Şimdi Ara

sportinstreet indirim (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam afedersin ama sen benim yazdıklarımı nerenle okudun? Yada okudun mu? diyosun ki ''sen parmaklarından sonra 2 cm boşluk kalmasına tam oldu diyosan'' işte ben bunu demiyorum diyenlere söylüyorum zaten iyi okumamışsın.. ben SÖZ KONUSU RESİMDEKİ MAKALAR İÇİN numara en fazla 0,5 numara oynar diyorum kalıpları resimde bile net gözükmekte hepsi 42,5 numara ve hepsinin tabanları çok yakın.. gözlerinde bi problem yoksa bunu rahatlıkla anlayabilirsin..

Ben zaten 42 giyiyorum 43,5 tam oldu diyen adamı anlamıyorum nasıl 1,5 numara fark ediyor onu anlamıyorum???? maksimum 0,5 numara fark edebilir ( en azından resimde çektiğim marka modeller için bu böyle )
    kime iğneleyici laf kullanmışım? nasıl bir algı yapın var çözemedim yazıyı okudun veya okumadın ama yazılanı anladınmı önemli olan bu.. Burada insanlara 1 numara 1,5 numara büyük aldıranlar oldu..

kardeşim 1 insan 43 giyiyosa maksimum -/+ 0,5 oynama olabilir kalıplarda.. 1 yada 1,5 numara ancak krampon - kundura - bot durumlarında değişiklik gösterir ki bana gitmişsin spor ayakkabıya kıyaslama olarak timberland bot örneği veriyosun ben şaka yaptığını düşünüyorum çünkü bu kadar saçmalayacak bi zekan yoktur diye tahmin ediyorum.. sen önce kategori ayır sonra yorum yap spor ayakkabısı fitnessmı? outdoor mu? bot mu? günlük mü? klasik mi?

Benim ayakkabılarımda 2 cm boşluk yok..
    resimde gördüğün modellerin spor ayakkabıların hepsi 42.5 numara ayağıma hepsi tam..
    sadece skechers memory foam keşke 43 olsaydı dedim o kadar.. (go run değil ama memory foam)
    bunun dışında skechers gorun ride 3 sprint ve pace modellerde 42.5 giyiyorum
    resimde de ayakkabılarda kalıplarda ciddi bir fark yok istersen ip gibi hepsini dizer resmini tekrar atarım buraya..
    benim zaten resim atma amacım YARDIM!!!!! bende insanlara gerçekçi yardım peşindeyim her kafadan bi ses çıkmış ki
    fotoğraf çekip boyut olarak ekleme ihtiyacı duymuşum.. 2 cm diyosun ya sen ayakkabıların arasında 2 CM fark görüyomusun?

bu arada y2101 nickli kullanıcı arkadaşımız bu konuda bana hak vermiş kendisi teşekkür mesajıda attı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 14 Temmuz 2016; 22:41:59 >

• Nike 45 numara giyiyorum salomon 45.15 dar oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

Nike 45 numara giyiyorum salomon 45.15 dar oldu.

Hangi model hocam belki ben alirim nike 44.5 giyiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Orijinalden alıntı: D12

Nike 45 numara giyiyorum salomon 45.15 dar oldu.

Hangi model hocam belki ben alirim nike 44.5 giyiyorum

İade ettim malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Kalıplar her markada her seride değişir. Hızlıal'ın sattığı dönemde Go Run ve Go Walk modellerinden bir numara büyük aldıklarımda sorun yaşamamıştım. Fakat yine de numarama göre alsaydım muhtemelen daha kusursuz olacaktı.

Markanın tüm modellerine dair genel kalıp yorumu mümkün değil yani.

Hızlıal dan aldıklarınızı kulanıyormusunuz? benim ve hanımın ayakkabıları yırtıldı gitti.
  • sepete ekle veya satın al yazmıyor ne biçim site bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 13 Temmuz 2016; 13:10:11 >
  • bilgilendirme için teşekkürler tespitiniz doğru

normal ayakkabı da 41 az küçük 42 az büyük giyiyorum bu yüzden adidas nike skechers nb hep 42.5 aldım ve ve hepside büyük geldi

adidasi giydim idare ediyorum bir iki cm büyük halde

skechers i de iade ettim aynı şekilde 2 cm boşluk kaldı parmak ile burun arasında

Nike de aynı onuda iade ettim

nb 574 bordo onuda giydim bir defa dışarıda ve oda büyük iade de edemiyorum eğer bunu isteyen varsa aldım fiyatına verebilirim

adam diyorki nike 43 giyiyorum 44.5 skechers aldım tam oldu diyor ben buna inanmıyorum

biraz maliyetli de olsa artık internet teki kampanyalarda ayakkabı alırsam kaç numara giyiyorum öğrenmiş oldum. daha hiç mağazada nike adidas skechers nb almamıştım çünki 250 300 tl verip ayakkabı alacak biri değilim ama internet te kampanyalarla 280 tl etiketli ayakkabı 120 ye alınıyorken cazip geldi ve almış oldum

neyse kısacası yapılan yorumlara göre ayakkabı almak doğru değil

tüm markalar içinde skechers rahatlığını yakalayabilen ayakkabı markası yok

ilanimi da yazayım da ayıp olmasın
    arkadaşlar New balans 574 bordo modeli hani stok tükenince birçok kişinin burda tüh be kaçırdık dediği ayakkabı 117 ye geldi bana ve 117 ye verebilirim 42.5 numara sadece bir kez dışarıda giyildi başka bir kusuru yok

• Benim airmax geldi harika ayakkabı fiyatıda iyi fakat sitedeki beden tablosu yanlış.

Giydiğim ayakkabı 27 cm hafif dar geliyor baktım cm cinsinden 27.3 olsa tam olacaktı baktım 44 numara=27.3cm diyor sipariş verdim gelen ayakkabı 44 numara fakat 28 cm. Yine de aslında tam oldu gibi fakat ayaklarım ince o yüzden altına taban koydurmayı düşünüyorum. Mağazada yaparlar mı acaba ?
  • 42,5 numara bordo 574 şu an sitede stokta var hocam simdilik satamazsınız o paraya

http://www.sportinstreet.com.tr/New-Balance-Ml574vwi-D-Koyu-Kirmizi-Erkek-Sneaker

• bitti mi su an indirimler? bi de site nasil saglammi memunmusunuz urunlerden
  • arkadaşlar, iade için gönderdiğiniz ayakkabılardan sonra sipariş sayfasında güncelleme oldu mu ? ben iade gönderdim ama sipariş sayfası aynen duruyor, iade için ne bir mail nede bir güncelleme oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

arkadaşlar, iade için gönderdiğiniz ayakkabılardan sonra sipariş sayfasında güncelleme oldu mu ? ben iade gönderdim ama sipariş sayfası aynen duruyor, iade için ne bir mail nede bir güncelleme oldu.

Bendede öyle bekliyorum bakalım

• Gecerli kod var mi

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    benimde yaklaşık 750 tl alacağım var ve hala bekliyorum
  • extremely kullanıcısına yanıt
    benim iade ettiğim ürünler 1 haziran tarihinde ulaşmış.. araya bayram dönemi girdi eyvallah.. ama iş günlerini sayarsak 1 haziran 4 haziran (yarım gün) 9 haziran 11-12-13-14 bu şekilde düşünürsek 6,5 iş günü gerçekleşmiş en azından benim adıma teslim gününden itibaren şikayet için 10 iş gününü tamamlamakta fayda var.. sizde böyle değerlendirin..
  • Bu site kadar sahtekar başka biryer görmedim 1 temmuzda sipriş ettiğim ürün bugün iptal edildi. Para iadeside 21 iş gününde olacağı söylendi. Sakın bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar. Sizin içerdeki paranızı kullanıyorlar. 2 ay kullanıcaklar parayı.

• Benim aldığım ayakkabılar 24 saat geçmeden geldi.136 tl ye geldi.Bu fiyata gayet uygun ve tabanı rahat.
    Bu mesaja eklenen görseller:

sportinstreet indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 18 Temmuz 2016; 16:28:44 >
  • ben de 2 tane ayakkabı almış, 1ini geri iade etmiştim. 30.6. itibariyle ürün depo yetkilisine teslim edildi., o gün bugün kredi kartına iade yok.hadi araya bayram girdi falan da. 20 gün iade süresi diye bir şey yok..kısacası bu siteden alışveriş yaptınız ve oldu ya ürün dar veya bol geldi,ya da stokta yok..o andan itibaren sizin için büyük bir kaos başlamış demektir,parayı kurtarmak için bayağı uğraşacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omerali7

Bu site kadar sahtekar başka biryer görmedim 1 temmuzda sipriş ettiğim ürün bugün iptal edildi. Para iadeside 21 iş gününde olacağı söylendi. Sakın bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar. Sizin içerdeki paranızı kullanıyorlar. 2 ay kullanıcaklar parayı.

Yav sizden topladığı üç kuruşu ne yapacak adam. Herkesi hırsız sanarsınız.
    Benim verdiğim sipariş ertesi gün geldi. Buna ne diyelim?
  • siteden palladium alan oldumu acaba? fiyatlar inanılmaz ucuz. nişanlıma 4 rengini de alacağım fakat iptal durumu olurmu acaba diye düşünüyorum. bir de geçerli olan indirim kodu varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.