Şimdi Ara

Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sevdigim kanallardan biri bu minvalde video yapmis ama cidden bunu yaparken neyin kafasini yasamis anlayamadim

McDonald'sta asgari ucret alirken sabah kosmak ve aksam tolstoy okumak ne isine yarayacak omg?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi sardın he bu kanala :D zamanında çok paylaşırdım burdan video Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

• konuya gelirsek

• haklısın zaten hocam ciddi alma he de geç. bunlar sosyo-ekonomik hatta travmatolojik değişimlerin öncüllerinin temel yapısını halkın iradesine indirgeyen kanallar fazla bireysel gelişimci kanallar temelde her şey interdisipliner olarak birbirini etkiler insana toxic pozitivist mücadeleci ve kendi düştüğü depresyonu sorgulamayıcı bir elbise giydirirler halbuki bütün bunların insan ruhunun bu topraklarda sıkışması sıkıştırılması ve insanların hem siyasi hem ekonomik olarak sorgulanamaz bir korku kültürüyle baskılanıp formatlanması ile ilgili çok önemli sebepleri vardır sizin gibi akıllı birisi bu tuzaklara düşmez bu sayfaları salın geçin.

• video diyor ki

düzensiz, iradesiz, disiplinsiz bir yaşamdan düzenli bir yaşama geçişi anlatıyor.

Wojak tüm günü sosyal medya içeriklerinde beynini çürütüyor, 2 kelimeyi bir araya getiremiyor. Getirse bile sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor. Aldığı shit coinin 10000x yapacağına inanıyor.

Gerçekçi olmayan hayallerini silip atıyor, onun yerine günlük ulaşılabilir hedeflere yöneliyor.

Ekranlardan tamamen uzaklaşıp sosyalleşiyor, gerçek hayata adımını atıyor.

@4F3 veya Zero gibi tiplemeleri şu videonun doomer halinde oynat sırıtmazlar.

• ince düşünüce güzel video, kanal konseptine uygun. Kanalın amacı zaten asgari ücretli adamı motive etmek.

kitap okuma

spor yerine farklı vasıflar koyulabilir.

• kısaca kitap okumak, koşmak, fast food zincirinde asgari ücrete çalışmak basit örnekler video diyor ki bugün kendinin en iyi versiyonuna ulaşmak için ne yaptın ne yapıyorsun ?

Hayaller de mi yüzüyorsun yoksa asıl amacına ulaşmak için bir adım daha mı attın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • balık baştan kokmuşsa orada sakat atı cüzzamlı ve işin müsebbibi göstermek kapitalizmin aynı medyada uyguladığı gibi başarısı haline gelir iyi polis de bunların kötü polis de çözümü satan da bunlar sorunu yaratan da. buna bir gün uyanacaksınız ve çok kötü bir oyunun içerisinde olduğunuzu ve çoğunluğun mk ultra ile kandırıldığını anlayacaksınız ve o gün hümaniter bir sosyalist olacaksınız.

• sahte bilgelik işte. klasik.

• Tamam reis

(Anlamadim ama adam haklı)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kişisel gelişim neden safsatadır basit bi örnekle açıklıyorum:

safsatadır çünkü "kişisel gelişimci" dediğin kişiler, anlatmakta oldukları şeyi kendileri de uygulamadılar.

basit örnek: Barış Özcan, Haluk Tatar ve Beyhan Budak gibi kişisel gelişim kanallarının tamamı, şu iki videoyu da çektiler:

1- hedefe yönelik, çevik çalışmanın önemi.
    2- not alarak çalışmanın önemi ve müthiş faydaları.

bu videoların çekilmiş olması, bu kanalların %100 boş olduğunun net kanıtıdır. çünkü amaca yönelik hızlı çalışma ile, not alıp notları tekrar ederek çalışma sistemi, birbirine %100 zıt yöntemlerdirler.

hiçbir insan bu iki videoyu aynı anda uygulayamaz.

eğer bu kanallar, bu videoları çekerken, diğer videoya atıfta bulunup, iki sistemin zıt olduğunu açıklasalardı, bu konuda yorum yapsalardı, bi anlamı olurdu.

ama onlar kitaplarda okudukları safsataları bülbül gibi kopyala yapıştır yapmayı seçtiler.

bakıyosun, adam bi videosunda "amaca yönelik çalış, en ufak detayı bile salla, işi kötü yap ama yap!" diye fırça kayıyo, diğer videosunda detaylı not tutup tekrar etmenin muazam faydalarını anlatıyo. ulan eşşek herif, neden o zaman diğer videoda fırça kaydın?

diceksiniz ki: "onlar anlamıyo da sen mi anlıyon" evet ulan ben anlıyom! çünkü ben anlatılan iki tekniği de bu hıyarlara kıyasla 100 kat daha çok uygulamış biriyim. yazılımcıyım ve şu iki şeyi de birden çok defa deneyimledim:

1- büyük bi projenin yükünün altına girip, uzun süre çalışarak o projeyi yapmak (odaklanıp amaca yönetik çalışma sistemi yani bi insanın en verimli olduğu durumu)
    2- daha önce hiç girmediğim bi alana dalıp, sıfırdan öğrenmek, ve o alanda iş yapar duruma gelmek.

gerçek şu: not alıp tekrar ederek hiçbir yere varamazsınız. notları tekrar etmenin mükemmelliği adına video çekmiş tüm kanalları takipten çıkınız, çünkü o kanalların sahipleri kendi uygulamadıkları teknikleri uygulamışlar gibi anlatıyolar. not sistemi sadece şu iki yerde kullanılır:

1- yeni girdiğin alanda sıfır bilgiliyken, eğer çalışma isteğin gelmiyosa, bilgileri hemen unutuyo ve ilerleyemiyosan, not tutup tekrar etme sistemini kullan, sana müthiş bi istek kazandırır. ama o alanda biraz bilgilendikten sonrabu tekniği gevşet, yoksa ilerleyemezsin.
    2- gayet bilgili olduğun alanda odaklanıp iş yaparken, yeni deneyimler elde ettiğinde, o deneyimleri not tutacaksın, yani bir şeyi ilk defa yaptıysan mesela not tut, ama bu notu "tekrar etmek için" tutmayacaksın, sadece gerektiğinde aratıp hızlıca bulabilmek için tutacaksın. bu nedenle notlarına anahtar sözcükler ekleyeceksin. odaklanıp çalışırken insan 5 dakka ara verip not tutmak istmeiyo, zor geliyo, işe odaklanmışken kopmak istemiyosun, ama 2 dakka ara verip o notu tutarsan çok işine yarar ilerde.

bu saydığımın dışında not tutup tekrar etme sistemi kullanılamaz. çünkü çok kaynak tüketiyor (zaman ve enerji)

benim çok fazla notum var. hâlâ not tutuyorum. ama tekrar etmek için değil. gerektiğinde kısa bir-iki metin araması yapıp, unutmuş olduğum bi yeri hemen bulmak için kullanıyorum.

soru: google'da olan bilgiyi neden not tutuyon? kendi notlarında aratacağına google'dan arat? böylece not tutmaya vakit de kaybetmemiş olursun?
    cevap: iş yaparken "bilgiyi" not tutmuyorum. "deneyimi" not tutuyorum. çünkü o şeyi yapmaya çabaladığım süreci ben deneyimledim. o deneyimi kısaca not tutarsam, tekrar aratıp okuduğumda kendi deneyimimi hemen hatırlarım. google'daki başka birinin tuttuğu notlara kıyasla 100 kat değerli o benim için.

• Şu soytarının boş konuşmasından bıktım...

• Şimdi bazı gerizekalılar sanıyor ki her yatırım yaptığım coinin 100.000x yapmasını bekliyorum. Zibilyon tane shitcoin meme coin tutuyorum.

Hayır.

Elimde tuttuğum varlıkların 4 tanesi yapay zeka, big data temelli projeler. Normalde 7 taneydi ancak 3 tanesi birleşti.

Geriye kalan rwa, defi, politifi, nft, espor, spor gibi alanlara yayılmış projeler.

Hedefimde yine benzer ürünleri toplamak var.

Ben paramı genelde rüştünü ispat etmiş sağlam sistemlere yatırıyorum, ileride kurumsallar gelil diyebilir aa buna spot etf verelim vs veya anlaşma yapalım diyebilir.

Peki hiç mi meme coin, shit coin tutmuyorum?

Tutuyorum.

Ancak bunlara yatırdığım para çok cüzzi miktarlar. Sadece 1-2 tane meme coinde fazla param var yapay zekalara yakın onuda zaten borsadan elde ettim.

Bana hala maymun maymun yok borsada botlar var yok battı yok gerizekalı gerizekalı dağda kurt öldü diyen soytarıya cevabım sen beni merak etme ben ne yaptığımı biliyorum.

1000x bir coin için zor bir ihtimaldir ama solana geçtiğimiz sezon bunu yaptı tabii ki solana ben tutmuyorum ama benzer projeleri takip ediyorum.

1 tanesinden 20x diğerinden 50x diğerinden 100 veya başkasından 1000x beklentili olduklarım elbette var.

Fakat rugpull ihtimalj her zaman var. Buna benzer durumlar borsalarda yok gibi görünsede tahta kapatılması işlemlerin kilitlenmesi sonucunda çok büyük düşüşler yaşanabiliyor.

Başarılı olman için ailenin başarılı olması gerekir. Sıfırdan bir şeyi başarmam zor. Dünyada 8 milyar insan var ve sadece %0.2'si zenginliğe sahip.

Sen ne kadar çabalarsan çabala seni geriye itecek unsurlar elbet var.

Benim şu an elon musk olayım gibi bir derdim yok ama gelecekte neden olmasın derim belli miktar parayı elde ettikten sonra.

Kitap okumak, spor yapmak, disiplinli olmak bir yere kadar götürür.

Çok şükür gerçek hayatta arkadaşlarımlada geziyor takılıyorum fakat bazı gerizekalılar buradan sanıyor ki 7/24 ekran başındayım.

Dünya sizin küçük beyninizden ibaret değil.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 28 Temmuz 2024; 22:11:4 >

• neden buradaki insanlara sürekli kendini kanıtlama çabası güdüyorsun ?

Neden ayrıldığın kadını kıskandırmaya çalışıyorsun ?

sağlıklı değilsin ağa sen Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

gerçekten bak 2 haftadır yazdıklarından sonra ha derbederberk ya sen yoksaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur bee senin ticket kartınla besleyip seni terk eden kadın olacaktı her yerden engellemişti Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    Kimseye bir şey kanıtlama çabam yok.

Kıskandırma amacımda yok.

Burada elaleme etiket takma peşinde boş boş konuşuyorsun.

İşsizin tekisin.

Canım konu açmak istiyor açıyorum bundan sana ne? Moralim bozuk, gerçek hayatta olan insanlara bu durumu çok yansıtmak istemiyorum.

Bir şeyler yazmak karalamak hoşuma gidiyor.

Boşun tekisin.

Şimdi gelip özledim yazıyor bana.

Sence umurumda mı?

Değil.

• evet işsiz ve boşum Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

• Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

yazık len sana :D seni kaç defa yerin dibine soktu forum üyeleri tarafından boynuzların çıktığı iddia edildi.

O kadına iki laf edemedin mi ? Hala sana özledim yazacak özgüveni var yani Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol 

Erkek ol Erkek

Ben diyeceğimi dedim.

Erkekliği senden öğrenecekte değilim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.