Şimdi Ara

Spor toto'daki açık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi 15 maçımız var, her maçtan da olabilecek 3 seçenek var. 3^15 ne yapar? 14348907 yapar. Her kolonun değer 0.25 lira. Yani 14348907'i 0.25 ile çarpıcaz. 3.587.226 lira 75 kuruş ediyor. E şimdi yaklaşık olarak 300.000 kazanmak için 3.500.000 yatırmak çok saçma ve gereksiz, o zaman ne yapıyoruz? 10 tane maç seçiyoruz, bunların tamamı banko olmak zorunda o yüzden iyi seçin. 5 tanesini de yine 3 seçeneğini işaretlersek bile 60 lira gibi bir şey yapıyor, tabii 5 maç değil de 6 maç seçerseniz 180 lira oluyor fakat kazanma şansınız da artıyor. 14 tane tutsa ve ortalama olarak da 300 lira verse yine kârda oluyorum. Şimdi bu mantığımda hata var mıdır yok mudur?

• 10 tane seçtiğin maçtan patlama ihtimalin yok mu.onu koşturana kadar zaten iddaa da 10 maç banko bilsen köşeyi dönersin.
  • ted mosby görse bunlan gurur duyardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

10 tane seçtiğin maçtan patlama ihtimalin yok mu.onu koşturana kadar zaten iddaa da 10 maç banko bilsen köşeyi dönersin.

Orası öyle de o 10 tane banko maçtan 1 tanesi yattı mı hepsi yatıyor, burda 1 tanesi yatsa daha az para alıyorsun o kadar. Dandik kuponlara para yatırılacağına buna 16 lira atılır, 10 maç banko işaretlenir, 5 maçtan da 2 seçenek işaretlenir. ulan hadi 13 tane bildin, gene kendini karşılıyo.
  • 14 macin tutsa bile favori takimlarin kazandigi haftalarda toto bisey vermiyo. 15den asagisina ekmek yok.
    ayrica 10 tane maci biliyosan digerlerinide ciftesiz oyna ordan da 2 3 macin gelir. bu kupona misli bas. ne de olsa 25kurus. bayagi bi misli gidersin.
    kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

14 macin tutsa bile favori takimlarin kazandigi haftalarda toto bisey vermiyo. 15den asagisina ekmek yok.
    ayrica 10 tane maci biliyosan digerlerinide ciftesiz oyna ordan da 2 3 macin gelir. bu kupona misli bas. ne de olsa 25kurus. bayagi bi misli gidersin.
    kolay gelsin

En başta söylediğin de çok doğru gerçi.
  • 14 bilip de 66 tl aldıktan sonra bıraktım totoyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bedava spor toto formülü
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

14 bilip de 66 tl aldıktan sonra bıraktım totoyu

konuyu merakla ve iştahla okurken mesajına inanamadım...
    benim için bu konu artık İPTALdir, hevesim kaçtı
  • ARKADAŞLAR ÇEVRENİZDE İYİ MİKTARLARDA İDDA OYNAYAN SAMİMİ ARKADAŞLARINIZ VARSA GÜZEL PARALAR KAZANDIRABİLİRİM SİZE. AYRINTILI BİLGİ İÇİN BANA adadalgali12@hotmail.com adersinden ulaşabilirsiniz......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.