Şimdi Ara

sportinstreet indirim (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuyu açarak bilgilendiren arkadaşa @emre99 teşekkür ederim.

salomon speed cross eşime nasip oldu, ben numara bulamadım bu modelde,

kendime de salomon wings pro ve merrel outdoor koşu ayakkabıları aldım.
    piyasa fiyatları malum bu meretlerin. çok makbule geçti.

klasik ayakkabıda 42 giyerim eşim ve ben bu modellerde birer numara büyük aldık tam oldu.

saygılar...
     sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim

• mağazalara bakan oldumu fiyatlar sitedekilerle aynimı ?
  • adamlar tam yüzsüz. Siparişimi iptal edip (bilgi vermeden, muhtemelen numara ellerinde yoktu) sebebini sorduğum şikayete de cevap vermeden kapatmışlar. Ben de şunu yazdım

quote:

Söz konusu siparişim sorgusuz sualsiz iptal edilmiş ve para tarafıma iade edilmişti. Akabinde UDM-70445 nolu kaydı açtım ve sebebini sordum. O da herhangi bir cevap verilmeden kapatılmış. Siz karşınızdaki her müşteriyi çocuk mu sanıyorsunuz? "Ürün elimde yok, al paranı git" demekten hiç bir farkı yok yaptıklarınızın. ürünü gönderemediniz muhtemelen elinizde yok, olabilir. (bakın becereksizliğinize değinmiyorum, elinizde olmayan ürün numarası sitenizde var görünüyordu) Ama karşındakine cevap tenezzülünde bulunmamanız tamamen sizin ciddiyet ve karakterinizin göstergesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

adamlar tam yüzsüz. Siparişimi iptal edip (bilgi vermeden, muhtemelen numara ellerinde yoktu) sebebini sorduğum şikayete de cevap vermeden kapatmışlar. Ben de şunu yazdım

quote:

Söz konusu siparişim sorgusuz sualsiz iptal edilmiş ve para tarafıma iade edilmişti. Akabinde UDM-70445 nolu kaydı açtım ve sebebini sordum. O da herhangi bir cevap verilmeden kapatılmış. Siz karşınızdaki her müşteriyi çocuk mu sanıyorsunuz? "Ürün elimde yok, al paranı git" demekten hiç bir farkı yok yaptıklarınızın. ürünü gönderemediniz muhtemelen elinizde yok, olabilir. (bakın becereksizliğinize değinmiyorum, elinizde olmayan ürün numarası sitenizde var görünüyordu) Ama karşındakine cevap tenezzülünde bulunmamanız tamamen sizin ciddiyet ve karakterinizin göstergesidir.

Bende stokla ilgili iki e-posta gönderdimi sadece kaydınız alınmıştır diye otomatik cevap geldi. Başkada bir cevap yok.

Yapcakları vurgunu yaptılar zaten hocam niye ilgilensinler ki. Nasıl olsa elimizde fazla bir koz yok, en fazla gelip burada yazarız o da kimsenin umrunda olmaz malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardem80

İlk sipariş iptal edildi para 3 günde iade aynı ayakkabıyı yine sipariş ettim ben tatildeyim kardeşim teslim aldi salomon speedcross 3
    Bence tekrar sipariş edin sonuç güzel
    Bu mesaja eklenen görseller:

sportinstreet indirim sportinstreet indirim

Bu kadın ayakkabısı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet eşime aldım

• Ben de anneme hediye aldım SpeedCross 3 Modelini, pembe sipariş etmiştim gecenin 2'sinde. Sabah annem bakınca mavi rengi daha kullanışlı olur diye sabah 10'da aradım MH'lerini. Kargoya falan verilmemiş ama kesinlikle renk ya da numara değişimi yapmadılar. Elinize geçtikten sonra iade edebilirsiniz ya da Sportinstreets mağazalarından değişim yapabilirsiniz dediler ama Mersin'de mağazaları yok.

Neyse ayakkabı geldi 3 gün önce sıkıntı yok. Pembe olarak kullanmayı düşünüyor annem, henüz giymedi değiştirebilirsek de değiştireceğiz.

Şimdi dikkatimi çeken şu oldu, sitelerindeki Mavi Yeşil olan renginde taban rengi gene su yeşili gibi çok açık bir yeşil olarak gözüküyor. Ardem80 arkadaşımızın eşine aldığında ise taban rengi pembe.
  • 6 temmuzdan beri hazirlaniyor bu durumda olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptankumandan

6 temmuzdan beri hazirlaniyor bu durumda olan var mi?

Haziran 29 da aldim hala hazirlaniyorda

• Ben 8'inde sipariş vermiştim adidas koşu ayakkabısını bugün kargoya vermişler.Sorun yok gibi gözüküyor şimdilik.
  • Bu kampanyadan 2 tane 45,5 numara adidas sneaker almıştım. Normalde 45 giymeme rağmen ikiside dar geldi. Buradan ilgilenen olursa iade etmek yerine almak isteyene verebilirim. Ürün linkleri aşağıda.

Adaidas neo
    Adidas Neo
  • Arkadaşlar ürünü gelmeyen var mı ? 12 gün oldu ses soluk yok

• Omerali7 kullanıcısına yanıt
    Benim ilk siparişim 2 gün sonra iptal edilmişti. Kesin ellerinde yoktu ama kusurlu ürün diye bildirdiler bana. Bayramdan sonra farklı bir ürün alayım dedim. Gece siparişimi vermiştim sabah kargoya vermişlerdi. Çok şaşırtan bir firma

• bayramdan önce 1000 TL civarı farklı hesaplardan ayakkabı alışverişim oldu..
    bunlardan 9 tanesinden 7 si geldi 2si iptal edildi 7 nin içinden 3 tanesi iade oldu
    iptal edilenlerin kartıma iadesi gerçekleştir fakat iadelerden ses yok..

benim iade ettiğim ürünler ulaştı
    ekol lojistik mimoza tesisleri Gökhan Sözbir teslim almış..

neredeyse 400 Tl ye yakın iade bekliyorum
    128 TL
    118 TL
    117.5 TL
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde aynı kişi benim de iademi teslim almış fakat firmadan mesaj falan gelmedi alındığına dair..bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

beyler.. biraz spor ayakkabı hastalığım var farkındayım bi bu kadar daha görülen markalardan kullanmaktayım.. sıcak fırsatlarda uzun zamandır takılıyorum.. uygun fiyatlara çok fazla spor ayakkabı aldım.. fakat burada arkadaşların bazı söylediklerine bir nokta koymak istiyorum.. 42 giyiyorum 43.5 tam oldu niketa 43 giyiyorum NB 44.5 tam oldu vs gibi şeyler okudum.. resimde gördüğünüz Adidas - Nike - Skechers - New Balance hepsi 42.5.. ben sadece 42.5 giyiyorum.. çok nadiren bazı modellerde 43 olabiliyor.. örneğin NB 574 bazı modellerde 43 olabilir.. resimdeki antrasit kırmızı skechers memory foam 43 olabilirdi ama yumuşaklığından çok sıkmıyor.. Ayakkabıda çok renkli olayına girmem fazla cafcaflı iddialı ayakkabılar sevmem genelde birbirine benzer tercihlerim koyu renklerdir..

yani sizin 42 giyiyorum 43.5 tam oldu adidasta 43 skechersta 42 dir nike 42.5 newbalance 44 tam oldu laflarınıza pek inanmıyorum..

ayakkabıların boyları tabanları resimde ortada tek sırıtan büyük duran antrasit kırmızı skeckers tabanı büyük kalın ama hepsi aynı numara 42.5..
    insanları yanıltmayalım.. bence bu ayakkabı ve markalar birçok kişiyi aydınlatacaktır tercihte.. en fazla oynama yarım numaradır..

hepsi bu son aldığım siteden olmamakla beraber aldığım ayakkabıların fiyatları:

Skechers memory foam : 129 TL
    New Balance 574BAB : 99,90
    Skechers Go Run : 64,50
    Nike T-Lite Cross : 69,90
    Adidas Response : 74,90
    New Balance 410U : 79,90

Yine bu siteden
    NB 410 U + 3 çift NB siyah çorap : 90 lira

sportinstreet indirim  sportinstreet indirim

öncelikle burada herkes birbirlerine yardımcı olmak istiyor, senin bu iğneliyici mesajının amacı nedir? her insanın ayağı bir olmadığı gibi her ayakkabının da kalıbı bir değildir. sen "ben tek numara giyinirim bütün markalarda" diyorsan, orada bir yanlışlık var demektir. kimsenin ayağı bütün markalarda aynı numara değidlir. eğer sen parmaklarından sonra 2 cm boş kalması gibi durumlarda da "tam oldu" diyorsan ona bir şey diyemem fakat her markanın kalıbı bir değildir. bu bir...
    ben yukarıda hangi markada hangi model nasıl oluyor kendi ayaklarımda açıkça yazdım. aynı numara solomon ile skechers arasında uçurum var. skechers'ın önünde epeyce bir boşluk varken solomon tam oldu, hatta biraz sıkıyor. timberland 45.5 giyiniyorum, Adidas terrex 45. bütün ayakkabılarımı alıp geleceğim ve gözünün önünde giyineceğim. skechers'ı giydiğimde önde 1 cm boş olacak, aynı numara solomon tam olacak, 45.5 numara timberland de 44 numara gibi tam olacak ve önde hiç boşluk olmayacak. sonuçta elinle kontrol ederek anlayabiliyorsun parmak uçlarındaki boşlukları vs. eğer bu dediklerimden biri yanlış çıkarsa o resimdeki bütün ayakkabıları bana vereceksin. kabul değilse ben bütün ayakkabılarımı sana vereceğim
    kabul ediyor musun? etmiyorsan hariçten gazel okuma. ayrıca ben mesajımın sonuna da ekledim ayağım taraklıdır diye. yani kalıbı geniş ayakkabılarda daha küçük numaralar olabiliyorken kalıbı dar ayakkabılarda daha büyük numaralar olur taraklı ayaklarda. dediğim gibi ben insanlara yardım amacıyla yazdım mesajımı, sen şov peşindesin. ayırca outdoor ayakkabıda her markanın kullandığın farklı bir taban yapısı vardır. böyle mesajlar yazmadan önce nereye gideceğini 2 kez düşün istersen?

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

beyler.. biraz spor ayakkabı hastalığım var farkındayım bi bu kadar daha görülen markalardan kullanmaktayım.. sıcak fırsatlarda uzun zamandır takılıyorum.. uygun fiyatlara çok fazla spor ayakkabı aldım.. fakat burada arkadaşların bazı söylediklerine bir nokta koymak istiyorum.. 42 giyiyorum 43.5 tam oldu niketa 43 giyiyorum NB 44.5 tam oldu vs gibi şeyler okudum.. resimde gördüğünüz Adidas - Nike - Skechers - New Balance hepsi 42.5.. ben sadece 42.5 giyiyorum.. çok nadiren bazı modellerde 43 olabiliyor.. örneğin NB 574 bazı modellerde 43 olabilir.. resimdeki antrasit kırmızı skechers memory foam 43 olabilirdi ama yumuşaklığından çok sıkmıyor.. Ayakkabıda çok renkli olayına girmem fazla cafcaflı iddialı ayakkabılar sevmem genelde birbirine benzer tercihlerim koyu renklerdir..

yani sizin 42 giyiyorum 43.5 tam oldu adidasta 43 skechersta 42 dir nike 42.5 newbalance 44 tam oldu laflarınıza pek inanmıyorum..

ayakkabıların boyları tabanları resimde ortada tek sırıtan büyük duran antrasit kırmızı skeckers tabanı büyük kalın ama hepsi aynı numara 42.5..
    insanları yanıltmayalım.. bence bu ayakkabı ve markalar birçok kişiyi aydınlatacaktır tercihte.. en fazla oynama yarım numaradır..

Yine bu siteden

öncelikle burada herkes birbirlerine yardımcı olmak istiyor, senin bu iğneliyici mesajının amacı nedir? her insanın ayağı bir olmadığı gibi her ayakkabının da kalıbı bir değildir. sen "ben tek numara giyinirim bütün markalarda" diyorsan, orada bir yanlışlık var demektir. kimsenin ayağı bütün markalarda aynı numara değidlir. eğer sen parmaklarından sonra 2 cm boş kalması gibi durumlarda da "tam oldu" diyorsan ona bir şey diyemem fakat her markanın kalıbı bir değildir. bu bir...
    ben yukarıda hangi markada hangi model nasıl oluyor kendi ayaklarımda açıkça yazdım. aynı numara solomon ile skechers arasında uçurum var. skechers'ın önünde epeyce bir boşluk varken solomon tam oldu, hatta biraz sıkıyor. timberland 45.5 giyiniyorum, Adidas terrex 45. bütün ayakkabılarımı alıp geleceğim ve gözünün önünde giyineceğim. skechers'ı giydiğimde önde 1 cm boş olacak, aynı numara solomon tam olacak, 45.5 numara timberland de 44 numara gibi tam olacak ve önde hiç boşluk olmayacak. sonuçta elinle kontrol ederek anlayabiliyorsun parmak uçlarındaki boşlukları vs. eğer bu dediklerimden biri yanlış çıkarsa o resimdeki bütün ayakkabıları bana vereceksin. kabul değilse ben bütün ayakkabılarımı sana vereceğim
    kabul ediyor musun? etmiyorsan hariçten gazel okuma. ayrıca ben mesajımın sonuna da ekledim ayağım taraklıdır diye. yani kalıbı geniş ayakkabılarda daha küçük numaralar olabiliyorken kalıbı dar ayakkabılarda daha büyük numaralar olur taraklı ayaklarda. dediğim gibi ben insanlara yardım amacıyla yazdım mesajımı, sen şov peşindesin. ayırca outdoor ayakkabıda her markanın kullandığın farklı bir taban yapısı vardır. böyle mesajlar yazmadan önce nereye gideceğini 2 kez düşün istersen?

Sana kesinlikle katılıyorum burda insanlar bu konu hakkında neden yalan söyleme ihtiyacı hissetsinki bi kere bende New Balance 44 numara giyiyordum skechers 44 numara aldım oldukça büyük geldi. Yani markadan markaya kalıplar değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

Yine bu siteden

Sana kesinlikle katılıyorum burda insanlar bu konu hakkında neden yalan söyleme ihtiyacı hissetsinki bi kere bende New Balance 44 numara giyiyordum skechers 44 numara aldım oldukça büyük geldi. Yani markadan markaya kalıplar değişiyor

Adam şov peşinde. 40 tane üyeliği banlandi yine geliyor kovulduğu yere. Yöneticiler bıktı artık banlamaktan.

• 2 haftadır bekliyorum bugün iptal etmişler,kırk yılın başı ayakkabı alıcaz onda da bekletip bekletip iptal ediyorlar.Madem stokta yok ne diye satışa çıkarıyorsun.

edit:tüm marka modelleri kaldırmışlar siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 13 Temmuz 2016; 9:37:06 >
  • Skechers'ın amerika fiyatalrı ile burada epey fark var,

bir arkadaşım gelecek amerikadan, bir sürü teknolojisi ve modeli var bu markanın aldırabilirsem hangi modelini aldırayım,

koşu amaçlı değil günlük ve yürüyüş amaçlı....
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.