Yazın düğünüm var göbek bağımsızlığını ilan edecek neredeyse. Hayatımdaki en yüksek kiloya ulaştım tamı tamına 91 kilo. (Boy 176) Artık bu işin kaçarı yoktu, yazıldım salona. Hocanın bile ilk gördüğü zaman dediği “kilo fazlan var, ilk başta tamamen cardio uygulayacağız.” :( Cılkımı çıkardı ilk günden ama ne yalan söyleyeyim harika hissediyorum, bisikletten indiğimde sırılsıklam olmuş tişörtüme bakınca bile mutlu oldum. Bu kilo verilene kadar azimle devam. Başka da çarem yok yoksa damatlığa giremeyeceğiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 7 Kasım 2020; 20:54:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spora başladım harika hissediyorum.
-
-
-
o kadar çok istiyorum ki spora başlamayı ama imkansız
-
Sana şöyle söyleyim iyi bir pt değilse standart dandik salon hocasıysa hiçbir şey bilmediği için sana direk kardiyo yap kilo ver mantığıyla yaklaşmış.
Sana önerim şu olur, önce ağırlık antrenmanı ardından kardiyo yap yoksa 70-80 civarına indiğinde sarkmalar vs olabilir pişman olursun. Kardiyo vs yapmadan sadece diyet yaparak bile kilo veriliyor zaten o cılkının çıktığı antrenmanlar düşündüğün kadar çok kilo vermene yardımcı olmayacak.
Spora başlayarak hayatında verilecek en doğru kararı vermişsin orası ayrı tabi.
-
Valla anlamıyorum bu işlerden, çok da dandik bir yer değil diye düşünüyorum çok kaliteli de değil orta ayar işte. 150 tl ödüyorum aylık. Hocanın yaklaşımı gayet iyiydi ilgilendi neredeyse tüm çalışma boyunca. Gidip bir köşeye oturmadı yani. Tabi ne kadar kalitelidir orasını bilmiyorum dediğim gibi.
Programı pazartesi verecekmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836o kadar çok istiyorum ki spora başlamayı ama imkansız
Niye imkansız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafa karıştırmak istemem ama hocanın(!) yaptırdığı şey yanlış
kilo vermenin tek tetikleyicisi kalori açığı vermektir. Kilo verme işi mutfakta biter. Kardiyo yaparak sadece 100-200 kalori fazladan yakmış olursun o da günde 1 saat yapmaya değmez.
yapman gereken şey ağırlık antremanı yapmak ve günlük kalori açığı vermek. alman gereken proteini yine al ama totalde aldığın kalori az olmalı
https://www.calculator.net/calorie-calculator.html buradan hesaplayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 7 Kasım 2020; 21:42:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X