Merhaba arkadaşlar 2014 Megane 3 dci edc kullanıcısıyım 2016 da 20 bin km de almıştım bu 8 senelik süreçte gerçekten beni hiç üzmedi rutin bakımlar dışında masraf ettirmedi ancak hem biraz sene bazın 2-3 senede olsa yenilemek hemde SUV bir araç istememden dolayı değiştirmek istiyorum. Şuan aracım 98 bin km de 640/650 civarı bir piyasası var üzerine 300 civarı ekleyerek 2016/17 Sportage 1.6 bakıyorum paket olarakta cam tavan olmazsa olmazım olduğu için concept plus bakıyorum. Şimdi bir çoğunuz megane dci nin üzerine spo seni yakıt olarak üzer diyeceksiniz ancak aracı genellikle haftasonları ve tatillerde uzunyollarda kullanan biriyim Sportage ları çok seviyorum aslında mk3 kasa alacaktım 2014/15 ancak o kasanın oldukça eskimesinden dolayı mk4 kasada karar kıldım.Almayı düşündüğüm araç turbosuz modeli olan 1,6 gdi otomatik şanzımanlı olan modelin concept plus paketi. Sakin kullanan biriyim o yüzden hızla aşırı performansla pek işim yok.Yakıt konusu dışında istediğim sportage la ilgili fikir yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. h |
Sportage alım arifesi
-
-
Yakıt olarak üzer , ocağına incir ağacı diker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun yolda 6,5/7 litrelere rahat düşüyor ocağa incir ağacı dikecek kadar değil ben genelde uzun yol ve trafiksiz alanlarda kullanıyorum yakıt hariç yorum yap dedim hatta sen yorum yapma
-
Yanlış hatırlamıyorsam 2017 de gelen bazı serilerde 2 hava yastığı var. Alırken dikkat edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbosuz GDI motor hem yakıt olarak hem de performans olarak üzer. Diğer konularda güzel araç.
-
aracı aldım 2017 concept plus 1.6 İstanbul Şile yaptım git gel 150 km yaptım 380 tl benzin yaktı bumu incir ocağı diken araç ? Bilmeden ötme herşeye bu arada aracın konforu megane dan sonra çok iyi geldi cam tavan olayıda bir harika
-
Güncel civicler ile aynı yakıyor. Bence de abartılacak bir şey yok. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.
Atmosferik 1.6 mı aldınız ayıptır sorması yoksa turbo benzinli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 30 Haziran 2024; 12:24:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Güzel tercih.
2017 modellerde concept plus ve concept plus güvenlik paketli diye 2 farklı donanım var. Biri 2 hava yastıklı diğeri 6 hava yastıklı. Umarım bu farkı dikkate alarak alım yapmışsınızdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız Sportage Megane den falan çok daha kaliteli güzel bir aractir. Hayırlı olsun güle güle binin .
hayırlı olsun, gayet güzel bir araç. yakıtı değil de ivmelenmesi zayıf olduğu için pek tercih edilmemesi uygun fiyatlı sağlam bir suv seçeneği sunuyor.
2018 elegance 1.6 gdi'yi sıfır alıp 2 sene kullandım. 23bin dolar gibi komik bir rakama almıştım. Cam tavan harika ama trim sesi yapar, ön konsoldan da gelir. Benim yakıtım 30km/s hızda 9-10lt arasındaydı. Yol bilgisayarı gerçek yakıtın %10 altını gösterir, 9 yazıyorsa 10 yakıyordur. Araç bozuk yolda çok sallanır ama sürüş konforu iyidir. Bir de multimedya ekranı rezalettir gerçekten
Hem iç hem de dış tasarımını çok severim. 2020 de satıp toyota chr aldım, chr hacim ve yalıtım dışındaki tüm kalemlerde daha başarılıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 30 Haziran 2024; 16:54:44 >
oldukça bozuk yollara girdim Şile de rahatsız edici veya duyulan bir trim sesi yok bu arada yakıtı yol bilgisayarına göre değil kendi benzin alışıma göre yaptım Şile ye gitmeden benzin aldım tekrar dönüşte aynı istasyondan yakıt aldığımda 380 tl gibi bir rakama tekabül etti yaptığım yol ise 153 km ydi ( ara ara trafik ve sıkışıklık ) aracın malzeme kalitesi chr dan çok üstün chr kuzenimde var malzeme kalitesi juke yaris ayarında zaten B segmenti bir araç spo ile aynı klasmanda değil neyse herkese teşekkür ederim şimdilik çok memnunum biraz da megane 3 den sonra oldukça iyi geldi araç hakkını yememek lazım megane 3 8 sene boyunca hiçbir sorun sıkıntı çıkarmadı hiç kazamda olmadı umarım aynı şeyleri spo ilede yaşamayı ALLAH nasip eder herkese teşekkürler tekrardan aracı yıkatınca detaylı fotoları eklerim buraya
-
Hayırlı olsun. Cangas lpg sanırım prins vsi lara göre daha uygun. 1.6 gdi uyumu da güzel. tasarrufun kralını yaparsın lpg ile. Kazasız belasız sürüşler.
-
evet düşünüyorum toplam ruhsata işletme ile maliyeti ne olur bilgin var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X