Şimdi Ara

Spor Salonuna Gidenler Bakabilir Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, öncellikle herhangi bir spor geçmişim yok. Lise yıllarında mahalle arası bir salona gitmiştim bir kere ne hocanın bilgisini vardı ne benim o yüzden 1ay da bırakmıştım. Şu an tekrar bir salona gitmek istiyorum çevremde bilgi sahibi olan yok. Bu işler tam olarak nasıl oluyor hoca bize beslenme ve hareketleri öğretiyor mu yoksa biz internetten hareketlerin doğrusunu öğrenip kafamıza göre takılıyor muyuz ? Ankara'da çok uçuk fiyatlarda olmayan aynı zamanda bu işi doğru dürüst öğrenebileceğim bir yeri tavsiye edebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce salonda sana 1 yada 2 aylık bir program veriyorlar, itme, çekme grubu kasları ayrı çalıştırıp idmana hazır hale geliyorsun.

Bir de alt kısım var, bacak karın vs.

Buradan sonra senin hocanın yardımıyla bir program oluşturman lazım, yağ yakmadır yada çok yağın yoksa genel bir program.

İlerleyen vakitlerde senin kendi itme çekme ve bel, bacak, karın için programını yazman lazım.

Dumbbell, halat ve barbell ile yapılabilecek aynı hareketler oluyor, onları sıkılmamak için çeşitlendirirsin

mesela dumbbel ile göğüs press, halat ile biceps curl falan.

Bir de egzersize hafif ağırlıkla ısınıp en büyük ve izole kas grubuyla başlayıp daha alt gruplara inersen muhtemelen

daha doğru olur.

• sen türksün spor yapmana gerek yok. osmanlı tokadı atarsın kavgada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.