Şimdi Ara

sportinstreet indirim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lypnos

hocam bendede bütün numaralar stokta gözüküyor sepete atılıyordu şuan atılmıyor çok ilginç ama stok açacaklar çünkü numaraları görüyorum

Dün baktığımda fiyat ve beden seçimi yoktu. Bende sabah dediğin şekilde fiyat ve beden tablosunu görünce sevindim, hemen giriştim sepete ekle diyorum ama eklemedi bir türlü. Şimdi yine gitti fiyat ve beden tablosu. Aradım stok habercisine tıklayın stoğa girdiğinde mail gelir size dedi. Ama stok habercisi diye bir sekmede göremedim ben.

Resmen pusuya geçtim şu anda. İşyeirnde her yarım saatte girip bakıyorum (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDerhan -- 1 Temmuz 2016; 9:49:38 >
  • düz tabanlık var uygun rahat bir ayakkabı arıyorum arkadaşlar. hangi modelleri önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya iyi ya iki ayakkabi aldim umarim numaralari olur. Yeni uyelige 20 tl ekstra hediye ceki veriyor ben unuttum alisveris yaparken. Iptal yapamiyormusum iade edecekmisim magazadan yeni siparis verecektim numarasi bitti benden sonra. Konu icin tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sportinstreet.com.tr/Etnies-4101000419-358-Koyu-Gri-Erkek-Sneaker

Şu ayakkabıdan alan varsa, bi ayağında fotoğrafını çekebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Baya iyi ya iki ayakkabi aldim umarim numaralari olur. Yeni uyelige 20 tl ekstra hediye ceki veriyor ben unuttum alisveris yaparken. Iptal yapamiyormusum iade edecekmisim magazadan yeni siparis verecektim numarasi bitti benden sonra. Konu icin tesekkurler

yeni üyeliğe verilen çeki fırsat ürünlerinde kullanamazdınız zaten hocam oradan kaybınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Baya iyi ya iki ayakkabi aldim umarim numaralari olur. Yeni uyelige 20 tl ekstra hediye ceki veriyor ben unuttum alisveris yaparken. Iptal yapamiyormusum iade edecekmisim magazadan yeni siparis verecektim numarasi bitti benden sonra. Konu icin tesekkurler

yeni üyeliğe verilen çeki fırsat ürünlerinde kullanamazdınız zaten hocam oradan kaybınız yok.

Tesekkur ederim hocam o zaman beni ugrastan kurtardiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halal hazırlanıyor benim NB574 koyu kırmızı 4 gün oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Halal hazırlanıyor benim NB574 koyu kırmızı 4 gün oldu :(

Bende ilk mesajdaki adidasi bekliyordum 4.gunde iptal edildi. Bi uyuz firma daha

• Fiyatlar normal haline döndü. İndirim bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

kesinlikle denemeni öneririm. ben ilk skechers'ı boynerden almıştım. ayağımda bütün gün giyindiğim nike vardı. denemek için skechers'ı giyindiğimde öyle rahatladımki yüzümde gülücükler oluştu :) memory foam özelliği ilk bir kaç saat oldukça etkili oluyor. günü kalan kısmında jel özelliğini biraz daha kaybediyor. değer mi almalımıyım? dersen evet değer.

Skecherslerin hepsinde memory foam var mı ? Airmax ile arada kaldım airmax'e daha yakınımi ama yorumlar çok olumlu skechers için.

hayır. yan tarafında yazıyor hangi cins olduğu. tabanı çok yumuşak olmayanları alın. fitness ayakkabısı olmayanları.

hocam skecherslerin fitness yazanlarında da memory foam var yanlış bilgi vermeyelim

sportinstreet indirim

Demek istediğim buydu hocam. Devrik cümle kullandığımdan zor cümle olmuş. Skechers'ın her ayakkabısında memory foam olabilir, ama fitness skechersların çoğunun (belki de bütün fitnesslar) tabanı memory foam ve aşırı yumuşak tabanlı. Lastik gibi esniyorlar, alan arkadaşlar dışarda giymeden önce sert zeminde birkaç gün denesinler

• Maalesef iptal.

Şimdi baktım indirimde istediğim model numara pek kalmamış hayırlısı olsun artık.
  • Ancyraa kullanıcısına yanıt
    Ben 45 1/3 almıştım iptal edilmiş, iade edecekseniz haberim olursa ben alabilirim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NB alacağım 99,50 TL, kupon var mı?
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Flosis20
    100/20

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

Fiyatlar normal haline döndü. İndirim bitti

NB 410 modeli 99,50 TL?

Nasıl sizce?
  • ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    beni görmeliydiniz hocam hangisini alsam diye düşündüm sonra bi baktım eklenmiyor
  •  sportinstreet indirim

sportinstreet indirim

Siparis geldi. 44 numara almistim nrmaldede 44 giyiyorum bu tam oldu. Ancak pumadan 44 numara trinomics xt1 plus almistim onun kalibi kucuk biraz galiba birazda olsa sıkıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

sportinstreet indirim sportinstreet indirim

• indirime girmeyen bazı modellerde de indirim var şuan. mesela takip ettiğim şu ayakkabı indirimsizdi.

http://www.sportinstreet.com.tr/Nike-616281-102-Beyaz-Erkek-Sneaker
  • Kırmızı nb574 tekrar stoktaydı. Sipariş verdim bakalım gelecek mi.
    Stok olayı da düzelmiş sanırım siparişi verdikten sonra 45 numara stoktan silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedan_dva -- 1 Temmuz 2016; 13:12:23 >
  • 4 ayakkabı siparişi de iptal.Fırsatı soylediğim herkesin siparişi aynı nedenle iptal oldu.iadeleri bakalım ne zaman yapacaklar.Alanlar güle güle giysinler
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.