Şimdi Ara

Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olacaksın olacaksın ilerleme var, ama dengesiz adamsın 24 saate kalmaz bozulursunSpor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    Yav he he.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100x falan hikaye 10x yaparsan öp başına koy aslında beklentin şu olmalı 15x 10x 5x fazla beklentiye girmemek lazım. Bu arada Pepe dışında diğer coinler shitcoindir coin almak isteyen Pepe ile başlayabilir

Yatırım tavsiyesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Shibayada, doge coinede shitcoin bundan bir cacık olmaz diyorlardı.

Oldu.

Yatırım tavsiyesi değildir.

• 2021 yılında ağ üzerinde shit coin kovalıyordum cüzdan takip edip, borsayla işim olmazdı hey gidi günler

Tamamda shiba içinde zamanında çöp diyorlardı nereye geldi?

O günler geçti diye bir şey yok. Ben zaten çoğu ürünümden 10x'ten fazla yaptım

Şu an altlar eridi biraz ama yine kârdayım.

Daha istediğim yerlere gelmediler geldiğinde zaten uzun vadeli varlıklarımı arttırmaya devam edeceğim.

• Aklın ermiyor bak. Shibanın döneminde 15bin tane kripto para var. Bugün ise 2.4m kripto para var markette...

Otur düşün şimdi 2021 yılında rug pull olma ihtimalin ile bugün rug pull olma ihtimalini.

Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol
    Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol

Aklım almıyor değil alıyor.

Bu zaten boğa sinyalidir. Kripto paralar o zamanlar az olabilir fakat şu an artmasının nedeni solana ağı.

Önceden ethde açmak masraflıydı scammerlar para ödemek istemiyorlardı şimdi solanada bu fee ücretleri yok millet kafasına göre beleşten meme coin çıkarıyor shitcoin çıkarıyor

Burada ben ürünlerime güveniyorum. Bunlar yok olmayacak uzun vade içinde iyi yerlere gelecek ürünler.

Yok gari token yok yoshi token vs bunlar çöp olup gidecek zaten.

• İstisna durum şu olur:

Bir kripto para kendine göre kültür inşa etmeli, bu kültürün destekçileri olmalı. Topluluğu olmalı. O topluluk fiyatı belirler.

Al sana bir örnek vereyim Monad - Solana rakibi kendi kültürleri var ve bu kültür topluluğu oluşturuyor.

https://x.com/monad_xyz markette falan yok.

2 sene önce metaverse neyse yapay zeka da o bir farkı yok.

Önemli olan o kripto paranın içindeki topluluk.

Shibanın topluluğu falan kalmadı bitti dağıldılar.

• ne alaka len boğa sinyaliymiş, bugün tek bir tuşla coin basıyorsun.

• oturur sabaha solana ağında zero ponçik diye token çıkartırım. Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

Shiba zaten hated ralli yaşayan bir coindi pepe gibi.

28 doları pepe 4.5 milyon dolara çevirdi onu yapanda zaten insider info alanlar veya şanslı olanlar.

Shibacılar şu an pepeye döndü. Hype kovalıyor çoğu.

Kripto paraların topluluğununda önemli olduğunu biliyorumda benim derdim buraya hype gelmesi.

Gelince zaten tepeden millete malı kitleyip çıkacam derdim o.

En tepeyi bulmama gerek yok kendime göre hedeflerim var.

Bu mega boğa sezonu çok büyük olacak.

Neden diyeceksek, kurumsallar eth ve bitcoine Dünya kadar para basacak ve bu para altlara akacaktır.

Çoğu insan sanıyor ki az gelecek para alakası yok.

Kurumsalların desteklemediği coinlerin çoğu ölecek doğru ama balinalar burada risk alıp karaya vuracak zaten gidip mal mal coinlere parayı basıp likit olacaklar.

Ben mayınları döşemeye devam ediyorum vakti geldiğinde üstünden geçen patlayacak. Hype kovalayanlar kovalamaya devam edebilir ben tepeden onlara malı boşaltıp çıkacağım.

İki tane satmayacağım ürün var çok uzun vadede.

Eth ve bitcoin. Belki buna avax'ı dahil edebilirim.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bunlara ek olarak ali abdaal adli kanal da bosunda bosu

Ben bu insanlaein hiçbir tanesinin benim gibi oturup günlerini haftalarini aylarini vererek ders calistigina inanmiyorum boyle calissalar video yapamazlar zaten

Sagdan soldan bul baba kopyala yapistir osur videoda hepsi bu alayi bosun da bosu kimse benim kadar calismadi bu dünyada

Solana ağında ürün tutmuyorum.

Tuttuğum meme coinler eth ağında. Sebebi ise eth ağında olan meme coinler daha fazla para verir.

Ben burada 2.5 seneden fazla süredir mal topladım hala devam ediyorum.

Şu an portfolyo erimiş gibi görünsede ben elde ki malların çok azını sattım onlarıda daha iyi potansiyelli ürünlere yatırdım.

Rugpull yediğim oldu mu?

2 üründen yedim toplam zararım max 10k tl felan. Ki onlarda belliydi zaten giderse gitsin dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 28 Temmuz 2024; 23:30:27 >
  • analistler beynini yıkamış senin... hiç kimse bir şey bilmiyor.

Günün sonunda konuşulacak tek şey banka hesabına çektiğin paradır.

Aç youtube kanalı bu yazdıklarını seslendir iyi takipçi kasarsın.

Üçkağıtçılığın yeni adı "Topluluk" altların hepsi dolandırcı ama bu topluluğu çok iyi cart curt lafları duyduğum an direkt o coinden kaçılmalıdır. Çünkü anca lafla coini shillerler icraat yoktur elinde coin olanlarda ne yapacak milletin kafasına çakmak için topluluk adı altında o coini saçma sapan övecek. Şu an bu piyasada solana ve ekosistemi dışında diğer coinler çöptür avax, ada, dot bunlar sıfıra gitmelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Analistleri takip ettiğim yok veya traderları.

Ben ne yaptığımı biliyorum.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hayatlarında ilk defa bugün duydukları bir konuyu hemen aratıp Medium gibi yerlerden iki yazı bulup, yazının aynısını video yapıyorlar.

ama kendinden %100 emin konuşuyor ki izleyici bunu uzman sansın.

Diamond Tema kendisi neden kendi youtube hesabını açmış biliyo musun? herif önceden felsefe konusunda blog yazıyormuş. yazıları az okunuyomuş ama tanımadığı kişiler bu yazıları alıp bire bir video olarak yayınlıyormuş. yani videoyu yapan kişi kaynak vermeden kendi sözleriymiş gibi yazıyo okuyo videoda, noktasına virgülüne kadar değiştirmeden hem de.

böyle olunca Diamond Tema da bari kendim kanal açayım demiş.

Barış Özcan falan dünyada bunlardan daha işe yaramaz insan yoktur. psikoloji konusunda bile video serisi yapmış ilan sen kimsin yaa sen ne anlarsın psikolojiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.