecamsporlu Tolga Avan'ın bu işi yapması değil, yarış teknesinde finişi geçerken ayağa nasıl kalkıp gerçekleştirdiği tartışılıyor. Olayı görüp rapor eden hakem ve gözlemcilerden ek bilgi istenirken, ceza kurulu bilirkişi aramaya başladı.
Yarış boyunca birbirleriyle ağız dalaşına giren sporculardan Şişecamsporlu Tolga'nın arkadaşları kürek çekerken, incecik tekneyi devirmeden ayağa kalkarak şortunu indirerek cinsel organını rakiplerine göstermesi eylemini nasıl gerçekleştirdiği araştırılmaya başlandı
bu ne biçim spor beaaaaaaaa
Abi yuh yani ya muahaahahah koptum. Ne lan bu falan oldum ilk başta anlamadım muahaahahmahaumahha ahahşahmamhashma
öldüm gülmekten yaw :)
Yahu ne cezası falan. Bir fbli sormuş adama nasıl bu kadar hızlı kürek çekiyorsun diye adamda göstermiş yani yarım kilo benim ki ondan böyle hızlıyım falan
KOCAELİDEN DEĞİLMİ HERŞEYİ BEKLE ÇÜŞ YANE BENCE HERİFİN KÖTÜ NİYETİ YOKTUR YENİ TRAŞ OLMUŞTUR RAHATLAMAK İÇİN AÇMIŞTIR SU FALAN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme