Şimdi Ara

Boksa başladım çabuk yorulmamak için ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce boksa başladım 2 gün boks antramanlarına katıldım fakat çok yoruluyorum antremanlara başladıktan 30 dakika sonra başım falan dönüyor bunların olmaması için ne yapmalıyım tavsiyesi olan varmı ?

Bide fazla kilom var 95 kiloyum boyum 1.76 cm bununda etkisi varmıdır ?

Daha önceleri hiç dövüş sporlarıyla uğraşmamıştım sadece çocukken futbol kulübüne gitmiştim onozamandan beridir hiç spor yapmıyorum(Arada bir yaptığım yürüyüşler hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 3 Eylül 2016; 1:37:33 >

• Kilonun pek bir önemi yok. 1.76/61'im ben de yoruluyorum. Zamanla yorulmuyorsun demek de yalan olur. Zamanla yorgunluğa alışıyorsun sadece.

Daha öncesinde spor geçmişinin bulunmamasının da katkısı var bu yorgunlukta.

Boks antrenmanın muhtemelen akşam saatlerindedir. Gündüz, daha aktif bir hayat geçir. Yürü, gez, dolaş, çalış. Boş boş evde duruyorsan, tabii ki anlık işlem yükselişi bünyeyi zorlayacaktır. Ha gündüzleri de aktif olmana rağmen yorgunluk sorunu yaşıyorsan, temponu birden yükseltmek yerine yavaş yavaş yükselterek diğerlerine yetiş derim.
  • kahve iç antrenmandan 15 20 dk önce. kafein yorgunluk hissini çok büyük oranda azaltır inşallah. onun dışında zamanla vücudun alışması için antrenmanlarda kendini zorla. sınırlarını yükseltmeye çalış
  • Çalışman gerekiyor olabilir mi mesela?
    daha 2 antrenman yapmışsın. ne olmasını bekliyordun? full kondisyon 3 saat makine gibi işlerim diye mi düşündün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 23 Ekim 2016; 1:09:54 >
  • Şu sıralar 2 saat boks antremanından sonra salonda 45 dakika kadar da vücut çalışıyorum. Haftaya türkiye şampiyonası var onlara hazırlanıyoruz arkadaşlarla. Boks dışarıdan gözüktüğünden çok daha zor bir spordur. İlk başlarda bunların olması normal . Eğer sigara varsa ya sigarayı bırak ya sporu bırak. Bunun dışında zaman geçtikçe vücudunun direnci artıcaktır,sen antremanı hakkıyla yap gerisi kendiliğinden olur gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.