Bildirim
Spor extra Hd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turksat paketi ilmasin baglattigin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türksat paketi almışsın hocam -
Hd olmasi icin ne kadar odemem gerekiyor bilginiz var mi?
Yayin turksatta yok diye biliyorum. Eutelsatta var.
Eutelsat ucret farki ne kadar biliyor musunuz?
Bilmiyorum.
Teşekkürler cevabınız için -
quote:
Orijinalden alıntı: Fregoli
Teşekkürler cevabınız için
bu türksat tarifesi;http://www.digiturk.com.tr/turksat-tarifeleri
bu eutelsat tarifesi;http://www.digiturk.com.tr/eutelsat-tarifeleri
tabi taahhütle falan daha ucuza geliyor bunlar düz fiyatları
bu arada lig tv 2-3-4 hd türksat tarifesinde de varmış siz niye bulamadınız anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Aralık 2015; 19:29:32 >
-
Verdiğin linkte ligtv 234 e de hd eklemişler ilginç.normalde türksatta sadece ligtvhd diğerleri normal.ek para versende bişi değişmez yayın vermiyolardı çünkü.acaba yeni yıldan sonra aktifmi olucak
quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
Verdiğin linkte ligtv 234 e de hd eklemişler ilginç.normalde türksatta sadece ligtvhd diğerleri normal.ek para versende bişi değişmez yayın vermiyolardı çünkü.acaba yeni yıldan sonra aktifmi olucak
aynen hocam bende yoktu diye biliyordum ama fiyatların güncellenmesiyle o kanalları da eklemişler demek ki gelmiş -
15 ken 20 ye çıkmış extra paketi.Bunlarda her ay zam yapıyor be.daha sonrada ara dönemde transfer oldu falan diye de zamlarlar.işleri güçleri para
quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
15 ken 20 ye çıkmış extra paketi.Bunlarda her ay zam yapıyor be.daha sonrada ara dönemde transfer oldu falan diye de zamlarlar.işleri güçleri para
aynen öyle maçlar olmasa alınmaz vallaha,daha yeni ağustos'ta zam yapmışlardı zaten -
Tesekkurler suan turksat tarifesi linkinde ligtv 2,3,4 hd yazmiyor. Kaldirdilar sanirim. Ikisinde de fiyatlar ayni 20ser lira. Eulsat icin kutu degisimi falan gerekiyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X