Şimdi Ara

sportinstreet indirim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de Etnies siparişim iptal edilmiş, ancak sitede aldığım numaradan satış devam ediyor!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScR

Benim de Etnies siparişim iptal edilmiş, ancak sitede aldığım numaradan satış devam ediyor!!!

aynı şeklilde beni de mağdur ettiler. müşteri hizmetlerini arayıp carlayınca da suratına kapatıyorlar insanın..
  • SON OF FORCE kısa olan modelde indirime girmiş hocam
  • hocam diğerlerini bilmem de bu aldığı antrasit olanı baya sert.. bende 3 adet daha skechers var bu biraz kaba geldi hatta :) iç taraf ise yastık gibi beğendim ilk başta sevmedim ama dursun 135e aldık sonuçta. bu arada diğer 2 adet nblerde ses yok iptal mi edecekler gerçi çokta mühim değil salomonlara yetişemedik nasılsa nb olmasa da olur
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    mavisi gözüküyor ama o rengi pek beğenmedim hocam sağolun yinede
  • Çarşamba günü 2 ayakkabı sipraişim iptal edilmişti bugün kredi kartıma iade edilmiş para.
  • olur gibi görünüyor ama emin olmak için giydiğin ayakkabının cm ölçüsünü salomon cm ölçüsüyle karşılaştırabilirsin, internette Salomon size chart shoes diye aratırsan cm değerlerini görebilirsin
  • Giantballs kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

hocam diğerlerini bilmem de bu aldığı antrasit olanı baya sert.. bende 3 adet daha skechers var bu biraz kaba geldi hatta :) iç taraf ise yastık gibi beğendim ilk başta sevmedim ama dursun 135e aldık sonuçta. bu arada diğer 2 adet nblerde ses yok iptal mi edecekler gerçi çokta mühim değil salomonlara yetişemedik nasılsa nb olmasa da olur

aynen bunların iç tabanı çok güzel oluyor ayak tabanını hiç yormuyor. Dış tabanı sert ise alınabilir
  • arkadaşlar kendi bankamatik kartımdan 5 ayrı hesap ile 5 ayakkabı siparişi verdim...5 ininde ücreti hesabımdan alındı...

siparişlerin 2 si iptal oldu 2 tanesi hazırlanıyor yazıyor halen...müşteri hizmetlerini aradık halen tedarik ve hazırlanma döneminde dediler...

1 siparişim de kargodA yazıyordu...dün kargo şubesindeydi bekledik gelmedi...

işin ilginci kargoyu aradım bugün ve dediler ki gönderici firma paketi geri çekti !!!

ürün halla stoklarda var yani yeniden satınalabilirim ama neden geri çekildi sizce ? nasıl bir mantığı var bu işin anlamadım...

anlayan varsa beni aydınlatsın....

AYRICA İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNCEM FİRMANIN PARAYA SIKIŞTIĞI İÇİN BU TARZ BİR İNDİRİME GİRDİĞİ...

HEPİMİZ TİCARETLE UĞRAŞIYORUZ BİR ANLIK BİRKAÇ GÜNLÜK ÇEK FAİZ VS ÖDEMELERİ YAPMAK İÇİN 1-2 SAATLİK BAZEN BİRKAÇ GÜNLÜK ACİL PARAYA İHTİYAÇ DUYUYORUZ

TABİ BUNU TEDARİK EDERKEN BU PARAYI SİZE SAĞLAYAN BANKA FACTORİNG FAİZCİ TEFECİ VS SİZDEN KOMİSYON ALIYOR...BUDA ELDEKİ PARADAN ZARAR ETMEK DEMEK...

ŞİMDİ GELELİM NE ALAKASI VAR BUNUN BU KONUYLA SORUSUNA...

DİYELİM Kİ FİRMAMIZ ELLERİNDEKİ STOKTA OLMAYAN FARZI MİSAL 3000-5000 AYAKKABIYI İNTERNETTEN SATTI VE BELLİ Bİ PARAYI ALDI Kİ BU BÜYÜK BİR PARA....

KARŞILIĞINDA 200 -300 KADAR AYAKKABIYI DA SAHİPLERİNE GÖNDERDİ....GERİ KALAN SİPARİŞ SAHİPLERİNE DE HAZIRLANIYOR İPTAL VS DİYEREK SALLADI OYALADI

VE PARASINI ELİNDE TUTARAK KULLANDI...3 GÜN 5 GÜN BİR HAFTA SONRA KENDİ MAĞAZALARINDAN GELEN PARAYLA HERKESİN PARASINI İADE ETTİ....

KOMİSYON ÖDEDİ Mİ BİR YERE ? HAYIR....FİRMA BİZİ VE PARAMIZI KULLANDI....BENİM NACİZANE FİKRİM BU....KATILAN VAR MI BİLMİYORUM...

• extremely kullanıcısına yanıt
    İyide firmalar sizden gelen parayı hemen alamıyor. 30-35 gün sonra ancak alabiliyor bankadan. O yüzden sizin dediğiniz birkaç günlük para kullanma olayı pek mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    ÖYLE BİRŞEY YOK FİRMANIN BANKA İLE OLAN ANLAŞMASINA BAKAR...Kİ BÜYÜK FİRMALARIN HESABINA HEMEN DÜŞER PARA...

AYRICA GELİR GİDER HESAPLAMASI YAPIP 30 GÜN İLERİSİNİ ÖN GÖREREK TE HAMLE YAPILABİLİR

TAMAMEN PLAN PROJELİ OLMAK LAZIM MATEMATİK PROFESÖRÜ OLMAYA GEREK YOK

BUNU BİZ DÜŞÜNEBİLİYORSAK İŞİN PROFESYONELLERİ DANS EDEBİLİR BU KONUYLA İLGİLİ
  • 45.5 adidas aldım, 43 numara nike ve yine 44 numara adidastan daha küçük ?

Allah aşkına kendi numaralarına sadık olmayışlarını geçtim, yani bir ayakkabının uç kısmı topuk kısmından nasıl 2 kat küçük olur ?

sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim

Ayak dediğimiz bu değil mi ? Bu mühendisler hangi kafa ile tasarlıyor bunları ?

Bu gün güç bela giydim o da dedim "45.5 numara kardeşim, bu ayakkabı bu matematiğe göre olmalı" , öldüm bildiğiniz ... Ayaklarımın tarak kısmı üst üste bindi resmen saçmalığa bak arkadaş ya.

Üstelik sokak-yürüyüş ayakkabısı diye sneakers diye geçiyorsun sen....

Şimdi biz bunu nasıl iade edeceğiz ? Önceki sayfalarda Flo'nun yapılanması falan denmişti, direk flo mağazalarından değişim yada iade yapabiliyor muyuz ? Yoksa kargo ile mi uğraşacağız ? Araya bayram girmeden değişeyim diyorum ki bayramdan sonra alıyor şu anda kargolar ! Pff pff .

45.5 adidas 44 adidastan daha küçük ya içimden sayıp sayıp duruyorum ya sabır ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 1 Temmuz 2016; 19:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Benim de Etnies siparişim iptal edilmiş, ancak sitede aldığım numaradan satış devam ediyor!!!

aynı şeklilde beni de mağdur ettiler. müşteri hizmetlerini arayıp carlayınca da suratına kapatıyorlar insanın..

hocam hangi modelden sipariş verdiniz acaba ? ben de dün gece şu modeli verdim hala hazırlanıyor diyorhttp://www.sportinstreet.com.tr/Etnies-4101000438-976-Siyah-Erkek-Sneaker

• quote:

Orijinalden alıntı: darkowner19

quote:

quote:

hocam hangi modelden sipariş verdiniz acaba ? ben de dün gece şu modeli verdim hala hazırlanıyor diyorhttp://www.sportinstreet.com.tr/Etnies-4101000438-976-Siyah-Erkek-Sneaker

aynısından aldım dün bugün kargoya vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkowner19

quote:

quote:

ben new balance mavi u410 sipariş etmiştim

• Benim 45.5 dragon m1 kargolandi. Yolda bayramdan sonra elime gecer artik.

• freshmind kullanıcısına yanıt
    Dün Flo mağazasına gittim, iade almıyorlar.

Sadece ödediğiniz miktarda hediye çeki veriyorlar ve 6 ay içinde flo mağazasında kullanmak zorundasınız (saçmalığın daniskası). Ne yazık ki paranı geri almanın tek yolu kargo ile geri göndermek. Bende bunu yapıcam.

• Carsamba aksami siparis verdigimhttp://www.sportinstreet.com.tr/Skechers-51251-Ccrd-Antrasit-Erkek-Fitness-Ayakkabisi urun bugun aras kargo ile geldi sadece kutusu biraz yipranmisti ayakkabi kesinlikle hic kullanilmamis tesekkurler

• Benim Adidas geldi. Orijinal kutusundaydı, sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.