Şimdi Ara

sportinstreet indirim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Carsamba aksami siparis verdigimhttp://www.sportinstreet.com.tr/Skechers-51251-Ccrd-Antrasit-Erkek-Fitness-Ayakkabisi urun bugun aras kargo ile geldi sadece kutusu biraz yipranmisti ayakkabi kesinlikle hic kullanilmamis tesekkurler
    Çarşamba gece verdigim sipariş hala hazırlanıyor gözüküyor. Site güven veremedi bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loras Tyrell -- 2 Temmuz 2016; 12:49:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loras Tyrell

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Carsamba aksami siparis verdigimhttp://www.sportinstreet.com.tr/Skechers-51251-Ccrd-Antrasit-Erkek-Fitness-Ayakkabisi urun bugun aras kargo ile geldi sadece kutusu biraz yipranmisti ayakkabi kesinlikle hic kullanilmamis tesekkurler

Çarşamba gece verdigim sipariş hala hazırlanıyor gözüküyor. Site güven veremedi bana .

Bendede ole yaZiyordu bir anda kapi caldi kargo geldi bide il manisa yani

• extremely kullanıcısına yanıt
    AYRICA BUGÜN İTİBARI İLE BAYRAM TATİLİNİ DE EKLERSEK PARAMIZI KULLANDIKLARI SÜRE 2 HAFTA...

BEN ŞAHSIMDAN BAHSEDEYİM ÖRNEK OLARAK 27 HAZİRAN DA 865 TL ÖDEDİM 5 ADET AYAKKABI İÇİN VE BU SADECE BEN YANİ

DÜŞÜNÜN BENİM GİBİ KAÇ KİŞİ VAR VE ORTADA DÖNEN ÖYLE KÜÇÜK PARALAR DEĞİL TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ

VE HALEN STOKTA OLAN AYAKKABILARDAN DA 2 ADET SİPARİŞİM VAR HALEN GÖNDERİLMEDİ AYAKKABILAR...

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PARA ODAKLI BİR OLAY OLDUĞUNA İNANIYORUM KİM NE DERSE DESİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremely -- 2 Temmuz 2016; 13:20:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: extremely

AYRICA BUGÜN İTİBARI İLE BAYRAM TATİLİNİ DE EKLERSEK PARAMIZI KULLANDIKLARI SÜRE 2 HAFTA...

BEN ŞAHSIMDAN BAHSEDEYİM ÖRNEK OLARAK 27 HAZİRAN DA 865 TL ÖDEDİM 5 ADET AYAKKABI İÇİN VE BU SADECE BEN YANİ

DÜŞÜNÜN BENİM GİBİ KAÇ KİŞİ VAR VE ORTADA DÖNEN ÖYLE KÜÇÜK PARALAR DEĞİL TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ

VE HALEN STOKTA OLAN AYAKKABILARDAN DA 2 ADET SİPARİŞİM VAR HALEN GÖNDERİLMEDİ AYAKKABILAR...

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PARA ODAKLI BİR OLAY OLDUĞUNA İNANIYORUM KİM NE DERSE DESİN....

Benim dun verdigim siparisler biraz once kargoda olarak guncellenmis hocam. Bence stok durumunun guncel olmamasiyla alakali bir sorun yasadiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• New balancelar aćılma falan yapar mi ki? 574 un yanina 500 mu alsam diyorum maviden.+corap -20tl =84'e geliyor.

• Kargolanmış sonunda. Her ürünü tek tek kargolamıyorlar, ürünler belli bir miktara ulaşınca toptan kargoluyorlar galiba .

• Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    NB574 te 43 giyiyorum NB500 de 42.5 bilgine!
    ek bilgi NB410 42.5
  • Ayakkabıların birçoğu siteden kaldırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedan_dva

Kırmızı nb574 tekrar stoktaydı. Sipariş verdim bakalım gelecek mi.
    Stok olayı da düzelmiş sanırım siparişi verdikten sonra 45 numara stoktan silindi

dün verdiğim sipariş kargoda görünüyor. hızlı çıkardılar ama bayramdan sonraya kalacak sanırım
  • LACOSTE ayakkabı siparişim geldi lakin çok uyduruk duruyor.Orjinal mi sahtemi bilemedim.
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ STOKTA OLMAMASINI GEÇTİM....KARGOYLA İSTANBUL FATİH KUMKAPI ŞUBESİNE GELİYOR KARGO ONDAN SONRA GERİ ÇEKİYOR GÖNDEREN FİRMA VAR MI ÖTESİ ???
  • Sakın bulaşmayın, milyar dolarlık bir grup ellerinin yavaşlığından kavga dövüş siparişimi telefonla iptal ettim. Ne müşteri hizmetleri mesajlarına bakarlar, ne de sipariş hazırlamaya, yeni sezon ürünlerini bile kargoya vermekten aciz bir şirket. Siparişi iptal ettim, paramı daha iade alamadım. Sakın bulaşmayın, sakın. Mesele para değil, yıl 2016 rekabet almış başını gidiyor, diğer sitelerde 2tllik mal için bile size ulaşıyor ama bu adamlar ..... doğrultusunda iş yapan insanlarla dolu bir şirket ve bu anlayış her yerlerinde var; mağazada da muameleleri bir acayipmiş (orda hiç dalaşmadım ama denk gelen arkadaşlarım var)

@Loras Tyrell

"Çarşamba gece verdigim sipariş hala hazırlanıyor gözüküyor. Site güven veremedi bana." Niye acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 2 Temmuz 2016; 17:58:02 >
  • Burada görüp alım yaptım Etnies'in bir modelini kargo dahil 84.5'a geldi söyleyen arkadaşa teşekkürler. Kargo firması iş yerime sorunsuz bıraktı. 3 günde bendeydi. Bilginize.
  • Aras kargo kullanmasalarmış iyiymiş ya. Daha dandiği yok muydu? Daha hangi şubeye göndericeklerini bilmiyorlar
  • beyler.. biraz spor ayakkabı hastalığım var farkındayım bi bu kadar daha görülen markalardan kullanmaktayım.. sıcak fırsatlarda uzun zamandır takılıyorum.. uygun fiyatlara çok fazla spor ayakkabı aldım.. fakat burada arkadaşların bazı söylediklerine bir nokta koymak istiyorum.. 42 giyiyorum 43.5 tam oldu niketa 43 giyiyorum NB 44.5 tam oldu vs gibi şeyler okudum.. resimde gördüğünüz Adidas - Nike - Skechers - New Balance hepsi 42.5.. ben sadece 42.5 giyiyorum.. çok nadiren bazı modellerde 43 olabiliyor.. örneğin NB 574 bazı modellerde 43 olabilir.. resimdeki antrasit kırmızı skechers memory foam 43 olabilirdi ama yumuşaklığından çok sıkmıyor.. Ayakkabıda çok renkli olayına girmem fazla cafcaflı iddialı ayakkabılar sevmem genelde birbirine benzer tercihlerim koyu renklerdir..

yani sizin 42 giyiyorum 43.5 tam oldu adidasta 43 skechersta 42 dir nike 42.5 newbalance 44 tam oldu laflarınıza pek inanmıyorum..

ayakkabıların boyları tabanları resimde ortada tek sırıtan büyük duran antrasit kırmızı skeckers tabanı büyük kalın ama hepsi aynı numara 42.5..
    insanları yanıltmayalım.. bence bu ayakkabı ve markalar birçok kişiyi aydınlatacaktır tercihte.. en fazla oynama yarım numaradır..

hepsi bu son aldığım siteden olmamakla beraber aldığım ayakkabıların fiyatları:

Skechers memory foam : 129 TL
    New Balance 574BAB : 99,90
    Skechers Go Run : 64,50
    Nike T-Lite Cross : 69,90
    Adidas Response : 74,90
    New Balance 410U : 79,90

Yine bu siteden
    NB 410 U + 3 çift NB siyah çorap : 90 lira

sportinstreet indirim  sportinstreet indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 2 Temmuz 2016; 19:55:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LootMyBoot

Aras kargo kullanmasalarmış iyiymiş ya. Daha dandiği yok muydu? Daha hangi şubeye göndericeklerini bilmiyorlar

Bizimkide yanlış şubeye gitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

beyler.. biraz spor ayakkabı hastalığım var farkındayım bi bu kadar daha görülen markalardan kullanmaktayım.. sıcak fırsatlarda uzun zamandır takılıyorum.. uygun fiyatlara çok fazla spor ayakkabı aldım.. fakat burada arkadaşların bazı söylediklerine bir nokta koymak istiyorum.. 42 giyiyorum 43.5 tam oldu niketa 43 giyiyorum NB 44.5 tam oldu vs gibi şeyler okudum.. resimde gördüğünüz Adidas - Nike - Skechers - New Balance hepsi 42.5.. ben sadece 42.5 giyiyorum.. çok nadiren bazı modellerde 43 olabiliyor.. örneğin NB 574 bazı modellerde 43 olabilir.. resimdeki antrasit kırmızı skechers memory foam 43 olabilirdi ama yumuşaklığından çok sıkmıyor.. Ayakkabıda çok renkli olayına girmem fazla cafcaflı iddialı ayakkabılar sevmem genelde birbirine benzer tercihlerim koyu renklerdir..

yani sizin 42 giyiyorum 43.5 tam oldu adidasta 43 skechersta 42 dir nike 42.5 newbalance 44 tam oldu laflarınıza pek inanmıyorum..

ayakkabıların boyları tabanları resimde ortada tek sırıtan büyük duran antrasit kırmızı skeckers tabanı büyük kalın ama hepsi aynı numara 42.5..
    insanları yanıltmayalım.. bence bu ayakkabı ve markalar birçok kişiyi aydınlatacaktır tercihte.. en fazla oynama yarım numaradır..

hepsi bu son aldığım siteden olmamakla beraber aldığım ayakkabıların fiyatları:

Skechers memory foam : 129 TL
    New Balance 574BAB : 99,90
    Skechers Go Run : 64,50
    Nike T-Lite Cross : 69,90
    Adidas Response : 74,90
    New Balance 410U : 79,90

Yine bu siteden
    NB 410 U + 3 çift NB siyah çorap : 90 lira

sportinstreet indirim  sportinstreet indirim

Bu fiyatlara nerden aldın söyleyebilir misin?

• Loras Tyrell kullanıcısına yanıt
    Skechers memory foam : 129 TL (sportinstreet ziylan)
    New Balance 574BAB : 99,90 (izmit outlet center)
    Skechers Go Run : 64,50 (gittigigiyor vodafone)
    Nike T-Lite Cross : 69,90 (gittigigiyor vodafone)
    Adidas Response : 74,90 (gittigigiyor vodafone)
    New Balance 410U : 79,90 (trendyol 50 TL çekle)

söz konusu kampanyalar yeni değil çoktan bitti..
    genelde birçoğuna denk geldim..
    Hızlıal.com da 129 a skechers alamadım diye üzülmüştüm..
    sonradan 64,50 den 2 adet skechers aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 2 Temmuz 2016; 20:29:22 >
  • new balance 554 modelini almıştım ama ayağıma biraz küçük geldi. iadeyle uğraşmak istemiyorum eğer isteyen olursa satabilirim. 41,5 numara  sportinstreet indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sledgehammerXX -- 2 Temmuz 2016; 21:17:48 >
  • beyler bitti mi ürünler ben satın alamıyorum sepete ekle yok satın al yok siz nasıl aldınız bu ürünleri ? :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.