Öncelikle herkese iyi forumlar. Umarım buradan doğru ve olumlu bir cevap alırım diyerek konuya girmek istiyorum. Ben 18 yaşındayım haziranda 19'u dolduracağım 1998 doğumluyum kiloluyum. Daha önce güreşe merakım olmasına rağmen nedendir bilmem hiç başlama gereği duymadım. Son zaman spor salonuna gitmeyi kafaya koydum önümüzde ki hafta yazılmayı düşünüyorum ancak kafamın kenarında bir başka soru daha var. Şudur ki bir uğraşım veya hobi edineceğim bir spor dalı olsun istiyorum ve güreş ağır basıyor. Güreş olmazsa kick boks olabilir. Sizce çok geç kalmışmıyım bu saatten sonra başlasam birşey elde edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim iyi günler, iyi forumlar.
Hiçbir zaman geç değil amacın profesyonel değilse
Rychte
kullanıcısına yanıt
Cevabınız için teşekkür ederim ancak tabi ki isterim bende müsabakalara katılmak ben bunun için soruyorum...
REST09
kullanıcısına yanıt
ya tabii kişiden kişiye değişiklik gösterir falan ama en fazla 14 yaşında falan başlamış olman gerekiyor çünkü karşındakiler en fazla o yaşlarında başlamış olacak oda en fazla adamlarda genellikle zaten 9-10 yaşlarından itibaren başlarlar
Bir şey elde edebilirisn de tam olarak ne elde etmek istiyorsun? Lisans alacak seviyeye gelebilir misin, evet gelirsin, müsabakaya çıkar mısın, evet çıkarsın.