Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | KASIMPAŞA A.Ş - FENERBAHÇE A.Ş. 16.09.2013 20.00 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
1
Favori
16.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav şu gsliler anca bizim lehimize olan hakem kararlarını mı görüyor? Kasımpaşa'nın en az 1 kırmızı kartı verilmedi. Ard arda iki top direkten döndü Emenike 3 metreden boş kaleye atamadı yine ballı olduk öyle mi?
  • Arkadaşlar fazla abartmayalım.Düzgün GSli arkadaşlar kaynıyor arada fazla abartmadan sevi elim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan olmasa bu maçı 2-3 sıfır alırdık.Bundan sonra Volkan'ı kesmeli artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Sansin yardimiyla aldik ayagina top gelince heycanlandigim hic bir isim kalmadi macin tek guzel tarafi 90 dk yonetim istifa sesleriydi

o bagıranlar kim herkes çok iyi biliyor... Popoları yiyorsa kadıköyde bagırsınlar bakalım ;)

bağırıyorlar zaten.hatta bende yazıyorum bak burada.yönetim istifa!

zoruna gitti mi?
  • Emenike yerine Sow'u alsın bence.
    Emenike kapanan takıma oynayamıyor.
    Geniş alan lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitexp

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Şu Webo'yu biz almalıydık ya. Çok bilmişler yüzünden şuan sakat formsuz ve kilolu Eneramo var...

Napicagiz Weboyu yedeklere aliriz belki.

Almeida'nın alternatifi yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

quote:

Sansin yardimiyla aldik ayagina top gelince heycanlandigim hic bir isim kalmadi macin tek guzel tarafi 90 dk yonetim istifa sesleriydi

o bagıranlar kim herkes çok iyi biliyor... Popoları yiyorsa kadıköyde bagırsınlar bakalım ;)

zoruna gitti mi?

kim bagırıyor ? Hangi maça gittinde gördün ? Ben görmedim stadda büyük grubun bagırdıgını ? Bagıran bir iki ufak grup oluyor ama sesleri yetmiyor Tabi hakkın seninde desteklemek veya istememek.Ama kafadan uydurmalar yapmayalım maça gitmiyorsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

lan ne ballı takım bunlar ya. ona buna çarpar gol olur, top armut gibi önüne düştü resmen webonun.
    bizimkiler de anca direğer auta atarlar.

Birader aynı pozisyonda 2 kere direği vurduk , devamında 1 metreden üstten dışarı attık topu.

Çıldırmaya devam edin

biz de çok fazla net pozisyonlar bulduk ama şans yoktu hocam. sizdeki şansın 10da biri bizde olsa her maç gol yağdırırız da yok işte bir uğursuzluk var.

bu arada ne çıldıracağım be asıl yarın siz çıldırın

• lol
  • 3 gün önce ofsayttan attığı golle maç kurtaranlar, "balla maç kazandınız" diye ağlamasınlar. Lütfen.
  • Ulan 2 top arka arkaya direkten donup emenike gibi bi adam kale agzindan kacirdi hala sizdeki sans bizde olsa diyorsunuz. Psikopat misiniz birader?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

quote:

zoruna gitti mi?

kim bagırıyor ? Hangi maça gittinde gördün ? Ben görmedim stadda büyük grubun bagırdıgını ? Bagıran bir iki ufak grup oluyor ama sesleri yetmiyor Tabi hakkın seninde desteklemek veya istememek.Ama kafadan uydurmalar yapmayalım maça gitmiyorsak.

sende başkanın gibi binlerce kişiyi küçük grup diye tanımlayanlardansın sanırım.
    bağıran bir iki ufak grubu izle;

• Bal diyenlerin ciddi sıkıntıları var. O yediğimiz gollere, bir de kaçırdığımız gollere baksınlar. Öyle bilgisayar başında "bal" diyen diğer takımdaşlarından görüp bal demekle olmuyor o.
  • bence şike var. volkanın yediği gollerin başka açıklaması olamaz yani
  • GS önündeki iki maçı kaybederse sen o zaman seyle gümbürtüyü
  • Webo > Drogba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Sakatlık olmazsa milli takımlarda ;

Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.