|
Spor yay taktırdım before after
-
-
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika, tam kıvamında. Nedir yay markası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süreyya hanım....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam şimdi de taktıktan sonraki halini atın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenasal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
jant rengi değiştir bence
-
Türkiye de bütün yollar tertemiz sıfır asfalt ya ondan böyle basık yapılıyor.
XT 35mm, orjinaliyle normal yollarda çok konfor kaybı olmadı ama aşırı bozuk yollarda baya hissediliyor. kasisten falan geçerken çok hissedilmiyor spor yayın sertliği. Ama bozuk yollarda bundan inip egeaya falan binilirse s class konforu gibi gelebilir :D
-
seviyorum pianoblack rengi ya hayalimdi daha spor duruyor. 5 yıldır normal renk jantla gezdim zaten
-
...............
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THawk -- 25 Kasım 2023; 18:56:6 > -
Benim jettamda eibach prokit takili. Yay max 30mm alçaltmali, bunun ustu zarar.
Eibach prokitten sonra çok tadinda bir alcaklik oldu. Konfor kaybi da neredeyse yok.
Şahmış...Şahbaz olmuş...
biz burada istediğimiz yazalım...sen kendini nasıl hissediyorsun
sevdi isen beğendi isen güle güle kullan... böbrek taşı tedavisi yaz camlara seans bu aya özel 49€
-
2.5 cm daha inebilir.
-
Amortisörleri yaya uygun değiştirmezseniz patlıyorlar. Özellikle de aracı bozuk yolda ya da yüklü kullanıyorsanız…
Nereden biliyorsun diye sormayın
Hasar kaydı ne kadar?
-
onun limiti var diye biliyorum bende araştırmıştım yaptıracaktım ama yaptırmadım. mesela polo için 3,5cmye kadar orjinal amortisörler ile kullanılıyor 4-5 cm insin dersen amortisörü de değiştirin diyorlardı.
-
Bendeki eibach 3 cm di, bütün amortisörler değişti
alala. iyi ki o zaman yaptırmamışım o zaman. geçen bi videoda denk geldi coilover ile en garanti diyorlardı hem yükseklik hem amortisor uyumu vs. tabi daha pahalı ama uzun süre binilecek araçsa yaptırsam coilover ile yaptırırım sanırım.
ben araştırırken polo Rline da orjinalde araba 1,5cm daha aşağıda onu da 3,5cmlik yay ile yapıyorlar diye okumuştum sanki.
-
Zevk meslesi tabi ama gun metal jant rengi ve su seramik yada aynalı denilen gri cam filmi ilede fena olurdu araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X