Topluluk yoksa o kripto paranın da bir değeri yok, acı ama gerçek. Solana ekosistemini parlatan yine shit coin topluluğu |
Spor Yap Kitap Oku Başarılı Ol (3. sayfa)
-
-
Dio bunlardan beter bakma sen muhtemelen birileri yazip veriyor eline bu da video yapiyor
Bi ara her gun 1.5 saatlik video atiyordu daha 20 yasinda ergenken ilk kanal actiginda
Ciddiye almanyin ytdakileri hepsi bos beleş soytari 1 2 kisi haric
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Topluluk zaten hype ve sağlam isimlerle geliyor.
Ben solanaya çok güvenmiyorum sonununda terra luna gibi olacağını düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 28 Temmuz 2024; 23:37:29 >
quote:
Ben bu insanlaein hiçbir tanesinin benim gibi oturup günlerini haftalarini aylarini vererek ders calistigina inanmiyorum boyle calissalar video yapamazlar zaten
hepsi cool görünmek için yalan söyleyen sahtekar.
daha önce anlatmıştım, ABD'den sınır dışı edilecekken tanıdık sayesinde beyaz yaka işe girip (tanıdığı IK'cı yani direk torpil yapıyo) sonra o işi öğrenip ilerleyen kişi var, eleman gençlere tavsiyeler videosunda: proaktiviteyi öğrenin, kalite odaklı olun vs gibi saçmalıkları anlatıyor ama söylemediği tek şey = tanıdık çevrenizi genişletin.
kendi tanıdık sayesinde orda tutundu ama sorsan bunu asla söylemez.
bunların kimseye fayda sağlamak gibi bi amaçları yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Temmuz 2024; 23:35:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
noluyor yatırım tavsiyesi değildir diyince
-
Dio'yu takip etmiyorum zaten. çok uzun zamandır toksik içerikler üretiyo. kafa dağıtmak için bile izlenmez.
Tavsiye vermemiş oluyorum.
Arkadaş senin kaybettiğinde üzülmeyeceğin paralarla topluluk olsan ne olur olmasan ne olur. Senin varlığından kimsenin haberi yok. Senin bahsettiğin şey topluluğu çok iyi coini övüyor, X'den like basıyor, telegram grubunda coini sabah akşam övüyor eleştiri yapanlar banlanıyor böyle işte. Elinde coin olup birilerini kafasına cakmayi düşünen bunu da topluluğu çok iyi diye kakalayan kimse. 2023 yılında solana topluluğu diye bir şey bilmiyordun. Şu an solana fiyatı ve dönen hacime diyebileceğin tek şey paranın buraya akması paranın bir yere aktıgından dolayı diğer L1 ağlar kara kara dusunuyor işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
muhtemelen birileri yazip veriyor eline bu da video yapiyor
felsefe gibi tarih gibi alanlarda herhangi bi yazıyı kopyala yapıştır yapıp kitap bile yazabiliyosun.
bisiklet çevremden bi arkadaş işsiz kaldı. işsiz kaldığı için mecburen kitap yazdı eleman. iki tane yazdı sonra iş buldu, bulamasa yazmaya devam edecekti.
inkılap tarihi kitapları. sosyal medyada kendini yazar diye tanıtıyo. elemanın hayatı yalan ama bu tipler ilerliyor hep.
benim topluluktan bahsettiğim kısım ağdaki cüzdan hareketliliği ve bu cüzdanların değeri, twitterda bunu botlarla yapabilirsin zaten.
Önemli olan o ağdaki cüzdanların hareketliliği
evet 2023 yılında bilmezdim eth falan yeni öğrendim
-
nasıl bir şeyin ortasında kaldık arkadaş 3 kişi farklı konu konuşuyor 3 kişi farklı konu ben çıkıyorum bu konudan
-
haha aynen herkes kendi derdinde
Ethnin spot etfi var mı? Var.
Solanaya spot etf gelir mi?
Bence gelmez ama gelirse sırf hikkaye yazılması için bence terra luna gibi olursa ayıyı getirmek için yaparlar sırf kripto ekosistemine zarar vermek milleti batırmak için.
Çünkü FTX'in elinde çok solana vardı ve bu beni kuşkulandırıyor ve her türlü scammer orada cirit atıyor.
Yani sonunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Layer 1 olarak en iyisi eth'dir gerisi bana göre yalandır. Yok eth katili bilmem ne geçin bunları.
Eth yavaş olabilir, ancak ethnim yavaş olması bir sorun değil ihtiyacıda yok hızlı olmaya. Ethnin derdi ölçeklenebilirlik ve güvenlik.
Şimdi eth neden önemli?
Eth'ye gelecek olan para yeni milyonerler yapacak, bu milyonerlerin bazıları benim gibi senin gibi küçük balıklar.
Bunlar alt coinlere, shitcoinlere para sokacaklar. Paranın dolaşımı olacaktır ve şaşkın para olayları gerçekleşecektir.
Spot etf eth'nin büyümesine yarayacak, adam akbanktan, garantiden rahat rahat eth alacak hiç kripto bilmeyen adam bunu alacak halka inecej yani.
Peki altlara nasıl faydası olacak? Eth avm'dir. Ne kadar müşteri gelirse avm içinde olan mağazalara o kadar para girer ve burada mağazalarda alt coinler, shit coinler, meme coinler.
Kripto marketi bu boğa sezonunda toplam piyasa değeri altın piyasa değerine yaklaşacak hatta belki geçecek.
Bunca hazırlık umarım boşuna gitmez. Hayatta değiştirmek istediğim çok şey var. Lambo alayım ferrari alayım derdim yok.
Derdim zamanımın boşa gitmemesi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2023 yılında solanayı bilip bilmemenden bahsetmiyorum "solana topluluğu" hakkından bahsediyorum. Neyse ağdaki dönen hacimden bahsediyorsan solana dışında başka coin yok gibi duruyor monad falan da hikaye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tipler sonradan kendilerine referans olana bile dayilanir knk
İs hayatinin tek kurali referans ve torpil
Toplumu gerim gerim germek için var edilmis bir piyon daha
Muhtemelen cia mossad yada mi6e çalışıyor
Aile geçmişinde de fetö dizileri falan var bağlantıyı kurun işte
quote:
günün sonunda babanın kast sistemindeki seviyesine göre bir işe giriyorsun kasmaya gerek yok kapitalizm zaten çalışanın kazandığı bir sistem değil iki üç tanıdığın varsa 50 milyon insanı kazıklayabiyorsun
aynen öyle.
Ben babamdan daha geriye düştüm
Çünkü babam zamaninda ogretmenken istese memur olabiliyordu ben olamam yollari tikadilar malum torpil lazim kpssde sorular bozuk 8 soru bozuk çıktı adamlar aciklama bile yapmıyor
Babam esnaflik da yapti simdi esnaflik yapsan kazandigindan cok kaybedersin batar gidersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X