Şimdi Ara

40 kilo verirken sarkma olayı ve ağırlık çalışma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadar fazla kilo verilirken ağırlık çalışın ki sarkma olmasın diyor millet

peki böyle durumda hayatımızın sonuna kadar vücut geliştirme yapmak zorunda kalmayacakmıyız?
    atıyorum 1 sene ağırlık çalışma, yapılan kaslar kuculcek ve yine sarkma olacak o fazla verilen kilolardan dolayı

pek anlam veremedim bu işe

• Takipteyim bende suan 14 kilo verme yolundayim 5 kilosu gitti toplarsak benimde bi 19 kiloluk yolculugum olucak agirlik calismak icap ediyosa calisalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporcular bu konuyu biraz hafife alıyor aşırı kilolu birinin sporla kilo verince derisinin sarkmayacağını düşünüyor buna karşılık aşırı kilolu kişilerin çoğu, yıllarca bu durumda olduklarından ötürü cilt uzun süre boyunca aşırı gerildiğinden, kolajen ve elastin lifleri hasar görmüştür. Üstelik bu kişilerde kilo artışı çoğu kez çocukluk ya da ergenlik çağlarında başlamıştır. O nedenle lifler toparlanabilme, yani kısalarak eski hallerine dönme yeteneklerini kısmen yitirmişlerdir. Aşırı kilolu bir kişi fazlaca kilo verdiğinde ise genişlemiş olan deri toparlanamaz, adeta içi boşalmış bir torba gibi pörsüyerek vücuttan sarkar. Genellikle kilo kaybı ne kadar fazlaysa derideki sarkma o ölçüde belirgindir.
    Yani bu tür konularda doktordan tavsiye almakta fayda var spor tabiikide bu süreci destekleyici niteliktedir.
  • 15-20 kilo üstü falan verdikten sonra sarkma kaçınılmaz zaten. Ağırlık çalışmak hacmi kaybolan sarkmış derinin içini hacmi büyüyen kaslar ile dolduracağı için bir nebze kamufle ediyor diye düşünüyorum. Aşırı kilo verenler o görüntüden anca ameliyat ile kurtuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 24 Temmuz 2018; 0:49:10 >
  • kiloyu ne kadar sürede aldığını biliyorsan aynı sürelerde vermelisin. birden verirsen kötü oluyor. hiç kardiyo yapmadan sadece ağırlık çalışarak 2 yılda %8 oranında kilo veren insanlar gördüm, deri sarkması yoktu. haftada 0.4 kg dan fazla verirsen sarkma olur. 1 ayda 1.5 kilo vermek hedefin olsun üstüne çok çıkma.
  • Aşırı fazla kilo varsa her turlu sarkma yaşanıyor. 40 kilo verdim geçen sene midede sarkma oldu. Canavar gibide spor yapmama ragmen. Aşırı fazla kiloda sarkma her turlu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

15-20 kilo üstü falan verdikten sonra sarkma kaçınılmaz zaten. Ağırlık çalışmak hacmi kaybolan sarkmış derinin içini hacmi büyüyen kaslar ile dolduracağı için bir nebze kamufle ediyor diye düşünüyorum. Aşırı kilo verenler o görüntüden anca ameliyat ile kurtuluyor.
    30 kilo verdim hiç de sarkma olmadı. Uzun vadede verirseniz sarkma olmaz. (+150 kilo falan olanları bilemem)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

30 kilo verdim hiç de sarkma olmadı. Uzun vadede verirseniz sarkma olmaz. (+150 kilo falan olanları bilemem)

Alıntıları Göster
    1.85 130 kiloyum

6 ay da amacım 90-95 kilo olmak

sence uygunmudur bu süre? salona şuan için gitmeyecegim ama 2 saat yürüyüş düşünüyorum ve diyet. bol bol su içmek bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov12

1.85 130 kiloyum

6 ay da amacım 90-95 kilo olmak

sence uygunmudur bu süre? salona şuan için gitmeyecegim ama 2 saat yürüyüş düşünüyorum ve diyet. bol bol su içmek bide

Alıntıları Göster
    Herkesin cildi farklılık gösterebilir o yüzden net bir şey söyleyemem fakat 6 ay için yüksek bir miktar değil. Tabi bir ayda 20 kilo, kalan aylarda 3-5 kilo gibi dengesizlikler olmamalı. Aylık 6-8 kilo aralığını geçmemeye özen gösterirseniz muhtemelen sıkıntı olmaz. Genç olmak da önemli burada, yaşlı insanlar ile gençler arasında ciddi deri farkı olur. Malumunuz yaşlıların derisi sıkılığını kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

Bu adamı referans alırsanız hata edersiniz. Normal kilolu bireyler gibi kilosunun çoğu karın bölgesinde toplanmış olmadığı için cildi çok esnememiş. Ayrıca verdiği kilonun çoğu da su dur çünkü küre girip bolca su tuttuğu çok bariz. Diyet yapmasa bile ostrojeni sifirlayarak 3-5 kilo atarmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.