Şimdi Ara

sportinstreet indirim (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pazartesi günü 2'ye kadar çalışıyorlarmış, dağıtıma çıkmazlar bu bahaneyle de
  • beyler stoklar yenilenmiş. merrell ve Solomon'da bazı numaralar var. sanırım ayağına olmayanlar iade etti. isterseniz bir bakın.
  • Kac gun oldu hala hazirlaniyor diyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma verdiğim nb574 siparişi bugün geldi. Haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
  • ben aldığım ayakkabılardan çok memnunum ama bazı iadelerimde oldu halen tarafıma yapılmış bir iade ödemesi yok.. ayrıca benimde halen hazırlanmakta olan bir ürünüm var bekliyor 1 haftadır.. iptal edeceklerse etsinler.. ama iptal edilen ürünlerimin ödemesi kartıma yansıda onu belirteyim..
  • tr de satılan skechers numaralar sıkıntılı sanırım

amazon skechers beden tablosu 8.5 us = Avrupa 42 iken

buradan aldığım skechers us 9 = 42 Avrupa

haliyle 42 numarası büyük geldi geri iade yolladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NB ayakkabı geldi ama biraz küçük geldi. İade veya degisimi flo dan yapabiliyormuyuz?

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    iade yapamıyorsunuz, sadece işlem tutarı kadar flo mağazasında 6 ay geçerli kupon veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

NB ayakkabı geldi ama biraz küçük geldi. İade veya degisimi flo dan yapabiliyormuyuz?

Renk model no kac?

• Reobig kullanıcısına yanıt
    nasıl ya? ben internetten aldım ekol mimoza depoya iade ettim kartıma yatmayacakmı iadeler? en az 300 tl lik iadem var?
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Öyle şey mi olur merak etmeyin iade ederler

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    hocam ben flo mağazasına gittim, mağaza müdürü dahil uğraştılar ve en sonunda verilen cevap buydu. Daha sonra sportinstreet müşteri hizmetlerini aradım, flo mağazasında sadece tutar karşılığında kupon verebileceklerini, nakit iadesi için tek yolun anlaşmalı aras kargo ile ayakkabıların geri gönderilmesi olduğunu söylediler.

Düzenleme: Siz zaten gereken iade yerine vermişsiniz, parayı kartınıza geri öderler. Biz Türkiye genelindeki ziylan grubuna ait FLO Mağazalarından bahsediyoruz. Zaten bizde para iadesi için belirttiğiniz yere göndereceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 5 Temmuz 2016; 19:47:33 >
  • 2 defa sipariş verdim 2 side iptal oldu mezarcılık şansı yok arkadaş bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremely

AYRICA BUGÜN İTİBARI İLE BAYRAM TATİLİNİ DE EKLERSEK PARAMIZI KULLANDIKLARI SÜRE 2 HAFTA...

BEN ŞAHSIMDAN BAHSEDEYİM ÖRNEK OLARAK 27 HAZİRAN DA 865 TL ÖDEDİM 5 ADET AYAKKABI İÇİN VE BU SADECE BEN YANİ

DÜŞÜNÜN BENİM GİBİ KAÇ KİŞİ VAR VE ORTADA DÖNEN ÖYLE KÜÇÜK PARALAR DEĞİL TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ

VE HALEN STOKTA OLAN AYAKKABILARDAN DA 2 ADET SİPARİŞİM VAR HALEN GÖNDERİLMEDİ AYAKKABILAR...

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PARA ODAKLI BİR OLAY OLDUĞUNA İNANIYORUM KİM NE DERSE DESİN....

ARKADAŞLAR İADE İDİLDİ MESAJI ALDIM ve HALA HESABIMA PARA GELMEDİ...MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYINCA IBAN NONUZU GÖNDERİN DİYORLAR...SAÇMALIKLAR DEVAM EDİYOR...

• İlk sipariş iptal edildi para 3 günde iade aynı ayakkabıyı yine sipariş ettim ben tatildeyim kardeşim teslim aldi salomon speedcross 3
    Bence tekrar sipariş edin sonuç güzel
    Bu mesaja eklenen görseller:

sportinstreet indirim sportinstreet indirim

• nb 574 bordo 42.5 numara bir kere dışarıda giydim iade edemem isteyen varsa İstanbul Kocaeli elden aldığım paraya verebilirim 120 tl model linkte
    http://www.sportinstreet.com.tr/New-Balance-Ml574vwi-D-Koyu-Kirmizi-Erkek-Sneaker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choser -- 8 Temmuz 2016; 13:51:37 >
  • Skechers'ın kalıplar nasıl arkadaşlar? normalde 40 giyiyorum 41,5 alsam çok büyük gelir mi
  • Salomon speedcros almak isterdim x scream var bende ama speedcros daha iyi diyolar

• onea54 kullanıcısına yanıt
    Kalıplar her markada her seride değişir. Hızlıal'ın sattığı dönemde Go Run ve Go Walk modellerinden bir numara büyük aldıklarımda sorun yaşamamıştım. Fakat yine de numarama göre alsaydım muhtemelen daha kusursuz olacaktı.

Markanın tüm modellerine dair genel kalıp yorumu mümkün değil yani.
  • 2hafta oldu hala hazirlaniyorda.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.