Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig l 3.Hafta l FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR | 21.09.2014 - 20:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
1
Favori
13.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye ya da devre arasında mutlaka Muhammet Demir'i almamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

sonra şampiyon olduk diye sevinirler.geçen senede benzer kararlar vardı.

meloya 3 maç ttarena yı kapatmakla işe başladılar.aleni yapıyorlar artık.

açık yapıyorlar çünkü gizli yaptıkları şikeye ceza verilemedi.

Yahu sen böyle mücadele et gol yeme hakem her maçta sana 1 tane penaltı versin kafasından...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

fb tff el ele 4. yıldız hayırlı olsun.

Ooo trollerin üstadı gelmiş, FENERASYON dimi yine?

Kardeş sizin takım şampiyon olmuştu Şampiyonlar ligine neden gidemediniz ? Gitmek mi istemediniz.
  • Fbliyim de son zamanlarda izlediğim en büyük hakem skandali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

İzleyemeyenler için Gökhan'ın serbest atlayışı

https://vine.co/v/O7A5OJl1Pga

oha
  • mission completed Federasyon
  • penaltı var gibi adam kolundan cekio o adam o kadar hızlı tutarsan duser. ama gökan öyle atlamasa hakem vermezdi.

edit: internetten baktim tek bakis acisi oldugu icin belli olmuyo yanlisim varssa affola

• gökhan müdahaleyi hissettiği an kendisini bırakıyor. sonuçta her futbolcunun yapabileceği anlık reaksiyon
  • ulan adamlar şu pozisyonu savunuyor lan hala ULAN HERİF BİLDİĞİN BIRAKMIŞ KENDİNİ YERE BU KADAR MI SIĞ BAKILIR YA
  • Bu sene Ersun Hoca yı arayacagız
  • Şu Emenike'yi ıslaklayıp Selçuk'u alkışlayanlara yazıklar olsun.
  • Aklıma nedense Burak Yılmaz geldi.
  • YAZIKLAR OLSUN BU TAM BİR SKANDALLLLLBAŞKA İZAHI YOK BÖYLE HAKSIZ KAZANÇLA NASIL REKABET EDECEKSİNİZ?DÜNYANIN NERESİNDE BÖYLE UCUZ BİR KARAR VERİLİR?BUNUN TEK ADI VAR SKANDALLLL
  • bu durumda gökhan hırsız mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Yalan değil ben penaltı gördüm. Hızla giden adamın kolundan çekersen adam düşer. Tekrar izleyeceğim ama.

Hayatımda gördüğüm en skandal penaltılardan biriydi. Burağın atlamalarıyla benzer bir atlayış yapmış. Zaten bu pozisyon penaltıysa her maç 32 tane penaltı olması lazım.
  • Bu penaltı ayıptır ayıp verilen emeklere yazık adamların elinden alınan hak da günahtır !!

Böyle rezalet olur mu !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

penaltı var gibi adam kolundan cekio o adam o kadar hızlı tutarsan duser. ama gökan öyle atlamasa hakem vermezdi.

edit: internetten baktim tek bakis acisi oldugu icin belli olmuyo yanlisim varssa affola

Kardes senin futbol izlemen yanlis

• maçı izlemedim bilmiyorum kim iyi kim kötü, ama penaltıyı gördüm gerçekten üzücü tff gibi kurumlara güven duygusunun çok azaldığı günlerde boyle şeyler olması insanı futboldan soğutuyor, ne galatsaray ne beşiktaş böyle penaltı kazanmasın çünkü futbolumuz çöküşte ve insanlar artık ilgi göstermemeye başladı...
  • ayıp be kardeşim.bu kadarda olmaz.şuraya bak.rezillik başka birşey değil.bu lig hakketen bitmiş aga.

https://vine.co/v/O7A5OJl1Pga
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.