Şimdi Ara

Spor salonundan sonra triceps ve omuz ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce spora yazıldım evde yapıyordum bende yaziliyim dedim yazildiktan bir gün sonra gittim orada çeşitli aletler vardı oradaki abiye neler yapayim dedi 4 tane kol aletleri vardı 3x12 yap dedi ben yeniyim diye en düşüğe aldım dinlene djnlene yaptım zorlanmıştıma ama yeniyim fiye aldirmadim 1 gün sonra hafif omuz ağrısı ile başladı 2.gün kolumu tamamen bükünce triceps bölgesi ağrımaya başladı ve ağrıyan bölge kas dirseğe yakın yerde oraya dokununca ağrıylr omuzm acayip yorgun yani kendimi bile kaldıramiyorum ne yapmaliyim d vitamini takviyesi alıyordum zaten agri kesici aldim işe yaramadı ağrı kesicide kas gevşeticili sonra ag4ı kesici merhem sürdüm yine geçmedi sizce devam edeyimmi spora kol kasımı sıkınca bile triceps bölgesi ağrıyor kolumu tamamen açabiliyorum tamamen kapatabiliyirim ama her yaptigimda agriyor ve aniden yapamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• resetlersen düzelir

• BİOS güncellemesi yaptınız mı hocam?

• Fiber internet ile bir gece de saniyede 100mb'a varan indirme hızı ile hard diskinize 100gb veriyi indirmeye çalışırsanız olacağı odur. Hard diskiniz kaldıramadı tabi. Hard diskinizi ssd ile değişmeniz en mantıklısı ama kasa da eski olduğu ssd'yi verimli kullanamazsınız. O yüzden bozulan hard diskinizi yenisiyle değiştirin ve indirme hızını sınırlayın. Yazık günah yani. Dikkat edin. Bilgisayar parçaları pahalı.

• Sorunun yazılımsal değil, donanımsal olduğunu düşünüyorum. Parçaları ayrı ayrı kontrol ettiniz mi ?

• Neler dönüyor burada :)

• Tam da konuyla alakalı  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.