Şimdi Ara

SPOT mu? GARANTİLİ mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında en doğru söz bu spot çok değiştirenler içn, garanti uzun süre kullananlar için
  • eger spot ile garantılı arasında fıyat farkı coksa spot eger yoksada garantılı alınmalı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtk1903

eger spot ile garantılı arasında fıyat farkı coksa spot eger yoksada garantılı alınmalı....

• bence en 1y1s1 spot ben1m garant1l1 tel vard1 bozuldu kullan1c1 hatas1 dediler paramla yapt1rd1....
  • sağlam bi spotçunuz varsa spot yoksa garantiliden şaşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtk1903

eger spot ile garantılı arasında fıyat farkı coksa spot eger yoksada garantılı alınmalı....

evt msela şu an 6630 teknosada 1.300ytl e kadar çıkıo ama doğubankta 740 a bile var
  • bence garantili al yeni cıkan kanuna göre artık spot telefonlar kullanılmıycakmıs yani artık spot kaldırılıyormus...
  • bence garantili
  • garantilinin tek güzelliği herşeyin bir kutu içirisinde gelmesi yoksa hiçbir matığı yok....!!!

garanti denen işleyiş bizim ülkede kullancıı hatası olarak biliniyor
  • garanti diye 200 milyon fazladan neden verilsin....
  • Spot forever
  • ewt kesinlikle spot
  • spot iyi ama ya bozulursa
  • selametle...

skipqer kirece karşı G A R A N T İ L İ telefon tavsiye eder
  • Her zaman garantili derim ben de. GSM operatörleriyle de anlaşma yapılacak, uygun yasalar çıkarılacak ve spot telefonlarla artık konuşulmayacakmış, 1 seneye kadar spot tellerinizi elden çıkarmaya bakın yani. Bu öyle koftiden bir haber deil, oldukça güvendiğim birinden aldım. ayrıca spot telefonları elinde fatura olsa bile çoğu şirket sigortalamıyor diye biliyorum. Bir arkadaşım 2. el telini sigortalattı, telefon bozuldu ve şirkete gittiğinde şirketin iflas ettiğini öğrendi Yani sigortalatacağınız şirketin büyük bi şirket olmasına özen gösterin, zaten büyük ihtimal o büyük şirketler spot telefonunuzu sigortalamayacaktır. Faturasız telefon zaten sigortalanamaz, çünkü değeri belli değildir. Ayrıca ben 0 tel alacam şimdi, onu bile sigortalatmayı düşünüyorum. Bi tinerci telimi istediğinde koymadan verecem, çünkü parasını alcam tıkır tıkır. Ayrıca nokia ve sony ericson hariç spot telefon bulunmuyo pek. Yani seçeneğimiz biraz az. bide 100 milyon ucuz alcam diye 500 milyon riske atılır mı? Tabi spot telefona taksit yaptıramayacağımız gerçeği de var. Baskuda.com tarzı siteler 12 taksit yaparken, spot telefon çok da mantıklı deil.

• benzer düşüncelere sahip bir arkadaş buldum
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: KFY_taner

bence telefon symbianlı ise yani sorun çıkarma riski normal telefonlara göre daha fazla ise kesinlikle garantili olmalı!
  • En Iyisi caLIntI Bence :) caLInti oLarak 4 de 1 fiyatIna buLcaksIn bi Yerden 10 ytL ye faLanda IMEI numarasInI Degistircenki Uydudan AynasIzLar buLamasIn Diye.. al sana ciLLop gibi telefon, günahI caLanIn boynuna :)
  • DOGRU SÖÖLÜYON....
    quote:

Orjinalden alıntı: medcezir51

En Iyisi caLIntI Bence :) caLInti oLarak 4 de 1 fiyatIna buLcaksIn bi Yerden 10 ytL ye faLanda IMEI numarasInI Degistircenki Uydudan AynasIzLar buLamasIn Diye.. al sana ciLLop gibi telefon, günahI caLanIn boynuna :)

• Spota herkes taksit yapıyor. 3,6,9,12 taksit hangisini istersen

Ben 6630 alıcam 1.100 Ytl neden vereyim. Manyakmıyım ben. 750YTL varken.

Aldığın yerde 3 Ay makine 6 Ayda yazılım garantisi veriyorsa daha ne olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.