Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig l 3.Hafta l FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR | 21.09.2014 - 20:00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
1
Favori
13.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar gene penaltı yaptıacak kadar ceza sahasındalar bizimkiler ceza sahasını unutalı çok oldu.
  • bak kardeşim.sızlanmaya gerek yok.bu düzen değişinceye kadar git barcayı çelsiyi izle.bu saçma sapan şikeye ceza verilemeyen ligi izleyip sinirlerini bozma.bu benim genel tavsiyem.çünkü bu düzen değişmeyecek bu yılda.
  • Arkadaşlar Allah için bana şu penaltıyı savunmayın hakem yanılmış olabilir tamam ama 6. Hakem ne güne duruyo boyle kazanmaktansa kazanmayalım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gg darbeyi almış , o an düşmemiş , 1sn sonra kendini bırakmış. sonuç olarak bu tarz hareketlere faul VERİLMEZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

fransızları kudurtan maç

Fransızlarlın inşaatına topun mu kaçtı genç?
  • Burada penaltıyı savunan arkadaşlar oldu, biz diyerek genelleme yapma.
  • Penaltı değildi.Takım çok kötü ofla oflaya izledim maçı.Maçdan hemen önce city-chelsea maçını izlemiştim üstüne bu dandik maçı seyredince ister istemez sıkıyor beni bu maç.

Kadromuz vasat vasat vasat !
    Teknik direktör vasat!
    Başkan defolup gitmeli !
    Taraftar akıllanmalı!

forma satacaklarına işlerini yapsınlar.yapmıyorlarsa defolup gidecekler bu takımın başından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

penaltı var gibi adam kolundan cekio o adam o kadar hızlı tutarsan duser. ama gökan öyle atlamasa hakem vermezdi.

edit: internetten baktim tek bakis acisi oldugu icin belli olmuyo yanlisim varssa affola

Burada çok gereksiz boş konuşan adam var. Ben ilk gördüğümü söyledim. Bomboş pozisyonda kendini atsa Gökhan da adam değilmiş derim. Ama herif o koşu sırasında kolundan çekiyor. Zaten Gökhan'ın vücudu dönüyor o çekme sonrası. Verir vermez zerre kadar umrumda değil. Ama şu olayda bile bir GS'li delikanlı gibi çıkıp "kolundan çekmiş ama penaltı değil" diyemiyor. Sanki Gökhan'a kimse dokunmadı. Tarafsız yorum yapın biraz. Yanlış yazıp durmayın. Sana katılıyorum Kerem.

Kardeş sonuçta penaltı değil. Kolundan çekip çekmemesi neyi değiştiriyor. Net penaltı değil.

Hocam olay ne biliyo musun. Tamam penaltı olmayabilir. Bence penaltı değil diyen adamla tartışırım ben de kesin penaltı demiyorum bak. Ama pozisyonu sanki hiç temas yokmuş gibi Gökhan kendini attı demeyin. Hayatlarında gördükleri en skandal penaltı kararıymış. Allah aşkına abartmayın. Değilse değildir. Olmayan penaltıya penaltı diyecek kadar taraflı bir insan da değilim. Benim tepkim yorumlara.

• Alpere yazıklar olsun,bi insan hiç mi uğraşmaz formayı kapmak için aklı maçta değildi bu çok belli sadece top kaybetti,sow söylememe gerek yok emenike ye yapılan büyük saçmalık zaten çabuk morali bozulan bi adam ve formsuz şu anda destek olmak gerekiyor,mert artık kaleyi devralmalı gerçekten maça konsantre maçı 60 dan sonra arkamı dönerek izledim protesto olsun diye hee bu arada aziz yıldırım biz paraları yatırıyoruz diye takım şampiyon oldu demişti galiba bu hafta bizim takımın paralarını yatırmadılar bu takım böyle kötü olduğuna göre yine de şampiyon olacağız arkadaş boşa sevinmesin başka taraftarlar

• berbat futbol yine. bu sezon işimiz zor gibi. ayrıca penaltı üstadı kesilenleri burak yılmaz izlemeye davet ediyorum
  • Vurmaya cesaret edememiş, atmış kendini.
  • Akasya Durağı'ndaki Taksici Sinan; Obayana'yı Moussa Sow diye Fenerbahçe'ye satmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

gecen hafta 2 net penaltimiz verilmedi artik alistik hakemler gs ve fbye cok kolay penalti veriyor penalti disinda gecen sene melo ve emreye verilmeyen onlarca sari kartlik pozisyon var kisaca bu ligde sampiyon olmamiz imkansiza yakin

sadece fenere penaltı veriliyor demen gerekirdi, 3 haftadır yarım penaltımız bile yok çünkü.
    olay da şu aynı anda çok forvet ceza hattında olunca illaki YETENEKSİZ hakemler penaltı veriyor. Çünkü hakemlik için yeteneksizler, avrupa ligine bile verilmek için YETERSİZLER.
  • kendimi bildim bileli fenerliyim ama utandım lan bu şekilde kazanmamıza böyle kazanacağımıza 1 puan iyiydi aslında
  • GG
  • penaltı degildi ama bu kadar köpürmenin anlamı yok.sadece biz haksız penaltı kazanmıyoruz.
  • Ceza sahası içinde gole giderken düşürülena adama penaltı veriliyor.

AMa gole giden adamı düşürmekten düşürene kırmızı kart verilmiyor.

Ne güzel memleket ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

gecen hafta 2 net penaltimiz verilmedi artik alistik hakemler gs ve fbye cok kolay penalti veriyor penalti disinda gecen sene melo ve emreye verilmeyen onlarca sari kartlik pozisyon var kisaca bu ligde sampiyon olmamiz imkansiza yakin

Zaten Beşiktaşın sıkıntısı orada. İyi oynadığında zaten kazanıyorsun ama kötü oynadığında sadece böyle skandal kararlar verilince kazanabiliyorsun. Şampiyonluğu da bu 3 puanlar belirliyor. Çok şükür Beşiktaş böyle puanlar almayı bırak orta şekerli oynadığı maçlarda kötü kararlar yüzünden hep puan kaybetti. Bir şekilde yarıştan da kopunca zaten toplayamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Arkadaşlar Allah için bana şu penaltıyı savunmayın hakem yanılmış olabilir tamam ama 6. Hakem ne güne duruyo boyle kazanmaktansa kazanmayalım daha iyi

Helal olsun hocam, zaten ben o 6. hakemlerin ne işe yaradığını hiç anlayamayacam.
  • Hadi arkadaşlar gidin kendi forumunuzda oynayin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.