Şimdi Ara

spora başlıcam korkuyorum yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şişmanım 180 cm boy 115 kg yum spora yazılıp diyet yapıcam hevesleniyorum sonra üşeniyorum bu zayıflama işini başarmayı cok ıstıyorum ama ama spora yazıldıktan sonra vs gitmezsem veya işe yaramaz diye cok korkuyorum yardımcı olabılcek var mı ?

• Spora gidersen işe yarar tabiki. Gitmezsem diye niye korkuyorsan anlamadım senin elinde olan bişey sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SackSoldier

Spora gidersen işe yarar tabiki. Gitmezsem diye niye korkuyorsan anlamadım senin elinde olan bişey sonuçta.

hocam sehir dısında uni okuyorum maddi olarak pek iyi degil durumum yanı 6 aylık 250 tl fitness + havuz o yuzden bide diyet yapıcam ne yiyebilecegimi bilmiyorm
  • çok uygunmuş hangi şehir orası? ama sen yapamazsın gitme senin iraden zayıf hayatında bi yön var hep o yönde devam edersin

• motivasyon yoksa başlama sıkılarak yaparsan etkisi olmaz 2 gün yapar bırakırsın , işi isteyerek yapcaksın

ben çok isteyerek yaptım 3-4 ayda vücudum şekillendi demin konu açtım bakabilirsin hatta şuan sporun bağımlısı oldum geliştiğini görünce daha çok istiyo insan

he bide spordan daha önemli olan şey : beslenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 22 Ağustos 2015; 15:39:16 >
  • Her şeyin başı irade ve motivasyon spora gitmen şart değil yürüyüş yaparak ve tuzu,şekeri,unu ve uyumadan 5-6 saat önce yemek yeme işini bırakırsan kilo berebilirsin tabi ama iyi bir amaç edinmen lazım önce yoksa şevkin çabuk kırılır. =)
  • Okulun salonu varsa oraya yazıl. Ucuz olur.
  • sabah koşusu yaparak başla daha kolay sıkılmazsın hem. aç müziği tak kulaklığı al bir şişe su çık parka koş.
  • Yüzme+hafif koşuyla başla işe
  • Üşeniyorum dediğin an olay bitmiş zaten boşuna paranı harcama.Zaten görünüşüne önem veren biri olsaydın yarım dünya olmadan önce spora başlardın.
  • Hocam 1,76 boyum var 52 kiloyum. Çelimsiz bir vücudum var. 4 gün önce başladım ben de. İlla fitnessa gideceksin diye bir durum yok. Ben günlük yaklaşık 30-40 dakikamı ayırıp evde biraz şınav ve mekik çektikten sonra koşuya çıkıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Hocam 1,76 boyum var 52 kiloyum. Çelimsiz bir vücudum var. 4 gün önce başladım ben de. İlla fitnessa gideceksin diye bir durum yok. Ben günlük yaklaşık 30-40 dakikamı ayırıp evde biraz şınav ve mekik çektikten sonra koşuya çıkıyorum.

Güçlenirsin ama gelişemezsin. Anca yağ yakarsın. Spordan sonra beslenme şart. Özellikle protein ağırlıklı

• 1.88 boy 92 kiloydum 100'e gidiyordu 2 aydır spor yapıyorum 87.5 gördüm. 2 gün cardio 3 gün body kasıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehir hangi semt cok uygun havuz hergun sinirsiz mi saati varmi

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam gelişmeden kasıt vücut yapma mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Hocam gelişmeden kasıt vücut yapma mı?

Aynen. Bu isin %50 si beslenme %30 u spor. Kalanida uyku. Yeteri kadar beslenemeyince ektomorflar olarak hic sansimiz yok.

• 6 aylık 250 bi de havuz varsa daha ne olsun sırf havuz paran cıkar..bızım burda en kotu salon 3 aylıgı 250 300 havuzsuz
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hort gibi olacak ama yazmayı unutmuşum. Teşekkürler. Zaman zaman takıntılıyımdır böyle şeylere.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Her şeyin başı irade ve motivasyon spora gitmen şart değil yürüyüş yaparak ve tuzu,şekeri,unu ve uyumadan 5-6 saat önce yemek yeme işini bırakırsan kilo berebilirsin tabi ama iyi bir amaç edinmen lazım önce yoksa şevkin çabuk kırılır. =)

Adam hayatında ilk defa güzel ve doğru bir şey söylemiş.
    Niye -'lediniz anlamadım adamı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.