Şimdi Ara

Spor yay boyu belirleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımın sol ön yayı kırılmış. Aracı aldığımda farketmemiştik. Baskı balata değişimi esnasında detaylı incelerken gördüm.
    Yol tutuşu ve yüksekliğinden memnunum. Fakat kırık bir yayla dolaşılamayacağından (kırılan uç mızrak ucu gibi duruyor) yeni almam lazım.
    Sorum şudur:
    Yay boyunu bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenirim ? En basit aklıma gelen bir adet 5 cm ve 1 adet 3.5cm'lik yay alıp tek tek takıp bakmak.
    Pratik bir yol bilen var mı ?

• 3.5 cm. aracını orjinalden 3.5cm daha alçak yapacak demektir, 5cm lik yay ise 5cm. daha alçak yapacak demektir. Çamurluk ve lastik arasındaki boşluğu ölçerek kaç cm. indirmek istediğine karar verebilirsin.
  •  Spor yay boyu belirleme
  • bilgilendirme için teşekkürler.
    marka olarak öneriniz nedir ? Epey marka var piyasada FK , MISHIMOTO , Apexi , Tein...
  • quote:

Orijinalden alıntı: conavar

bilgilendirme için teşekkürler.
    marka olarak öneriniz nedir ? Epey marka var piyasada FK , MISHIMOTO , Apexi , Tein...

Ben kendi aracımda TEIN kullanıyorum, yumuşak konforlu bir yay. Eibach da iyi markadır. Diğer markaları da biliyorum ama kullanmadan yorum yapmayayım.
  • bende vogtland marka yay kullanıyorum gayet iyi . piyasadaki mishimoto yayların sahte olduğunu biliyorum. almadan önce baya araştırma yapmıştım. önerim eibach , vogtland , h&r marka yaylardan birini almanız
  • vogtland ve eibach için uygun fiyat arıyorum şuan. Alışveriş için önereceğiniz bir site yada dükkan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konfora En Az Etki Edecek Spor Yay
    12 yıl önce açıldı
    Spor yay ne işe yarıyor?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.