Şimdi Ara

SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
1
Favori
15.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunu bir kabul edelim trde iyi futbol oynayan yok Su an seviye dusuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Orijinalden alıntı: charisma10

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sunset Sarsaparilla

quote:

quote:

Aslan terbiyecisi olarak gorevimizi aksatmayacagiz soz veriyoruz size aslanlar..

Sadece derbi macla yasamaya devam yaniii...

tipik -18 bir ultra

Dogrular bunlar sadece derbi maci bekliyorsunuz,once aynayi kendinize cevirin derim basarisizliginiz sebebi bizler degiliz...komik oluyorsunuz boyle yaparak...

Biz delikanli takimiz..Sadece anadolu takimlarini yenerek sampiyon olmak keyif vermez bize..Galatasarayi tokatlamadan alinan bir sampiyonluk fazla mutlu etmez bizi..

Iki lafinizdan biri gs akhisari konusun birazda onu bunu cekistirmeyi birakin artik,ati alan uskudari geciyor hadi eyvallah

13 maccik kaldi 39 puan eder aramizdaki puan farki 2...ati alan uskudari geciyormus..

Bu futbolla 13 maca dermaniniz kalmaz anadolu takimlarina çok puan kaptirirsiniz..

Size evimizde fark atinca moral depolariz o gazla da 8-9 maclik galibiyet serisi olur..siz top mu oynadiginizi saniyosunuz..tum yorumcular fener en iyi topu oynuyor diyor..

Cok iyi top oynuyorsunuz valla helal olsun,o kadar puan kaybeden yenilen kotu futbol oynayip puan kaybeden gs den bile iyisiniz iyisinizde ne isiniz var 3 lukte hadi ilk haftalar olsa neyse,biraz gercekci olalim lutfen ara gaz yapmaktan vazgeciniz artik.

Mac 4-2 bitseydi fener cok iyi diyecektiniz..gecin bu isleri..forvet yetersiz sadece..

• Ozetini anca izleyebildim hakeme helal olsun diyorum. Ayrica fenerli oyuncular az daha becerikli olsa imis mac farkli olurdu

Emenike emre mereiles ucununde yere atisina baya guldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Ozetini anca izleyebildim hakeme helal olsun diyorum. Ayrica fenerli oyuncular az daha becerikli olsa imis mac farkli olurdu

Biz deyince suçlu oluyoruz hocam, emre kendini atmamış emreye kasti faul yapmışlar birde emenikeye görünmeyen bir ayak çelme takıyo kale önünde o yüzden atamıyor emenike kendi beceriksizliğinden değil yani

• 3-4 hafta önce yazmıştım bu hakem desteğiyle penaltılarla gelen galibiyetlerin acısı çıkacak diye işte son 2 maçtır tspor ve akhisar maçlarında 5er gol atacağı maçlarda fb ancak 1 gol atabildi 1 puan alabildi. yalnız hala fbnin toparlanma şansı var. lakin fbde panik ve stres görüyorum. camia olarak futbolcu ve hoca olarak panik içindeler. oyuncular yaşlı ve yorgun maçları 90 dakika çıkaramıyorlar. kuyt, emre gökhan gibi oyuncular 60 dan sonra sahada bitik kalıyor. fbnin en büyük avantajı tecrübesi ama bundan sonra zor bir döneme giriyorlar.
  • zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında oyunu kendi sahamizda kabul edip cikarsak sonuç bizim için iyi olur fakat fener oyun olarak da iyi ve zaten berbat olan Galatasaray defansini Melo toparliyordu. Fenerin psikolojik üstünlugunden bahsetmiyorum bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslan terbiyecisi olarak gorevimizi aksatmayacagiz soz veriyoruz size aslanlar..

tipik -18 bir ultra

Dogrular bunlar sadece derbi maci bekliyorsunuz,once aynayi kendinize cevirin derim basarisizliginiz sebebi bizler degiliz...komik oluyorsunuz boyle yaparak...

Biz delikanli takimiz..Sadece anadolu takimlarini yenerek sampiyon olmak keyif vermez bize..Galatasarayi tokatlamadan alinan bir sampiyonluk fazla mutlu etmez bizi..

Iki lafinizdan biri gs akhisari konusun birazda onu bunu cekistirmeyi birakin artik,ati alan uskudari geciyor hadi eyvallah

13 maccik kaldi 39 puan eder aramizdaki puan farki 2...ati alan uskudari geciyormus..

Bu futbolla 13 maca dermaniniz kalmaz anadolu takimlarina çok puan kaptirirsiniz..

Size evimizde fark atinca moral depolariz o gazla da 8-9 maclik galibiyet serisi olur..siz top mu oynadiginizi saniyosunuz..tum yorumcular fener en iyi topu oynuyor diyor..

Cok iyi top oynuyorsunuz valla helal olsun,o kadar puan kaybeden yenilen kotu futbol oynayip puan kaybeden gs den bile iyisiniz iyisinizde ne isiniz var 3 lukte hadi ilk haftalar olsa neyse,biraz gercekci olalim lutfen ara gaz yapmaktan vazgeciniz artik.

Mac 4-2 bitseydi fener cok iyi diyecektiniz..gecin bu isleri..forvet yetersiz sadece..

Evet fener cok iyi tr den bakinca hersey iyi gozukur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tipik -18 bir ultra

Evet fener cok iyi tr den bakinca hersey iyi gozukur

Gs son 4 golunu top oynamadan ,muhtemelen ust2.5 sikesi sayesinde atti o yuzden sene sonu aglayacaginiza simdiden aglamaya baslayin birden sok gecirmeyin..Sizi dusunuyor bu fenerli..

• charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Konuda senin yorumlarina guldugum kadar kimsenin yorumlarina gulmuyorum aynen devam :) Allah akil fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

quote:

Demek ki neymis penaltisiz puan alinamiyor,mac kazanilamiyormus

siz bi gelin kadıköye bak nasıl alınıyor o puan. top oynamadan oturmuşlar 1 haftalık liderliğe şampiyon olacagını düşünür bide ne yapsın..

Top oynamadan mi suan ligin en iyi top oynayan ilk 3 takimindan biri olan ve sergen takima geldikten sonra hic mac kaybetmeyen sivassporu DEPLASMANda yendik daha ne. Kadikoyede gelicez bekleyin,hakemler sizi korumaz haksiz fauller,penaltilar vermezse o puanlari biz alicaz

15 senedir aliyosunuz ...

Hadi canim, hadi gülüm, hadi anam.

ne komiksiniz ya cidden nesem yerine geldi. Sahanizda kupa kaldrmis takimiz,hasetinizden ışıkları kapattiginiz gunleri ne cabuk unuttunuz,size her mayis bizi hatirlatir

tabii 15 yıl'a böyle cevap gerekirdi....

Derbi sadece mac,amac ne sampiyonluk. Kim sampiyon oldu gs nerde kadikoyde. Siz derbilerle ovunun biz sampiyonluklarla,hangisi daha degerli acaba. Bu kadar

Nedense derbileri kazandıgınzda böyle demiyorsunuz. 2 dir arenada "gerçekten şansa" yeniyorsunuz.Nasıl seviniyorsunuz

Sneijder patlıcan oturtması yaptı ona mı şans diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Konuda senin yorumlarina guldugum kadar kimsenin yorumlarina gulmuyorum aynen devam :) Allah akil fikir versin

Tanimadigin oyuncular,hakem,yoneticilerin ve bilinmeyen guclerin oldugu bir oyunda şike olnadigindan bu kadar emin olman duygulandirdi biz fenerlileri..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Başarılar şanlı takımım...
     SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00
     SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00

O bir kere olur dostum

Bir kere derken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerliden cok gsli var baslikta..

• quote:

Ozetini anca izleyebildim hakeme helal olsun diyorum. Ayrica fenerli oyuncular az daha becerikli olsa imis mac farkli olurdu

sizin gibilerle gercekten tartismak istemiyorum ama artik mecbur kaldim yazmaya. Hakemi tebrik ediyosun eyvallah ama neye göre ? vermedigi kirmizi kartami %100 luk pozisyonda atagi kesti diyemi yoksa yardimci hakemin 3 defa 27 numarayi oyundan at dediginde atmadiigi icinmi? ha emenikenin pozisyon penalti degil ama erkekce cikip kerimin pozisyonuda penalti degil diyebildinizmi ogün? e tabi hava size hos fener yenildi tebrikler hakem. ülkemiz futbol cahili kayniyor sirf rakip takim yenildi diye hakem hatalari varken yok diyosunuz. Allah insallah birgün bir yagmur yagdirirda yabanci hakemler yönetir maclari ozaman kim ak kim siyah görürüz.

• Ulkemiz sadece futbol cahili degil ayrica ekonomi,siyaset,hava durumu,trafik,insanlik,vatandaslik,namus,seref konularinda da cahil..kisaca herseyde..

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

sizin gibilerle gercekten tartismak istemiyorum ama artik mecbur kaldim yazmaya. Hakemi tebrik ediyosun eyvallah ama neye göre ? vermedigi kirmizi kartami %100 luk pozisyonda atagi kesti diyemi yoksa yardimci hakemin 3 defa 27 numarayi oyundan at dediginde atmadiigi icinmi? ha emenikenin pozisyon penalti degil ama erkekce cikip kerimin pozisyonuda penalti degil diyebildinizmi ogün? e tabi hava size hos fener yenildi tebrikler hakem. ülkemiz futbol cahili kayniyor sirf rakip takim yenildi diye hakem hatalari varken yok diyosunuz. Allah insallah birgün bir yagmur yagdirirda yabanci hakemler yönetir maclari ozaman kim ak kim siyah görürüz.

Dedigim gibi ozetini izledim

• charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Sen çok iyi tanıyorsun değil mi . Alakaya maydanoz cevaplar
  • O değilde maç öncesi Carlos 3 puanı hediye eder deyip adamın günahını alanlara iyi bir cevab oldu. Fenerbahçe yi anlarımda Carlos'tan ne istediniz.
  • quote:

+1

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.