Şimdi Ara

Spor yaparken destek olsun diye bunları aldım nasıllar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde formda kalmak için yapıyordumda biraz hacim kazanalım bide güç kazanalım diye bunları aldım

Beta alanin ( toz formu ) Marka = Grizzone
    L - Arjinin ( hap formu ) Marka = Microbiome
    Kreatin monohidrat ( toz formu ( katkısız ) ) Marka = SSN
    Citrulline malate ( toz formu ) Marka = Proteinocean
    Zma ( hap formu ) Marka = Hardline

Hepsini araştırarak aldım en iyiler ve yaygın kullanılanlar bunlarmış böbrekleri elimize almayız inşallah

• çöp. mesir macunu + keçiboynuzu pekmezi yesen kimse seni tutamaz

edit : nofap yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:41:9 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Uza konudan
  • hayırdır. eczaneden cesaret hapıda mı aldın? bana gider yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:41:46 >
  • Kardeşim bunlar karaciğerine ve böbreklerine zarar verebilir, bence yaşın gençse kullanma

• Bol su içersen bir şey olmaz. Nasıl olsa çişle atıcaksın hepsini, ben pek işe yarayacaklarını sanmıyorumama umarım faydasını görürsün.
  • Kreatin dışında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle yapıcağına

protein ocean pre workout bide creatin alsaydın daha ucuza gelirdi

• 2000 lira ayırdım 5 aylık takviye bunlar servis sayısına göre bakarsak , aylık 400 liraya geliyor ben sigara alkol bir şey kullanmıyorum buna vermişim gibi düşün bir seferliğine

Preworkoutların içindekilerin belirli bir kısmı sadece işe yarıyor mesela beta alanin gibi
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

boşa para

pre workout ve creatin yeter

kalan parayı tavuk bonfile ve basmati pirince yatır

hatta rice cream da alınabilir ara öğünde

• Pirinç evde bol ya zamanında almıştım indirimlerle
  • Kreatin hariç gerisi boş. O bile çok gerekli değil.
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Etkileri şöyle bu ilaçların

Beta alanin = kasta laktik asit birikimini engelliyor yani bir hareketi 3 kere yapınca yorulmaya başlıyorsan artık 6 7 de yorulmaya başlıyorsun

Arjinin = testosteronu körüklüyor ( Bu özelliğini baya hissettiriyor ) nitrik okside dönüşüp damarları genişletiyor

Kreatin = Dayanıklılık ve gücü arttırıyor kaslarda su tutumu yapıp hacim kazandırıyor

Citrulline = arjininin gelişmişi

Zma = kaliteli uyku sağlıyor içeriği çinko magnezyum b6
  • beta alanin ve l- arjinin gereksiz. citrulin i malat olmayan sade versiyonundan al bi dahakine yeter.

her gün düzenli citrulin kullanımı > pre workout. pre workoutlara para vermeyin eğer işten sonra yorgun argın spora gitmiyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 22 Ağustos 2024; 21:9:58 >
  • Kreatin hariç gereksiz. Onlara vereceğin parayla gerçek yiyecek alsaydin
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt

citrullin > creatine her konuda

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Yok

Valla spor forumlarına giriyorum çoğu kişi öneriyor ürün yorumlarına giriyorum millet memnum kalmış YouTube incelemelerini izliyorum kötü laf söylemiyorlar neden işe yaramaz olduklarını söylediniz ki , giden para çok umurumda değil çok harcamam yok heves ettim aldım bunları 3 4 ay kullanalım bakalım ne etkileri olacak aldık bir kere
  • l arjinin ile citrullin aynı şey. o yüzden 2sini birlikte almana gerek yok. düzenli olarak gunlük 4 ile 6 gram arasında citrulline alsan yeter. hap versionu olan arjinin de büyük ihtimal 200 300 mg bir şey vardır. almasan da olur gereksiz miktar. bunların günlük alman gerektiği gunluk doz min 3g

beta alanin, bodyde cok etkisi yok. ayrıca karıncalanma vs gibi yan etkileri yaptığı için sevmiyorum ben yan etkilerini. genelde preworkoutlara koyarlar bol bol ki millet karıcalanma olunca preworkout calısıyor sanıyor :D ki beta alanin artık yurtdısında preworkoutlarla bile kullanılmayan bi madde. bi trde hala seviliyor :D

paran varsa alırsın ama kısıtlı butceyle almaya değer bir supplement değil

Arjinin hapı 1000 mg ben günde 2 hap alıyorum yani 2000 mg

Bu beta alanin için herkes farklı şeyler söylüyor en iyisi deneyip kendimiz görmek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.