Şimdi Ara

Sport Gloves | Pandora's Box (Field Tested)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saat kadar önce kasadan düşürdüğüm bahsi geçen eldiven 1 hafta sonra takas banının kalkmasına müteakip satılıktır. Pek piyasası olan bir ürün değil. opskins de normal fiyatı 383 dolar lakin 420 dolardan aşağı satışı yok. eldivene ilgisi olanlar için yaklaşık %75 fiyatından 1100 TL ye satılıktır.

Sport Gloves | Pandora's Box (Field Tested)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Şu an için ferhat1242 nickli arkadaşa rezervedir. herhangi bir olumsuzluk durumunda talibi varsa rezerve listesine ekleyebilirim.
  • ikinci rezerve HasimShn nickli arkadaş adına yapılmıştır.
  • Key olarak ödeme yapabilirim. 1100 TL çok az ayrıca eldivenin fiyatı için. :)
  • Teklifimi de yazayım. 160 Anahtar. Anahtarı şu aralar 7,8 den alıyorlar, 160 tanesi 1250 lira yapıyor nakitte.
  • İlk söz verdiğim arkadaş 1250 lira verdi ona satıyorum. İlgin için teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, ne diyeyim. :) Açık arttırma gibi olacak ama görüyorum ve teklifimi 5 anahtar daha arttırıyorum :)
  • 170 key veren de vardı hocam ama söz verdik bir kere yapacak birşey yok

• ilk ben çıkartmıştım bu eldiveni. oldukça güzeldir. 2. kasamda çıkmıştı. :) 1.000 tl den satmıştım bende, hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rixeos

ilk ben çıkartmıştım bu eldiveni. oldukça güzeldir. 2. kasamda çıkmıştı. :) 1.000 tl den satmıştım bende, hayırlı olsun.

Eyvallah saolasın

• 170 veren vardıysa ben 171 veriyorum. :) Serbest piyasa değil mi ya :) Kim fazla verirse o alır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

170 veren vardıysa ben 171 veriyorum. :) Serbest piyasa değil mi ya :) Kim fazla verirse o alır :)

burada kıstasım fazla para değil hocam. 500 key de versen satamam artık. söz verdik bir kere. sordum arkadaşa müsade eder misin diye hatta 5 key vereyim sana söz verdik diet olsun diye. lakin kullanmak istiyormuş arkadaş. yapacak bir şey yok artık.
  • Harpagos H kullanıcısına yanıt
    kesin kullanacaktır
  • Benim amacım mal değerini bulsun. Değeri neyse ona gitsin mal. Sen diyorsun ki bu malı ederinin altında satacağım, eyvallah. Ne diyeyim. Al kızdım yine, 175 Key oldu teklif.
  • Hayda adam forumdan da uzaklaştırılmış :) Hacım ne oldu ya. hadi ver şu eldiveni bana. Bak teklifim 180 Anahtar oldu
  • yesil_dev Y kullanıcısına yanıt
    1250 Tl karşılığı elden ferhat1242 nickli arkadaşa satışlmıştır. ilginiz için teşekkür ederim. başka bir eldiven satıştatır.
  • Valla helal olsun o ferhat denen arkadaşa, :) 1450 liralık teklifi reddedip 1250 liralık teklifi kabul etmenize de ne desem bilemedim açıkçası. Hayrını görün 1250 liranın. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.